Hae varaus

Valitse oma tapasi asioida hotelleissamme

Tiesithän, että voit kirjautua sisään hotelliin vastaanoton, itsepalveluautomaatin tai vaikka sovelluksen kautta? Valitse sinulle parhaiten sopiva tapa asioida hotelleissamme.

Sovelluksella asiot hotellissa sujuvasti

S-Card-asiakkaana sinulla on käytettävissäsi sovelluksessa sähköiset sisään- ja uloskirjautumispalvelut Suomen Sokos Hotelleissa.

Sähköisen sisäänkirjautumisen kautta täytät sisäänkirjautumislomakkeen jo ennen saapumistasi hotelliin ja noudat huoneavaimesi kätevästi hotellin vastaanotosta omalta pisteeltä, kun saavut hotelliin perille. Sähköinen uloskirjautuminen sovelluksella puolestaan mahdollistaa laskun maksamisen ja uloskirjautumisen lähtöpäivänäsi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Näet sovelluksessa kaikki varaukset, joihin on liitetty S-Cardisi. Myös varauksen tekeminen onnistuu sovelluksella kätevästi!

Lue lisää sähköisestä sisään- ja uloskirjautumisesta täältä.

Vältä turha ruuhka itsepalveluautomaatilla

Sokos Hotellien itsepalveluautomaatin löydät jo lähes kaikista Sokos Hotelleista. Aulassa sijaitsevalla automaatilla hoidat sisäänkirjautumisen nopeasti ja helposti välttäen myös mahdolliset ruuhkat vastaanotossa. Voit myös maksaa varauksesi samalla.

Itsepalveluautomaattia käyttääksesi tarvitset vain Sokos Hotels -varausnumerosi. Varausnumeron saat, kun teet varauksesi sokoshotels.fi:ssä, sovelluksesta tai suoraan hotellista tai myyntipalvelustamme.

Lue lisää itsepalveluautomaatista täältä.

Vastaanottossa sydämellistä palvelua

Hotelliemme vastaanottojen kautta sisäänkirjautuminen onnistuu aina. Vastaanotossa voimme varmistaa, että S-Card-edut kirjautuvat sinulle kaikista varauksista, joihin edut kuuluvat. Mikäli S-Cardia ei ole jo varausvaiheessa liitetty varaukselle, muista kertoa kortistasi hotellin vastaanotossa. Kerromme vastaanotossa mielellämme myös lisätietoa ajankohtaisista hotellikohtaisista S-Card-eduista.

Valitse oma tapasi asioida hotellissa tai kokeille, vaikka näitä kaikkia!