Hem

Sök bokning

hotel-logo

Möten och evenemang

content-page-hero-image

Möten och evenemang

Original Sokos Hotel Kimmel är Östra Finlands mångsidigaste evenemangshus där såväl högklassiga utställningar, möten och seminarier som stiliga fester ordnas.

Östra Finlands evenemangshus nummer ett

Framöver erbjuder evenemangslokalerna i Kimmel modern karelsk lyx för upp till 900 gäster på en gång. Hotellets läge vid kanten av Sirkkala-parken, vid Pielis älvs strand för den nordkarelska naturen nära evenemangsgästerna.

Ett mångsidigt urval lokaler från glaskuber till en estrad för bilutställningar

Det är möjligt att ordna många olika typer av evenemang i Kimmel med nordkarelsk gästvänlighet! Våra minsta rum är sympatiska glaskuber, som du kan hitta bredvid Bistro Heili. En före detta hotellsvit har byggts om till det kreativa mötesrummet Urho med bastu och rum för den som arrangerar mötet. Den distansmötesutrustning som installeras i glaskuberna och det kreativa rummet möjliggör högklassiga distansmöten även för mindre grupper.

I husets konferensflygel finns åtta mötesrum som på olika sätt kan slås ihop till flera små mötesrum eller ett stort mötesrum för 600 personer. Den huvudsakliga festplatsen är Sirkkalasalen med fantastisk utsikt över älven. Genom att kombinera alla evenemangslokaler i huset är det möjligt att i Sokos Hotel Kimmel framöver ordna tillställningar för upp till 900 personer.

I de stora evenemangslokalerna finns kameror som du kan använda för att streama din tillställning till hela huset – eller till och med till hela Finland, om du använder en hybridmodell. Det är möjligt att öppna väggarna till evenemangslokalerna så det är också möjligt att ställa ut bilar i huset.

Helheten kompletteras av nya Bistro Heili med bar som öppnas på hösten 2021 samt av kvällsrestaurangen Las Palmas som finns på bottenvåningen och är öppen på fredags- och lördagskvällar.

Evenemangsbokningar: Försäljningstjänst tfn 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi

Mötes- och evenemangslokaler

Glaskuber, 4 st.
Kreativt rum, 1 st.
Mötesrum, 8 st., kan slås ihop till ett stort mötesrum (max. 600 personer)
Sirkkalasalen (max. 400 personer)
Bistro Heili
Kvällsrestaurang Las Palmas

Läs mer och boka på internet