Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Övernatta bekvämt i hjärtat av Kajana i detta hemtrevliga enkelrum. Efter en lång dag är det trevligt att ta en avkopplande, varm dusch och krypa ner mellan mjuka lakan. Till utrustningen i det trivsamma rummet hör parkettgolv, ett praktiskt skrivbord, strykjärn och -bräda, trådlöst internet, platt-tv och en bekväm säng för en avkopplande nattsömn.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Rymligt dubbelrum med separata sängar. Efter en stressig dag är det skönt att ta en varm dusch och krypa ner mellan mjuka lakan i en maffig säng. Till rumsutrustningen hör ett praktiskt skrivbord, strykjärn och -bräda, trådlöst internet och platt-tv.

Vår rymliga och eleganta svit erbjuder vardagslyx och är inredd med den kajanaländske fabriksägaren och fotografen Herman Renfors som tema. De stora fönstren i sviten vetter mot Kauppakatu i Kajana. Tillbringa tid med din älskling, skäm bort dig själv, ta ett avkopplande bastubad och njut. Efter bastubadet är det skönt att krypa ner mellan de mjuka lakanen i den breda dubbelsängen (200 cm). Till rumsutrustningen hör ett arbets- och sällskapsutrymme, strykjärn och -bräda, trådlöst internet, platt-tv och minibar. I rummet finns också vattenkokare och ett urval av kaffe och te så att du kan koka dig en kopp avkopplande kvällste eller -kaffe.

Superior Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Hemtrevligt dubbelrum med dubbelsäng. Skäm bort dig själv eller njut tillsammans med din älskling av en lång nattsömn mellan mjuka lakan i en maffig säng. Rummet har ett praktiskt arbetsutrymme, strykjärn och -bräda, trådlöst internet, platt-tv och minibar. I rummet finns också vattenkokare och ett urval av kaffe och te så att du kan koka dig en kopp avkopplande kvällste eller -kaffe.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng för ett barn

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Valjus rymliga dubbelrum med separata sängar. Efter en lång dag är det trevligt att ta en varm dusch och krypa ner mellan mjuka lakan i en maffig säng. Rummet har en fåtölj som kan bäddas ut till extrasäng för ett barn och är därför ett utmärkt alternativ för små familjer. Till rumsutrustningen hör skrivbord, strykjärn och -bräda, trådlöst internet och platt-tv.

SuperiorX Queen

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Original Sokos Hotel Valjus rymliga och trivsamma superior-dubbelrum med en bekväm dubbelsäng för en avkopplande nattsömn. I den egna bastun kan du ta ett avkopplande bad innan du kryper ner mellan de mjuka lakanen. Till rummet hör ett praktiskt arbetsutrymme, strykjärn och -bräda, trådlöst internet, platt-tv och minibar. I rummet finns också vattenkokare och ett urval av kaffe och te så att du kan koka dig en kopp avkopplande kvällste eller -kaffe.

Teemahuone

Sök lediga rum

Temrummen
TERVA - Rummet är inrett med stormlyktor och mörka tjärade brädor som skapar en dunkel stämning som tar dig tillbaka till 1800-talet och de kajanaländska tjärroddarnas bostäder. I rummets maffiga dubbelsäng sover du gott och bäddsoffan kan användas som extrasäng, vilket innebär att rummet även passar utmärkt som familjerum.
VALJUS - Valjus har varit ett begrepp i Kajana i närmare ett århundrade. Hotellverksamhet inleddes i den nuvarande fastigheten för första gången redan på 1950-talet och detta rymliga rum har influerats av och är inrett i 50-talsstil.
Till rumsutrustningen hör en bastu, ett arbets- och sällskapsutrymme, strykjärn och -bräda, trådlöst internet, platt-tv och minibar. I rummet finns också vattenkokare och ett urval av kaffe och te så att du kan koka dig en kopp avkopplande kvällste eller -kaffe.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Valjus trivsamma och rymliga rum med separata sängar. I rummet övernattar upp till tre vuxna eller två vuxna och två barn bekvämt. Rummet passar med andra ord utmärkt även för familjer. Efter en lång dag är det trevligt att ta en varm dusch och krypa ner mellan mjuka lakan i en maffig säng. Till rumsutrustningen hör skrivbord, strykjärn och -bräda, trådlöst internet och platt-tv.