Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Economy Queen

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt och ostört rum med dubbelsäng. Alla rum är utrustade med platt-tv, minibar, säkerhetsfack, hårtork samt strykjärn och -bräda. Rummen har utsikt över den fridfulla innergården.

Standard King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett högklassigt och stilfullt inrett rum med en bred dubbelsäng och parkettgolv. Dessa rum är utrustade med platt-tv, minibar, säkerhetsfack, hårtork samt strykjärn och -bräda. Möjlighet till extra säng för 1–2 barn.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett högklassigt och stilfullt inrett rum med separata sängar och parkettgolv. Dessa rum är utrustade med platt-tv, minibar, säkerhetsfack, hårtork samt strykjärn och -bräda. I badrummen finns dusch.

SuperiorX King

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Ett högklassigt och stort rum med egen bastu och en bred dubbelsäng för maximal avkoppling. Till rumsutrustningen hör platt-tv, minibar, strykjärn och -bräda samt parkettgolv och Cupsolo-kapselkaffebryggare.

Suite

Trägolv, Badkar, Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Detta rum står för toppkvalitet med sina moderna och lyxiga lösningar. Sviten har egen balkong med vacker utsikt över staden och sjön Jyväsjärvi. I sviten finns dusch för två, egen bastu och badkar, vilket garanterar en avkopplande vistelse. Sviten har egen kokvrå och ett stort matbord. Dessutom är sviten utrustad med Cupsolo-kapselkaffebryggare, dubbelsäng och parkettgolv. Möjlighet till extra säng för 1–2 barn.