Sök bokning

hotel-logo

Spa

Förnämliga Spa Kimmel

Då och då känns det underbart att kliva av den hektiska stigen och unna sig livets små nöjen. Förnämliga Spa Kimmel har skapats för just sådana njutbara stunder.

Spaet ligger i Joensuu, på bottenvåningen av Östra Finlands största evenemangshotell - Original Sokos Hotel Kimmel. Glittrande med modern karelsk lyx kommer spaet med sin jacuzzi, ljus- & ljudpool, kallpool, fotbad, finsk bastu, ångbastu, upplevelseduschar och uppvärmda säten garantera en upplevelse som vi alla behöver.

Vårt intima spa erbjuder dig en avslappnande och uppfriskande stund att dela med din partner, vänner, kollegor eller njuta av ensam, så länge du uppskattar lugna stunder för att återställa både sinne och kropp.

Förbättra din huds välmående

Tillsammans med det världsberömda finska kosmetikamärket Lumene har vi skapat vårt eget urval av bastu- och hudvårdsprodukter. Produktpaketet kommer att komplettera ditt spabesök med att skämma bort din kropp från topp till tå.

Det nordiska spa-paketet inkluderar fem lyxiga Lumene-produkter som kommer att rengöra och återfukta din hud. De behagliga produkterna innehåller fräscha vattenbaserade texturer och en uppfriskande känsla av Lumenes nordiska ingredienser. Du hittar allt du behöver för ditt spabesök i paketet - saltskrubb för fötterna, djuprengörande skrubb för ansiktet, lugnande ansiktsmask, återfuktande rik kroppskräm och 24-timmars intensiv fuktlotion. Du kan köpa Lumene Nordic-setet från hotellets reception eller spabutik (under arbetstid) till ett specialpris av 12€.

Lyxig bastukväll med dina vänner

När du bokar den privata bastun på Original Sokos Hotel Kimmel får du även spaentré för hela sällskapet. Det finns direkt tillgång från den privata bastun till spaanläggningarna. Den privata bastun kan bokas på fredagar och lördagar för en 3-timmars session till priset av 500€, inklusive användning av badrockar, tofflor, handdukar och inträde till spaet. Du kan beställa drycker och snacks från bastumatsmenyn till en extra kostnad.

Läs mer om den privata bastun och bokningsvillkoren här.

Pooler

Jacuzzi 34°C
Ljus- & ljudpool 34°C
Kallpool 6°C
Fotbad 7-40°C

Bastur

Finsk bastu Kajo 75°C
Ångbastu Utu 40°C
Privat bastu Vire 80°C

Läs mer om den privata bastun och bokningsvillkoren här.

Upplevelseduschar

Du kan uppleva olika väderförhållanden med ljud-, ljus- och temperatur effekter. Ett måste att se och känna!

Priser

Vi accepterar endast kortbetalningar.

Hotellgäster 15 €
S-Card 13 €
Barn 4-14 år 8 €
Familjeentré för hotellgäster 42 € (inklusive två vuxna och två barn 4-14 år, under 4 år gratis)
Andra gäster med S-Etukortti-kort 22 € (normalt 25 €)
Andra gäster, familjeentré 56 € med S-Etukortti-kort (normalt 66 €) (inklusive två vuxna och två barn 4-14 år, under 4 år gratis)
Barn 4-14 år 13 € (med S-Etukortti-kort 11 €), barn under 4 år gratis
Pensionärer 12 €
Studenter (med foto studentkort) 12 €

Hyra av badkläder 5 €
Handdukshyra 5 €
Lumene Nordic spa-set (5 produkter) 12 €

OBS! Kimmel Spas åldersgräns är 18 år på fredag och lördag kvällar mellan kl. 18-22.