Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

Restauranger i Original Sokos Hotel Lappee

Våra restauranger serverar dig från morgon till sent på kvällen.

Rosso IsoKristiina

Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst! Rosso har också en lekplats, barnstolar och ett skötbord för barnen.

Där Rosso finns, finns också Italien - Väkommen!

Läs mer >>

VENN Lappeenranta

VENN ligger på Original Sokos Hotel Lappee vid shoppinggatan i det förnyade köpcentret IsoKristiina.

Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Läs mer >>

Coffee House IsoKristiina

Coffee House IsoKristiina är en trendig och trivsam kaffebar i köpcentret, alldeles i närheten av Hotel Lappees övriga restauranger.

Ibland är det skönt att stanna upp en stund, njuta och bara vara. Oavsett om din paus infaller mitt på dagen eller först efter arbetsdagens slut får du hos oss alltid hemlagade fyllda smörgåsar, till exempel toast och bagel, med flera olika alternativa fyllningar. Och allt i tidens anda serverar vi naturligtvis också Smoothies och Fruities av färska frukter och grönsaker!

Välkommen att ha

Läs mer >>

HESBURGER IsoKristiina

På Hesburger får du alltid goda hamburgare, knapriga pommes frites, fräscha sallader och läckra desserter...

Läs mer >>