Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin, möjlighet att sätta in extrasäng

Sök lediga rum

Låt pulsen sjunka och stanna upp en stund för att njuta av fridfullheten. Vårt standardrum är inrett med naturnära färger och material. Det viktigaste har bevarats, men allt onödigt har rensats bort. Triple-rummen är utrustade med två separata 100 cm breda sängar. I rummen finns det dessutom möjlighet till en extrasäng för en vuxen eller ett barn. Från de stora fönstren som går ända till golvet har du en inspirerande utsikt över urbana Helsingfors.

Standard King

Sök lediga rum

Låt pulsen sjunka och stanna upp en stund för att njuta av fridfullheten. Vårt standardrum är inrett med naturnära färger och material.Det viktigaste har bevarats, men allt onödigt har rensats bort. Vila ut mellan mjuka lakan i den maffiga 180 cm breda dubbelsängen. Från de stora fönstren som går ända till golvet har du en inspirerande utsikt över urbana Helsingfors.

Standard Twin

Sök lediga rum

Låt pulsen sjunka och stanna upp en stund för att njuta av fridfullheten. Vårt standardrum är inrett med naturnära färger och material. Det viktigaste har bevarats, men allt onödigt har rensats bort. Twin-rummen är utrustade med två separata 100–120 cm breda sängar. Från de stora fönstren som går ända till golvet har du en inspirerande utsikt över urbana Helsingfors.

SuperiorX King

Sök lediga rum

Njut av den urbana panoramautsikten! Våra luftiga Superior King-rum har fönster åt två håll, vilket ger dig en fin överblick över Helsingfors. Efter att du har beundrat utsikten är det skönt att andas ut en stund och njuta av fridfullheten. I våra rum inredda i naturnära färger har vi bevarat det viktigaste, men rensat bort allt onödigt. Kasta dig på den maffiga 180 cm breda dubbelsängen och kryp ner mellan mjuka lakan.

Superior Twin

Sök lediga rum

Spana in Borgbackens pariserhjul eller Domkyrkans kupoler! Från våra luftiga Superior-rum har du en fantastisk utsikt över vackra Helsingfors. Efter att du har beundrat utsikten är det skönt att andas ut en stund och njuta av fridfullheten. I våra rum inredda i naturnära färger har vi bevarat det viktigaste, men rensat bort allt onödigt. Twin-rummen är utrustade med två separata 120 cm breda sängar.

Sauna Suite

Sök lediga rum

Fullständig harmoni ovanför taken i Helsingfors! Denna svit på den 17:e och översta våningen på Tripla är en hörnsvit där du har en fantastisk panoramautsikt långt mot horisonten. Våra luftiga sviter har en harmonisk och varm stämning. Färgerna och materialen i inredningen är naturnära. Ta dig en svängom på ekparketten och njut av ett härligt bastubad. Efter badet kan du kasta dig på den maffiga 180 cm breda dubbelsängen med mjuka textiler. Inredningen i våra rum har en fridfull zen-känsla över sig: hos oss kan du verkligen fokusera på det viktiga och vila ut en stund. (Och när du är redo för nya äventyr kan du ta hissen direkt ner till Triplas urbana miljö!)

Standard Queen, möjlighet att sätta in extrasäng

Sök lediga rum

Låt pulsen sjunka och stanna upp en stund för att njuta av fridfullheten. Vårt standardrum är inrett med naturnära färger och material. Det viktigaste har bevarats, men allt onödigt har rensats bort. Queen Triple-rummen är utrustade med en 160 cm bred dubbelsäng. I rummen finns det dessutom möjlighet till en extrasäng för en vuxen eller ett barn. Från de stora fönstren som går ända till golvet har du en inspirerande utsikt över urbana Helsingfors.

Junior Suite

Sök lediga rum

Fullständig harmoni ovanför taken i Helsingfors! Sviterna på Tripla ligger på den 17:e och översta våningen där du har en inspirerande utsikt över staden långt mot horisonten. Våra luftiga sviter har en harmonisk och varm stämning. Färgerna och materialen i inredningen är naturnära. Ta dig en svängom på ekparketten och kasta dig på den maffiga 180 cm breda dubbelsängen med mjuka textiler. Inredningen i våra rum har en fridfull zen-känsla över sig: hos oss kan du verkligen fokusera på det viktiga och vila ut en stund. (Och när du är redo för nya äventyr kan du ta hissen direkt ner till Triplas urbana miljö!)

SuperiorX Twin

Sök lediga rum

Njut av den urbana panoramautsikten! Våra luftiga SuperiorX-rum har fönster åt två håll, vilket ger dig en fin överblick över Helsingfors. Efter att du har beundrat utsikten är det skönt att andas ut en stund och njuta av fridfullheten. I våra rum inredda i naturnära färger har vi bevarat det viktigaste, men rensat bort allt onödigt. Kasta dig på de maffiga 120 cm breda sängarna och kryp ner mellan mjuka lakan.

Superior Twin, möjlighet att sätta in extrasäng

Sök lediga rum

Spana in Borgbackens pariserhjul eller Domkyrkans kupoler! Från våra luftiga Superior-rum har du en fantastisk utsikt över vackra Helsingfors. Efter att du har beundrat utsikten är det skönt att andas ut en stund och njuta av fridfullheten. I våra rum inredda i naturnära färger har vi bevarat det viktigaste, men rensat bort allt onödigt. Kasta dig på våra maffiga 100 cm breda sängar och kryp ner mellan mjuka lakan. I rummen finns det dessutom möjlighet till en extra säng för en vuxen eller ett barn.

Superior Queen, möjlighet att sätta in extrasäng

Sök lediga rum

Spana in Borgbackens pariserhjul eller Domkyrkans kupoler! Från våra luftiga Superior-rum har du en fantastisk utsikt över vackra Helsingfors. Efter att du har beundrat utsikten är det skönt att andas ut en stund och njuta av fridfullheten. I våra rum inredda i naturnära färger har vi bevarat det viktigaste, men rensat bort allt onödigt. Kasta dig på den maffiga 160 cm breda dubbelsängen och kryp ner mellan mjuka lakan. I rummen finns det dessutom möjlighet till en extra säng för en vuxen eller ett barn.