Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Uppiggande vinrött eller lugnande grått? Dusch eller badkar? Nära receptionen eller köpcentret? Vårt hotell har dubbelrum för många olika behov. I nästan alla rum kan vi ordna en extrasäng för barn, alla våra rum har vattenkokare för tillagning av kaffe eller te avgiftsfritt, kyl för förvaring och 43 tums platt-tv med skärmdelarfunktion (Miracast/Chromecast).

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Vi erbjuder dig fräscha, ljusa och hemtrevliga rum. Väljer du en varm dusch eller ett långt, avkopplande bad. I nästan alla våra rum kan vi ordna en extrasäng för barn. Alla våra rum har vattenkokare för tillagning av kaffe eller te avgiftsfritt, kyl för förvaring och 43 tums platt-tv med skärmdelarfunktion (Miracast/Chromecast). I en del av rummen får man också ha sällskapsdjur - ta då kontakt med hotellet.

Family Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Det är enkelt även för en större familj att övernatta på hotellet, i ett rymligt familjerum, där det förutom en dubbelsäng finns en våningssäng för två, och vid behov kan också en spjälsäng/extramadrass ställas in. Alla våra rum med våningssängar ligger i hotellets nya del. Därifrån tar du dig enkelt till köpcentret IsoKristiina, till exempel för att gå på bio, teater, shoppa eller äta glass... De stora badrummen ger ytterligare komfort. Alla våra rum har vattenkokare för tillagning av kaffe eller te avgiftsfritt, kyl för förvaring och 43 tums platt-tv med skärmdelarfunktion (Miracast/Chromecast).

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trepersonersrum rekommenderar vi endast för korta besök då övrigt utrymme är begränsat. I dessa rum är även den tredje sängen en riktig säng. Alla våra rum har vattenkokare för tillagning av kaffe eller te avgiftsfritt, kyl för förvaring och 43 tums platt-tv med skärmdelarfunktion (Miracast/Chromecast).

Superior Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Superior-rummet som är utrustat med separata sängar är också hinderfritt. Det finns gott om utrymme i rummet, stort arbetsbord samt bäddsoffa som fungerar som extrasäng för två barn. Sängen i Superior-rummet är maffig med Familons bäddmadrass som garanterar en god nattsömn. I rummet finns också en vattenkokare för tillagning av kaffe och te avgiftsfritt samt minibar. Rummen är inredda i färgerna vinrött och guld. Badrummet har dusch och en duschstol går att få på begäran. Det är bekvämt att tillbringa kvällen iklädd badrock och -tofflor, och i samma klädsel tar du dig också enkelt till bastun.

Junior Suite

Endast dusch, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsam och stor Junior Suite med separat vardags- och sovrum ger lyxigt med utrymme. I Queen size-sängen sover du gott. I utrustningen ingår egen luftkonditionering, minibar, kassaskåp, espressomaskin, 43 tums platt-tv med skärmdelarfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling i vardags- och sovrummet.

Superior Queen

Sök lediga rum

Superior-rummen är något rymligare och Superior-sängen är maffig med Familons bäddmadrass som garanterar en god nattsömn. Det finns gott om plats för att arbeta vid det stora arbetsbordet. I Superior-rummen finns vattenkokare för tillagning av kaffe och te avgiftsfritt samt minibar. Tv-apparaterna är 43 tum och skärmen kan delas med MiracastChromecast. Rummen är inredda i färgerna vinrött och guld. Två av våra Superior-rum har separat vardags- och sovrum och inredningen går i Saimens blåa färgnyanser. Det är bekvämt att tillbringa kvällen iklädd badrock och -tofflor, och i samma klädsel tar du dig också enkelt till bastun.

KaIsla-Suite

Endast dusch, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Denna fantastiska Kaisla-svit har många små detaljer som skapar en utmärkt inramning för en trivsam och avkopplande vistelse! Färgsättningen är varm och mjuk: fylligt chokladbrunt, pigg lime, mjukt grått och lyxig guld... Vardagsrummet har en vacker tapet med motiv av säv. Sätt dig i Mademoiselle-stolen från Artek och njut av lite massage med en högklassig massagekudde. Sovrummet har en lyxigt bred kontinentalsäng och både vardags- och sovrummet har en stor tv. Kvällstidningar finns färdigt på rummet. Koka kaffe med espressomaskinen och njut av din dag. I rummet finns också brädspel för både två och ett större sällskap. Du kan också ta dig ett avkopplande bastubad i den stämningsfulla lilla bastun. Det finns en björkdoftande bastudoft och sittunderlag av linne som gör bastubadet extra lyxigt. Det rymliga badrummet med regndusch och den separata toaletten ger mer utrymme för morgonbestyren. I badrummet finns det kosmetikaprodukter. Sviten har en välförsedd minibar – det finns till exempel alltid en stor flaska champagne. De levande ljusen på bilden är fotorekvisita – det är strängt förbjudet att ha levande ljus i hotellrummet!