Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

Original Sokos Hotel Vantaas restaurangvärld är ett koncept i sig: Amarillo, Tulisuudelma, Pub Hertas och Night Vantaa inbjuder till att ha kul!

Original Sokos Hotel Vantaas restaurangvärld är ett koncept i sig: Amarillo, Tulisuudelma, Pub Hertas och Night Vantaa inbjuder till att ha kul!

Amarillo, Tikkurila

Amarillo samlar både vänner och främlingar och låter alla njuta av sin vistelse runt samma bord. Stilmässigt är Amarillo fräsch och rättvis, rak och energisk. Menyn erbjuder många fräscha smaker, inte att förglömma kundernas favoriter. Självklart erbjuder Amarillo även drinkar och en utmärkt atmosfär.Läs mer på restaurangens hemsida!

Tulisuudelma K-18

På Tulisuudelma i Vanda kan du lyssna på pop- och rockhimlens klaraste stjärnor, dansa till rytmen av partyband och Finlands ledande artister. Här firar vi i gott sällskap och långt in på natten. Du måste helt enkelt uppleva Tulisuudelma, för det är omöjligt att beskriva atmosfären med ord. Se de kommande spelningarna på restaurangens hemsida!

Night Vantaa K-18

Vandas legendariska nattklubb Night Vantaa erbjuder de bästa festerna för yngre festdeltagare. Finlands bästa DJ:s, fantastisk personal och säkert en vild partypublik garanterar vilda fester varje helg. Läs mer på restaurangens hemsida!

Pub Hertas

Pub Hertas är en mysig och bekväm plats att träffas och umgås på. Sport på skärmen, dart eller biljard. Karaoke för entusiastiska artister är den bästa scenen i Finland. En mysig pubatmosfär tillgänglig alla dagar i veckan. Kom och njut precis som du är. Läs mer på restaurangens hemsida!

Kolla in andra S-restauranger i Vanda här.