Etusivu

Hae varaus

Lumilomalle Vuokattiin

content-page-hero-image

Lumilomalle Break Sokos Hotel Vuokattiin

Huskysafareja, lumikenkäilyä, laskettelua ja hauskoja tapahtumia! Vuokatin vaarat houkuttelevat lumilomalle Kainuuseen.

Break Sokos Hotel Vuokatti tarjoaa talvella monenlaisia aktiviteetteja. Talvisten ulkoaktiviteettien ohella alue tarjoaa myös monipuoliset sisäharrastemahdollisuudet. Majoittua voi luonnon keskelle Break Sokos Hotel Vuokattiin tai Kajaanin keskustassa sijaitsevaan Original Sokos Hotel Valjukseen.

Sivakoijille 150 kilometriä latua

Vuokatti tunnetaan loistavista hiihtoladuistaan, joita alueelta löytyy peräti 150 kilometrin verran. Hiihtokausi täällä starttaa hyvissä ajoin, sillä ensilumenlatu avautuu Vuokatissa jo 14. lokakuuta. Monipuoliset Vuokatinrinteet taas tarjoavat rinteitä kaiken tasoisille laskijoille, erityisesti perheiden viihtyvyyteen on panostettu erityisen paljon.

Urheiluintoilijoita viihdyttävät Vuokatissa myös hiihdon huippukisat, kuten Suomen Cup marraskuussa, Skandinavia Cup joulukuussa ja Master´s World Cup helmikuussa 2024.

Sittenkin lumikengillä tai koiravaljakolla?

Jos kaipaat vaihtelua suksilla liikkumiseen, voit vetäistä jalkaan perinteiset lumikengät tai haastavammat liukulumikengät. Niiden avulla on helppo tallustella Vuokatinvaaran huipulla kulkevilla Eino Leino- ja Sapporo-poluilla. Lumoavaa luontoa voi katsella myös pyörän selästä. Vuokatin ja Sotkamon alueelta löytyy reittejä sekä vuokrakalustoa jokaiseen tasoon.

Vuokatin lumisilla maisemareiteillä voi kokea vauhdin hurmaa myös niin moottorikelkan kuin husky-valjakon kyydissä.

Monipuoliset sisäharrastemahdollisuudet

Ulkoilujen ohella Vuokatissa nautitaan yhdessäolosta sisäharrasteiden parissa. Kisailkaa ryhmän kesken keilaradalla tai ammuntasimulaattorissa, pähkäilkää ulospääsyä haastavista pakohuoneista tai nauttikaa kylpylän poreista ja vauhdikkaasta vesiliukumäestä.

Live-musiikkia ja lavatansseja

Naapurinvaaran Huvikeskus Vuokatin vierellä taas tanssittaa kansaa livemusiikin tahtiin ympäri vuoden.

Vuokatin helmi eli Kainuuravintola Kippo tarjoaa kainuulaista lähiruokaa, kuten siikaa, hirveä ja sieniä savupirtin tunnelmassa. Viihtyisä ravintola löytyy Break Sokos Hotel Vuokatin yhteydestä.

Tervetuloa hauskalle talvilomalle Vuokattiin ja Kainuuseen!

Kysy lisää Vuokatin ja Kainuun elämyksistä sekä palveluista myyntipalvelustamme:

sales.kajaanivuokatti@sokoshotels.fi
puh. 010 783 1100

Puhelun hinta »