Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Single

Trägolv, Endast dusch, 140 cm Bed

Sök lediga rum

Enkelrum med starka färger i hotellets renoverade huvuddel. De starka färgerna och den trevliga atmosfären återspeglar det karelska kulturarvet. Fönstren bjuder på en utsikt över antingen Sirkkala-parken, Pielisjokis vackra landskap eller hotellets gård. Enkelrummet har en 140 cm bred Familon-säng. Kryp ner mellan mjuka, rena lakan – dröm sött! Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv, Dusch eller badkar

Sök lediga rum

Dubbelrum med starka färger och två separata sängar i hotellets renoverade flygel eller huvuddel. De starka färgerna och den trevliga atmosfären återspeglar det karelska kulturarvet. Fönstren bjuder på en utsikt över antingen Sirkkala-parken, Pielisjokis vackra landskap, stadsdelen Sirkkala eller hotellets gård. Standard-rummen har två separata 100 cm breda Familon-sängar. Kryp ner mellan mjuka, rena lakan – dröm sött! Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Dusch eller badkar

Sök lediga rum

Dubbelrum med starka färger, två separata sängar och en extrasäng i hotellets renoverade flygel eller huvuddel. De starka färgerna och den trevliga atmosfären återspeglar det karelska kulturarvet. Fönstren bjuder på en utsikt över antingen Sirkkala-parken, Pielisjokis vackra landskap, hotellets gård eller stationen. Standard-rummen har två separata 100 cm breda Familon-sängar. Kryp ner mellan mjuka, rena lakan.  Rummets fåtölj kan bäddas ut till en bekväm extrasäng för ett barn eller en vuxen. Dröm sött! Det här rummet passar till exempel dig som reser med kompisar, kusiner eller din egen familj. Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Superior Twin Room

Badrock och tofflor, Endast dusch, Dusch eller badkar, Värdeskåp

Sök lediga rum

Ett lyxigt Superior-rum med separata sängar. De stiliga Superior-rummen ligger i hotell Kimmels renoverade flygel. De lyxiga rummen är inredda med härliga material som läder, sammet och naturhår. De fantastiska, starka färgerna och naturmaterialen återspeglar den karelska mystiken på ett härligt sätt. Vakna i godan ro i den lyxiga sängen och koka dagens första kopp kaffe i lugn och ro i ditt eget rum – för dig själv eller i sällskap av en kompis. Rummet har två lyxiga 100 cm breda Familon-sängar och mjuka lakan som är sköna att krypa ner mellan. Superior-rummens fönster bjuder på en utsikt över hotellets gård eller stadsdelen Sirkkala. Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Standard Twin with two extra beds

Enkelsängar, Dusch eller badkar

Sök lediga rum

Favoritrummet för familjer och grupper! Ett renoverat och elegant rum för fyra personer. Ett rymligt och elegant rum med en bekväm bäddsoffa i hotellets stiliga renoverade flygel. De starka färgerna och den trevliga atmosfären återspeglar det karelska kulturarvet. Fönstren bjuder på en utsikt över antingen Sirkkala-parken, Pielisjokis vackra landskap eller hotellets gård. Rummet har två separata Familon-sängar (100 cm) som ger en god natts sömn. Bäddsoffan kan bäddas ut till en bekväm extrasäng för två barn eller vuxna. Kryp ner mellan mjuka lakan och njut. En del Standard-rum har ett badkar. Avsluta dagen med att skämma bort dig själv med ett varmt bad! Dessa rymliga rum för fyra personer passar utmärkt för till exempel familjer och personer som reser i grupp. Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Superior X Room

Badrock och tofflor, Endast dusch, Bastu, Värdeskåp

Sök lediga rum

Superior X-rummen är mycket rymliga och ligger på hotellets översta våning i den nyrenoverade flygeln. Rummen återspeglar den karelska mystiken och har en lyxig inredning med sammets- och läderytor och naturmaterial. De starka färgerna skapar en atmosfär som ger dig en välbehövlig paus i vardagen. Här sover du som en kung! Rummet har en lyxig och bred Familon King Size-dubbelsäng (200 cm) med högklassiga sängkläder. Kommer du månne att gå upp på morgonen? Ett avkopplande bastubad i en egen privat bastu gör övernattningen lyxig. En del av Superior X-rummen har även en egen balkong där du kan beundra det vackra karelska landskapet från första parkett. Vira in dig i en badrock och njut av ett glas vin från minibaren eller en kopp kaffe. Är ni flera som reser tillsammans? Då bäddar vi ut den praktiska bäddsoffan till en säng för två vuxna eller barn. Det här fantastiska rummet passar för ett par, en familj eller ett kompisgäng som vill lyxa till det lite. Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Superior King

Badrock och tofflor, Endast dusch, Värdeskåp

Sök lediga rum

Ett lyxigt dubbelrum på hotellets översta våningar De eleganta Superior-rummen ligger på de översta våningarna i hotellets stiliga renoverade flygel. Rummen har en fantastisk inredning med naturmaterial, sammets- och läderytor. De starka färgerna återspeglar den karelska mystiken på ett härligt sätt. Sov gott! Den högklassiga och lyxiga Familon-sängen (200 cm) vyssjar dig skönt till sömns. Ensam eller i sällskap. På morgonen virar du in dig i en badrock och kokar dagens första kaffe i lugn och ro i eget rum. I det här rummets unika atmosfär får dagen en lugn start. Rummets fönster bjuder på en stadsutsikt över stadsdelen Sirkkala. Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Junior Suite

Kylskåp, Badrock och tofflor, Kapsel kaffemaskin, Endast dusch, Bubbelbad, Värdeskåp

Sök lediga rum

Svit med egen jacuzzi för så många som 8 personer. Junior-sviterna ligger på hotellets eleganta nyrenoverade fjärde våning. I den här vackra sviten imponerar en maffig dubbelsäng, roliga våningssängar och en lyxig jacuzzi. Rummets starka färgpalett och inredningens naturmaterial förtrollar gästen med en nordkarelsk atmosfär. Det finns gott om plats och ljuset strömmar in genom svitens stora fönster. Sviten har sovrum och vardagsrum samt en alkov med glasfönster i hallen. I sovrummet finns en 200 cm bred dubbelsäng och en bäddfåtölj. Soffan och bäddfåtöljen i vardagsrummet kan bäddas ut till sovplatser för tre personer. I alkovens våningssäng sover två personer (den övre bädden är 80 x 210 cm och den undre 120 x 210 cm). Högklassiga sängkläder från Familon, Cupsolo-kaffekokare samt badrock och -tofflor ger gästen en lyxig känsla. Junior Suite passar perfekt för både familjer och kompisgäng. Rummet är utrustat med vattenkokare, kylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Suite

Badrock och tofflor, Kapsel kaffemaskin, Endast dusch, Balkong, Bastu, Värdeskåp

Sök lediga rum

Hotell Kimmels ståtligaste svit fulländas av en egen bastu och en balkong som sträcker sig längs med hela sviten. Såväl bastulaven som balkongen har en fantastisk utsikt över Pielisjoki och staden. Bastudrycker njuter du av på din egen balkong. Den ljusa och fräscha sviten ligger på översta våningen i hotellets nyrenoverade flygel. Inredningsarkitekt Jaakko Puro har inrett sviten med lyxiga element och skapat en härlig atmosfär i rummet med havsblåa nyanser och naturmaterial. Den stora bastusviten (72 m2) består av sovrum och vardagsrum samt bastuavdelning. Den maffiga 200 cm breda dubbelsängen i sovrummet vyssjar dig skönt till sömns. I vardagsrummet finns en soffgrupp med en bäddsoffa som vi vid behov bäddar ut till en sovplats för fyra vuxna eller barn. Den här fantastiska sviten fungerar även utmärkt som scen för privata fester eller viktiga affärsmöten. Svitens toalettbord gör det lätt för blivande brudar att göra sig i ordning för livets viktigaste dag. Unna dig lyx för speciella tillfällen i livet! Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.

Superior King with two extra beds

Badrock och tofflor, Badkar, Värdeskåp

Sök lediga rum

Vardagslyx för familjen eller kompisgänget i ett rymligt Superior-rum. De eleganta Superior-rummen ligger i hotellets stiliga renoverade flygel och är våra rymligaste rum. Arkitekt Jaakko Puro har inrett de nya rummen med många lyxiga element som läder, sammet och naturhår. Färgsättningen är hisnande och atmosfären återspeglar den karelska mystiken. Utöver den lyxiga dubbelsängen på 200 cm har rummet en högklassig bäddsoffa som kan bäddas ut till en säng för två barn eller vuxna. Rummet har ett badkar där du kan skämma bort dig själv i avskildhet. Rummets fönster bjuder på en utsikt över antingen Pielisjokis landskap, den vackra Sirkkala-parken eller hotellets gård. I Superior-rummen njuter du av ett glas vin eller en specialkaffe invirad i en tjusig badrock. Precis så ska det vara! Rummet är utrustat med vattenkokare, minikylskåp, gratis Wi-Fi, platt-tv, arbetsbord, strykjärn och -bräde, reglerbar luftkonditionering och hårtork.