Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

I de rymliga Queen-rummen finns det en maffiga säng (160 cm) från Familon och i badrummet kan du välja mellan dusch eller badkar. I alla rum finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te samt ett svalskåp för egen mat och dryck. Platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. Det finns även rum med extrasängar. Olika stora rum i olika delar av hotellet!

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

I de rymliga Twin-rummen finns det två maffiga sängar (80–100 cm) från Familon och i badrummet kan du välja mellan dusch eller badkar. I alla rum finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te samt ett svalskåp för egen mat och dryck. Platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. Det finns även rum där sällskapsdjur är tillåtna och rum med extrasängar.

Family Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

I de väl tilltagna familjerummen finns det en dubbelsäng (160 cm), en våningssäng för två (80x200) och ett rymligt badrum med tilläggsutrustning för barn (potta och barnpall). Platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. I alla rum finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te samt ett svalskåp för egen mat och dryck. Det finns mikrovågsugn i korridoren i närheten av familjerummen. Olika planlösningar i 4 olika familjerum.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trepersonersrum rekommenderar vi endast för korta besök då övrigt utrymme är begränsat. I dessa rum är även den tredje sängen en riktig säng. Alla våra rum har vattenkokare för tillagning av kaffe eller te avgiftsfritt, kyl för förvaring och 43 tums platt-tv med skärmdelarfunktion (Miracast/Chromecast).

Superior Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Superior Twin-rummet är samtidigt ett tillgänglighetsanpassat rum. I detta rum finns det högklassiga separata sängar (100x210) från Familon, rejält med svängrum, ett stort skrivbord och en bäddsoffa. Platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. I rummet finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te, minibar, säkerhetsbox samt badrockar och -tofflor. Badrummet har en rymlig dusch och en duschstol går att få på begäran.

Junior Suite

Endast dusch, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Denna trivsamma och stora Junior Suite med separat vardags- och sovrum ger lyxigt med utrymme. I Queen size-kontinentalsängen (160 cm) sover du gott. Minibar, säkerhetsbox, espressomaskin, vattenkokare inklusive kaffe- och tetillbehör, platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) i både vardags-och sovrummet samt gratis trådlös internetuppkoppling.

Superior Queen

Sök lediga rum

De personligt inredda Superior Queen-rummen med Saimen-tema är som egna individer: ödesdigra Kuutamo, traditionsrika Vanha kanava, rustika Uitto, mysiga Lumi-Kuutti och nostalgiska Mökki. Maffig dubbelsäng (160 cm) från Familon, platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. I rummet finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te, minibar och säkerhetsbox.

KaIsla-Suite

Endast dusch, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den fantastiska sviten Kaisla är klassiskt elegant och har en finländsk prägel. I sovrummet finns det en bekväm 2 meter bred kontinentalsäng. Till rumsutrustningen hör 2 platt-tv:ar 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast), gratis trådlös internetuppkoppling, minibar, espressomaskin, vattenkokare med kaffe- och tetillbehör, en högklassig massagekudde och brädspel. Rummet har även en stämningsfull liten bastu, regndusch och separat toalett som sätter en välkommen guldkant på vardagen. I minibaren i sviten finns det också alltid en stor flaska champagne.

Superior Queen, extra säng

Trägolv, Endast dusch, Bord, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

De personligt inredda Superior Queen-rummen med Saimen-tema är som egna individer: ljuva Auringonlasku, fräscha Purjehdus och romantiska Laituri. I rummen Saimaa 1 och Saimaa 2 finns det separata vardags- och sovrum. Maffig dubbelsäng (160–180 cm) från Familon, platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. I rummet finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te, minibar och säkerhetsbox.