Sök bokning

hotel-logo

Parkering

Vi rekommenderar parkering vid Triplapark.

För kunder på Original Sokos Hotel Tripla rekommenderar vi parkering i Triplaparkki. Triplaparkki ligger vid Pasilan Tornikuja, Helsingfors.

I Triplaparkki används inte biljetter utan parkering startas automatiskt med registreringsnummer. Anmäl parkering i receptionen så fort du kommer till hotellet.

Vi rekommenderar P3-lagret. Det finns gott om parkeringsplatser på P3-våningen. Från den gula hisslobbyn som ligger mitt i hallen finns tillgång till hotellet genom köpcentret. Det bekvämaste sättet att ta sig direkt till hotellreceptionen och konferenscentret är hissen, som är markerad med rött.

Parkering pris

25 €/dag (med S-Card 20 €/dag)

Parkering betalas i hotellets reception. Inga bonusar delas ut för parkering. Om den beviljade förmånens varaktighet överskrids betalas den överskjutande delen vid parkeringshusets utbetalningsställe.

Om du har applikationen Europark i bruk aktiveras den när du kör in i parkeringshuset, men ingen betalning sker och tidtagningen stannar när du kör ut ur garaget. Kom bara ihåg att meddela receptionen att du vill betala parkeringsavgiften till hotellet. Förmånen kan inte beviljas i efterhand för parkering som redan har upphört.

Handikappparkering

I omedelbar närhet av hissen som tar dig till hotellet finns handikappparkeringsplatser markerade med blått signalljus.

Elbilsladdning

Nästan 300 parkeringsplatser är reserverade för elbilsförare i Tripla, med möjlighet att ta betalt mot avgift. Parkeringsplatser finns på våningarna P2-P4 i Triplaparkki. Effekten av offentliga laddpunkter är 22 kW. Applikationen eParking används för laddning, instruktioner på laddstolpen.