Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Original Sokos Hotel Tripla

Original Sokos Hotel Tripla är mer än enbart ett hotell. Det är ett ställe i hjärtat av Böle som enkelt förenar stadsmiljö och turister, upplevelser och besökare, avkoppling och aktiviteter. Det är lätt att ta sig till oss med kollektivtrafik från alla håll i Finland.


Böle håller på att byggas ut till ett nytt stadscentrum med bland annat Nordens största köpcentrum, restauranger, kontorslokaler, underhållning och aktiviteter samt bostäder. Finlands mest betydande evenemangsarenor ligger på gångavstånd. Vårt hotell ligger nära såväl Helsingfors Mässcentrum och Borgbacken som den urbana miljön i Berghäll och de mångsidiga tjänsterna i centrala Helsingfors. Den som gillar natur och motion tar sig enkelt till de mångsidiga friluftslederna i Centralparken.

Vårt hotell har en genuint finländsk prägel och en avslappnad stämning. Som gäst hos oss behöver du inte känna dig som turist utan du är en del av den lokala gemenskapen.

Vårt hotell är mer än ett ställe där du kan övernatta, vi erbjuder även lokaler för vardagliga stunder, möten och fester. Våra minimalistiska, men eleganta rum erbjuder en fridfull plats där du kan koppla av fullständigt och få tid för dig själv. Din vistelse hos oss är som en vistelse hos en god vän.

location
Fredikanterassi 1 B 00520, Helsinki
Fredikanterassi 1 B
00520, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 611 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min