Etusivu

Hae varaus

S-Card yrityssopimus

content-page-hero-image

S-Card on Suomen paras työmatkustajan kanta-asiakasohjelma. Tiesitkö jo, että S-Card ei ole pelkästään työmatkustajan kanta-asiakaskortti vaan koko yritystä hyödyttävä kanta-asiakasohjelma?

Miten S-Card yrityssopimus eroaa yksittäisestä S-Card-asiakkuudesta?

Kanta-asiakasohjelmassa S-Card-asiakkaalle kertyy S-Card-etuja kuten yöpyessä 12 euron arvoinen ateriaetu sekä ostohyvityksenä kuukausittain maksettavia S-pisteitä tehdyistä majoitus-, kokous- ja ravintolaostoista. Lisäksi etuihin kuuluu mm. perhe-etu, lemmikkietu, Sokos Hotellien digitaaliset palvelut sekä loistavia hotellikohtaisia vaihtuvia etuja.

S-Card yrityssopimuksessa ostoista kertyvät S-pisteet ohjataan keskitetysti yrityksen eduksi. Näin yritys pääsee hyödyntämään maksettavat S-pisteet ohjatusti majoituksien, sekä ravintola- ja kokouspalveluiden maksamiseen. S-Card yrityssopimus tuo selkeyttä yrityksen matkustuskäytäntöihin ja tarjoaa selvää säästöä kuluihin. Majoitukseen liittyvät edut kuten ateriaetu ja hotellikohtaiset edut ovat yrityssopimuksessakin matkustajan käytössä.

Mitä etua sopimuksesta on yritykselle?

  • Tuo säästöä. S-pisteet ovat kuin käteistä rahaa, joita yritys voi käyttää majoitus-, kokous- ja ravintolaostojen maksamiseen. Katso täältä, miten S-pisteitä kertyy »
  • Läpinäkyvyyttä ja selkeyttä työmatkustukseen. Yrityssopimuksella kanta-asiakasetujen käyttö on yrityksessä entistä läpinäkyvämpää. S-Card yrityssopimus tuo selkeyttä matkustusohjeisiin.
  • Edistää työhyvinvointia. S-Card-kanta-asiakas-ohjelman palkitsevat edut auttavat työntekijää jaksamaan – ohjelman eduista hyötyvät etenkin yrityksen työmatkustajat!

Miten tehdään S-Card yrityssopimus?

Yrityssopimuksessa kaksi tai useampi S-Card-kortti liitetään yhteen. Yritys nimeää henkilön, joka hallinnoi sopimuksen pääkorttia. Tämän jälkeen pääkortin alle liitetään rinnakkaiskorteiksi muut yrityksen käyttöön tulevat S-Cardit. Jokainen S-Card on aina vain yksittäisen henkilön käytössä – myös S-Card yrityssopimuksessa, eli asiakkuus avataan aina asiakkaan tiedoilla. S-Card yrityssopimuksessa tarjoamme pääkortin maksutta, rinnakkaiskorteista veloitetaan S-Card-asiakkuuden normaali vuosimaksu 25 €/12kk.

Haluatko kuulla lisää S-Card yrityssopimuksesta?

Ota yhteyttä S-Card Asiakaspalveluun! Kartoitamme mielellämme tarpeitanne ja teemme teille sopivan kokoisen S-Card yrityssopimuksen.

S-Card Asiakaspalvelu s-card@sok.fi tai puhelimitse +358 107682777 arkisin klo. 9-16 (puheluiden hinnat).

Lue lisää S-Card-kanta-asiakkuudesta »