Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Junior Suite

Badkar, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

I dubbelsängen i juniorsviten sover du garanterat sött. Njut av komforten – titta till exempel på tv eller koppla av i svitens vardagsrum. Bäddsoffan i vardagsrummet kan användas som extra säng för en vuxen eller två barn. Rummet har också en egen balkong där du kan koppla av och njuta av utsikten.

Standard Single

Sök lediga rum

Ett passligt stort, traditionellt och funktionellt enkelrum för arbets- eller fritidsresor. I rummet finns en 120 cm bred säng och stora fönster som ger mycket ljus och varav en del öppnar sig mot ett trädgårdslandskap.

SuperiorX King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

FINAVIA
I den maffiga 240 cm breda sängen finns det gott om rum för drömmar om fjärran länder–i synnerhet som rummet har inspirerats av Helsingfors-Vanda flygplats som ligger bara några kilometer bort.Rummet har inretts i samarbete med flygplatsoperatören Finavia och det bjuder på en fläkt av stora världen och moderna metropoler till alla mer eller mindre långväga gäster. Det här rummet vill du pricka in som destination flera gånger!
TIKKURILA
De djupblå nyanserna i det hemtrevliga rummet har en lugnande effekt. Lägg dig på den 240 cm breda sängen och njut av stunden. Här kan du låta alla bekymmer fara! Tikkurila Abp har satt färg på finländarnas tillvaro i över 150 år. Nu har den populära målfärgstillverkaren låtit penseln fara i ett eget temarum. Låt tankarna vaggas av blå vågor och koppla av utan jäkt och stress.
RUM 105
Efter en härlig dag kan du låta benen vila och koppla av i ett roligt rum med den legendariska finska popduon Armi och Danny. Rummet och dess uppsluppna stämning är utformade av programbyrån Polarartistit. Här får du stråla ikapp med de klaraste stjärnorna på den finska pophimlen. Rum hundrafem, det är som att komma hem.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett enkelt och till stämningen traditionellt dubbelrum för arbets- eller fritidsresor. I rummet finns separata sängar och stora fönster som ger mycket ljus och varav en del öppnar sig mot ett trädgårdslandskap.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett traditionellt avkopplande rum med parsäng för en eller två övernattare. I rummet finns stora fönster som ger mycket ljus. Ensam eller på tumanhand, tillbringa en trevlig natt i Vanda i arbetets eller fritidens tecken.

Superiorrum för tre

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett rymligt rum som även passar en fyrapersoners familj. En del av rummen har utsikt över en lummig parkskog och bakom den finns Vetenskapscentret Heureka. Rummen har två separata sängar och en bäddsoffa som kan användas som extra säng för en vuxen eller två barn.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett till stämningen traditionellt och enkelt dubbelrum med två separata sängar samt bäddsoffa. Bäddsoffan är passlig för personer under 12 år. Största delen av rummen ligger på 5:e och 6:e våningen i hotellet.

Superior Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Våra rymliga och trivsamma Superiorrum passar utmärkt för övernattning både i arbetet och på fritiden. Rummen har trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, minibar, stort skrivbord samt strykjärn och -bräda. De bekväma separata sängarna garanterar en god nattsömn, sängarna är 90–100 cm breda. Ytterligare komfort ger Superiorrummens tilläggsutrustning: vattenkokare med ett urval av kaffe, te och kakao, gratis källvatten, badrockar och tofflor samt individuellt förpackade badartiklar.

Suite med bastu

Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den här mycket rymliga och ljusa sviten är dekorerad i varma färger och har plats för hela familjen. Sviten har privat bastu, bubbelbad och balkong som gör vistelsen extra bekväm. Rummet är inrett med en bred dubbelsäng rymligt skrivbord, luftkonditionering och parkettgolv. Det finns möjlighet att sätta in en extra säng för en vuxen eller två barn.