Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Alexandra

Moderniserade Alexandra i centrala Jyväskylä

Original Sokos Hotel Alexandra har samtidigt både den intima stämning som är typisk för ett litet hotell och mångsidiga tjänster som ett stort hotell. Hos oss trivs såväl barnfamiljer på semesterresa som mötesgäster på affärsresa.

Vårt hotell ligger bredvid resecentrumet Matkakeskus i centrala Jyväskylä nära mäss- och kongresscentret Jyväskylän Paviljonki, Jyväsjärvi hamn, shoppingställena i centrum och otaliga kulturupplevelser.

Vårt hotell har genomgått en omfattande renovering och har högklassiga rum för alla tillfällen och önskemål. Våra temarum presenterar vårt landskaps största stoltheter, bland annat arkitekten Alvar Aalto. Mellersta Finlands natur och vackra vyer har också en stark närvaro i våra rum – i form av inredningstextiler, -material och -färger samt exempelvis fototavlor.

Vi har över tio mötesrum för olika behov. Vissa av dem är nyrenoverade i en inspirerande stil som uppmuntrar innovationer. I restaurangerna värnar vi om lokalt ursprung och använder mycket lokalproducerade produkter. Vår bastuavdelning har Sauna from Finland ry:s kvalitetscertifikat.

Gästvänligheten som är karaktäristisk för Mellersta Finland är en hjärtesak för oss. Från oss åker du hem med en känsla av genuin omtanke och omsorg.

location
Hannikaisenkatu 35 40100, Jyväskylä
Hannikaisenkatu 35
40100, Jyväskylä
parking
puhelin
+358201234642 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358107851003