Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Original Sokos Hotel Alexandra

Hjärtligt stadshotell som sjuder av liv

 

Hjärtligt välkommen till Original Sokos Hotel Alexandra! Låt vår berömda roterdörr suga in dig i vår gästvänliga och varma stämning. Rummen är ostörda och vid frukosten får du uppleva lokala smaker då våra färggranna delikatesser väcker dig till en ny morgon. Våra fräscha smoothies, nykokta korngröt och varma bröd gör dig mätt och belåten och vår gröna växtvägg ger dig ro i själen.

Våra tre restauranger skämmer bort matgästerna med delikatesser och konferensrummen överraskar med sin mångsidighet. Vi har allt du behöver.

När du går ut genom vår dörr befinner du dig mitt i händelsernas centrum i Jyväskylä. Resecentrumet ligger bara en kort promenad bort, stadsteatern intill kyrkoparken och den livliga gågatan bakom hörnet. Titta in i butiker, besök kaféer och delta i kulturevenemang! Be om fler tips på aktiviteter i staden och hitta de bästa ställena i vår universitetsstad. Det finns allt från ett arkitektmuseum till rallybanor, och de bästa lokala guiderna hittar du i vår reception.

Original Alexandra mitt i stadsvimlet är ett trivsamt och hemtrevligt ställe där du kan koppla av. Vi tar hand om dig, utan stress – oavsett om du behöver tips på aktiviteter i staden eller bara vill småprata en stund. Gästvänligheten som är karaktäristisk för Mellersta Finland är en hjärtesak för oss. Välkommen till Alexandras öppenhjärtiga atmosfär!

location
Hannikaisenkatu 35 40100, Jyväskylä
Hannikaisenkatu 35
40100, Jyväskylä
parking
puhelin
+358201234642 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358107851003