Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Alexandra

Omtanke och omsorg

Original Sokos Hotel Alexandra – favorit bland konferensgäster och barnfamiljer, ett mångsidigt och trivsamt hotell i centrum av Jyväskylä.

Original Sokos Hotel Alexandra är en kombination av ett stort hotells mångsidiga tjänster och ett litet hotells trivsamma och varma atmosfär. Hos oss trivs både familjer på semesterresa och konferensgäster på arbetsresa.

Den trivsamma atmosfären på vårt hotell skapas av den ungdomliga och hemtrevliga stämningen, av omtanke och omsorg om varenda gäst. Du lämnar vårt hotell med positiva minnen och värme i hjärtat. 

Det är enkelt att komma till oss. Vårt hotell ligger i centrala Jyväskylä, en stad med 130 000 invånare, på gatan Hannikaisenkatu nästan mittemot resecentret. För gäster som anländer med bil finns det parkeringsplatser på hotellets innergård och ett parkeringshus alldeles i närheten på andra sidan gatan.

Från hotellet är det också kort väg att ta del av de övriga utbudet i Jyväskylä. På ett par minuter tar du dig till fots längs en överbyggd gångbana till det välkända mäss- och kongresscentret Jyväskylän Paviljonki. Lika kort väg har du till de bästa shoppingställena och kulturupplevelserna i centrum av Jyväskylä, till exempel stadsteaterns föreställningar, vackra byggnader ritade av Alvar Aalto samt kryssningsfartyg som tar dig på en kryssning på Päijänne.
 

location
Hannikaisenkatu 35 40100, Jyväskylä
Hannikaisenkatu 35
40100, Jyväskylä
parking
puhelin
+358201234642 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358107851003