Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

I de rymliga Double-rummen finns det en maffiga säng (160 cm) från Familon och i badrummet kan du välja mellan dusch eller badkar. I alla rum finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te samt ett svalskåp för egen mat och dryck. Platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. Det finns även rum med extrasängar. Olika stora rum i olika delar av hotellet!

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

I de rymliga Twin-rummen finns det två maffiga sängar (80–100 cm) från Familon och i badrummet kan du välja mellan dusch eller badkar. I alla rum finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te samt ett svalskåp för egen mat och dryck. Platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. Det finns även rum där sällskapsdjur är tillåtna och rum med extrasängar.

Family Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

I de väl tilltagna familjerummen finns det en dubbelsäng (160 cm), en våningssäng för två (80x200) och ett rymligt badrum med tilläggsutrustning för barn (potta och barnpall). Platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. I alla rum finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te samt ett svalskåp för egen mat och dryck. Det finns mikrovågsugn i korridoren i närheten av familjerummen. Olika planlösningar i 4 olika familjerum.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trepersonersrum rekommenderar vi endast för korta besök då övrigt utrymme är begränsat. I dessa rum är även den tredje sängen en riktig säng. Alla våra rum har vattenkokare för tillagning av kaffe eller te avgiftsfritt, kyl för förvaring och 43 tums platt-tv med skärmdelarfunktion (Miracast/Chromecast).

224028
224028

Superior Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Superior Twin-rummet är samtidigt ett tillgänglighetsanpassat rum. I detta rum finns det högklassiga separata sängar (100x210) från Familon, rejält med svängrum, ett stort skrivbord och en bäddsoffa. Platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. I rummet finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te, minibar, säkerhetsbox samt badrockar och -tofflor. Badrummet har en rymlig dusch och en duschstol går att få på begäran.

224029
224029

Junior Suite

Endast dusch, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Denna trivsamma och stora Junior Suite med separat vardags- och sovrum ger lyxigt med utrymme. I Queen size-kontinentalsängen (160 cm) sover du gott. Minibar, säkerhetsbox, espressomaskin, vattenkokare inklusive kaffe- och tetillbehör, platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) i både vardags-och sovrummet samt gratis trådlös internetuppkoppling.

254014
254014
254015
254015
254016
254016
254026
254026

Superior Queen

Sök lediga rum

De personligt inredda Superior Queen-rummen med Saimen-tema är som egna individer: ljuva Auringonlasku, ödesdigra Kuutamo, fräscha Purjehdus, traditionsrika Vanha kanava, rustika Uitto, mysiga Lumi-Kuutti, romantiska Laituri och nostalgiska Mökki. I rummen Saimaa 1 och Saimaa 2 finns det separata vardags- och sovrum. Maffig dubbelsäng (160–180 cm) från Familon, platt-tv 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast) samt gratis trådlös internetuppkoppling. I rummet finns det möjlighet att koka snabbkaffe/te, minibar och säkerhetsbox. Vissa rum har en bäddsoffa.

KaIsla-Suite

Endast dusch, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den fantastiska sviten Kaisla är klassiskt elegant och har en finländsk prägel. I sovrummet finns det en bekväm 2 meter bred kontinentalsäng. Till rumsutrustningen hör 2 platt-tv:ar 43” med skärmdelningsfunktion (Miracast/Chromecast), gratis trådlös internetuppkoppling, minibar, espressomaskin, vattenkokare med kaffe- och tetillbehör, en högklassig massagekudde och brädspel. Rummet har även en stämningsfull liten bastu, regndusch och separat toalett som sätter en välkommen guldkant på vardagen. I minibaren i sviten finns det också alltid en stor flaska champagne.