Hae varaus

S-Card haltuun sovelluksella

Helpompaa hotellielämää S-Card-asiakkaille

S-Card-asiakkaana saat käyttöösi helpon ja monipuolisen S-Card by Sokos Hotels –sovelluksen. Sovelluksessa varaat helposti huoneen, teet sisään- ja uloskirjautumisen tai tarkistat vaikka etujesi saldon.

S-Card by Sokos Hotels –sovellus tekee matkustamisestasi entistä vaivattomampaa. Olethan jo tutustunut sovelluksen kaikkiin ominaisuuksiin?


Sovelluksessa teet varaukset kätevästi kaikkiin Sokos Hotelleihin Suomessa ja Tallinnassa. Pääset tarvittaessa lisäämään yrityssopimustunnuksesi mukaan varaukseesi. Yritystunnus kannattaa tallentaa jo ennakkoon sovelluksessa omiin tietoihisi. Myös varausten muokkaus ja tarvittaessa peruutus hoituvat parilla klikkauksella.


Sovelluksesta näet nopeasti varauksesi tiedot, kuten varausnumeron. Tarkistat myös käyttämäsi varauskoodin ja lisäät varauksesi kalenteriisi. Varaustietojesi lisäksi hotellin palveluihin tutustuminen on helppoa. Sovelluksen kautta pääset suoraan hotellin ravintoloiden sivuille, josta varaat kätevästi pöydän hotellin ravintolasta majoituksesi yhteyteen.

Sisäänkirjautuminen ja sähköinen matkustajailmoitus
Tee saapumispäivänäsi Online Check-in sovelluksella, täydennä esitäytetty matkustajailmoitus ja sisäänkirjautuminen on valmis. Saapuessasi hotellille noudat vain huoneavaimesi vastaanoton Online Check-in-pisteestä tai ota käyttöön mobiiliavain sovelluksessa.

Uloskirjautuminen hotellista ja huonelaskun maksaminen onnistuvat vaivattomasti sovelluksella. Tallenna ennakkoon maksukorttiesi tiedot sovellukseen ja laskun maksu hoituu parilla napin painalluksella. Näin pääset lähtemään työpäivääsi ilman jonotusta.

Mobiiliavain. Osassa hotellejamme käytössäsi on myös mobiiliavain. Asioi helposti, nopeasti ja turvallisesti varauksen alusta loppuun omalla puhelimellasi. Tee Online Check-in sovelluksella, täydennä esitäytetty sähköinen matkustajailmoitus ja ota mobiiliavain käyttöön. Mobiiliavain aktivoituu käytettäväksi, kun huone on valmis.

Hotellikohtaiset S-Card-edut. Sovelluksesta näet jo varatessasi mitä etuja hotellissa on tarjolla S-Cardilaisille majoituksen aikana. Näin sinun on helppo suunnitella aikataulusi ja varata esimerkiksi sopivat urheiluvälineet matkaasi.

S-Card-etusi ja pisteiden tilanteet tarkistat helposti yhdellä klikkauksella. Pystyt helposti seuraamaan käytössä olevia etujasi. Näet myös sinulle kirjatut ostotapahtumat ja tulevat S-pisteesi. Näin varmistat, että saat aina parhaan hyödyn irti S-Card-jäsenyydestäsi.

Näin S-Card by Sokos Hotels -sovellus toimii»

Lataa sovellus puhelimeesi

App Store»

Google Play»

Sovellukseen kirjaudutaan S-käyttäjätilillä, jos sinulla ei ole vielä S-käyttäjätiliä, pääset luomaan sen tästä.