Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Superior King by Ivana Helsinki

Dusch, Dubbelsäng, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Våra ljusa och rymliga Superior-rum höjer nivån på din hotellvistelse. Våra förnyade hörnrum är inredda med olika teman kring den nordiska dimensionen och finska fenomen. Rummets 180 cm breda dubbelsäng bjuder på god nattsömn. Du kan starta din morgon i lugn och ro genom att koka frukostkaffe på ditt eget rum. Utöver standardutrustning har rummet även minibar.

Standard Queen by Ivana Helsinki

Kylskåp, Dubbelsäng, Värdeskåp

Sök lediga rum

I våra förnyade rum, som har inspirerats av nordiska berättelser och finska fenomen, kan du till exempel uppleva idyllisk midsommarstämning, bekanta dig med finsk sisu eller hamna mitt i en vinterstorm. Varje tema presenteras på olika överraskande sätt i rumsinredningen. Vilken detalj som planerats för vårt hotell hittar du i ditt rum? Våra Standard Queen-rum har en 160 cm bred dubbelsäng där en person har furstligt med plats och två personer precis lämpligt med plats.

Standard XL by Ivana Helsinki

Kylskåp, Dubbelsäng, Värdeskåp

Sök lediga rum

Här börjar vägen till finska berättelser! På vårt hotell väcks Finlands natur och själslandskap till liv på överraskande sätt. Snöflingor, mygg, ängsblom och skogsväsen dyker upp när du minst anar det. Vilken atmosfär möter du månne under din vistelse? Våra unika Standard XL-rum har gott om plats oavsett om du reser ensam, med någon annan eller med familjen. Rummen har både vardagsrum och sovrum, vilket möjliggör fungerande familjelogi eller en avkopplande arbetsresa då du kan lämna datorn och jobbet i ett annat rum över natten. I sovrummet finns en stor 180 cm bred dubbelsäng och i vardagsrummet finns plats för en extrabädd för en vuxen eller två barn. Standard XL är det perfekta rummet för dig som uppskattar mycket utrymme.

Junior Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Den här ljust och rymliga sviten innehåller egen bastu och ger dig en njutbar vistelse – oavsett om det gäller ett affärs- eller fritidsbesök. Svitens sovrum är inrett med en bred och bekväm dubbelsäng och i vardagsrummet står ett bord dukat för sex personer, lämpligt för mindre möten eller fritidsaktiviteter. Utrustning i sviten innehåller minibaren, utrustning för strykning och två TV.

Standard Twin by Ivana Helsinki

Kylskåp, Enkelsängar, Värdeskåp

Sök lediga rum

I våra förnyade rum, som har inspirerats av nordiska berättelser och finska fenomen, kan du till exempel uppleva idyllisk midsommarstämning, bekanta dig med finsk sisu eller hamna mitt i en vinterstorm. Varje tema presenteras på olika överraskande sätt i rumsinredningen. Vilken detalj som planerats för vårt hotell hittar du i ditt rum? Våra Standard Twin-rum har gott om plats för två personer med enkelsängar.

Standard Single

Trägolv, Minibar

Sök lediga rum

Bekvämt enkelrum. Dessa luftkonditionerade rum är inredda med parkettgolv, dusch och rejäl arbetsyta. Bland bekvämligheterna i rummet märks minibar, platt-TV och utrustning för strykning.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng by Ivana Helsinki

Kylskåp, Enkelsängar, Värdeskåp

Sök lediga rum

I våra förnyade rum, som har inspirerats av nordiska berättelser och finska fenomen, kan du till exempel uppleva idyllisk midsommarstämning, bekanta dig med finsk sisu eller hamna mitt i en vinterstorm. Varje tema presenteras på olika överraskande sätt i rumsinredningen. Vilken detalj som planerats för vårt hotell hittar du i ditt rum? Våra Standard Twin-rum med extrabädd har utöver två enkelbäddar plats för ytterligare en vuxen eller ett barn i extrabädd.

Suite

Matta, Badkar, Dubbelsäng, Bastu, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Den luftiga presidentsviten är på nästan 100 kvadratmeter och har en privat bastu. Skäm bort dig själv och din älskade, eller ordna ett lyxigt affärsmöte. Svitens sovrum är inrett med en bred och bekväm dubbelsäng och i vardagsrummet står ett bord dukat för sex personer, lämpligt för mindre möten eller fritidsaktiviteter. Utrystning i sviten innehåller minibaren, utrustning för strykning p och två TV.

Superior King, möjlighet till extrasäng by Ivana Helsinki

Dusch, Dubbelsäng, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Våra ljusa och rymliga Superior-rum höjer nivån på din hotellvistelse. Våra förnyade hörnrum är inredda med olika teman kring den nordiska dimensionen och finska fenomen. Våra Superior-rum för tre personer har en 180 cm bred dubbelsäng och plats för en extrabädd för en vuxen eller ett barn. Dagen börjar behagligt då du kokar frukostkaffe på ditt eget rum. Utöver standardutrustning har rummet även minibar.