Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats.

Economy Single

Trägolv

Sök lediga rum

Põhilise sisseseadega ühekohaline tuba. Toas on 140 cm laiune voodi, dušš ja triikimisvõimalus.

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Bekvämt och ljust rum för en person. Alla rum är inredda med justerbar luftkonditionering, dusch och utrustning för strykning.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här ljusa rummet för två personer är möblerat i varma färger. Rummet har två enkelsängar och dusch. Alla rum är inredda med justerbar luftkonditionering, trägolv och utrustning för strykning.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här ljusa rummet för två personer är möblerat i varma färger. Rummen har två enkelsängar och plats för en extrasäng. Alla rum är inredda med justerbar luftkonditionering, trägolv och utrustning för strykning.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Badkar, Rum med utsikt, Dubbelsäng, Värdeskåp

Sök lediga rum

I det stilfullt inredda Superior-rummet övernattar tre personer bekvämt. Rummet har en rymlig entré, ett sällskapsrum med en bordsgrupp och en soffa, dubbelsäng på en sovplats som kan avskiljas med ett draperi samt ett badrum med badkar. Rummet har utsikt över den närliggande parken. Detta rum passar utmärkt för både par och barnfamiljer. Golvet är i tre olika material: kakel, laminat och heltäckningsmatta. I rummet finns gratis wlan, strykredskap, minibar och förvaringsfack.

Suite

Matta, Bubbelbad, Bastu

Sök lediga rum

Extremt rymlig svit för två personer med magnifik utsikt över Sirkkalaparken och floden Pielinen. Rummet har ett vardagsrum, separat sovrum med dubbelsäng och egen bastu med bubbelbad. Sviten passar också utmärkt för affärsmöten. Rummet är inrett med justerbar luftkonditionering, trägolv, utrustning för strykning och säkerhetsskåp.

Economy Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Grundutrustat rum för två personer. Rummen är inredda med utrustning för strykning, två enkelsängar och dusch.

Junior Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Den här rymliga och bekväma juniorsviten har plats för upp till fyra personer. Rummet har ett vardagsrum, separat sovrum med dubbelsäng och trevligt badrum med bubbelbad. Rummet passar utmärkt för nygifta och barnfamiljer. Rummet är inrett med justerbar luftkonditionering, trägolv, utrustning för strykning och säkerhetsskåp.

Junior Suite

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng, Bastu, Värdeskåp

Sök lediga rum

I den rymliga Junior-sviten övernattar upp till fyra personer bekvämt. Rummet har ett vardagsrum med en soffgrupp, ett separat sovrum med dubbelstäng, ett trivsamt badrum och egen bastu. Sviten lämpar sig utmärkt för både brudpar och sällskap. Rummet ligger på femte våningen med utsikt över staden från balkongen. I rummet finns gratis wlan, strykredskap, minibar och förvaringsfack.