Hae varaus

Ateriaetu auttaa jaksamaan

S-Card ateriaedulla nautit työmatkastasi enemmän

S-Card ateriaedulla syöt hyvin myös työmatkoillasi. Majoittuessasi saat käyttöösi ateriaedun, joka tekee työmatkastasi aina vähän paremman.

Haluamme tarjota sinulle kanta-asiakkaanamme sujuvampia ja mukavampia työmatkoja aina varauksesta kotimatkaan. Täydellä vatsalla työtkin sujuvat mukavammin kuin nälkäisenä, joten kun oma jääkaappi ei ole käden ulottuvilla, tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia herkullisesta ja monipuolisesta ruuasta meidän kanssamme aamusta iltaan. Työmatkoistakin on lupa nauttia!

S-Card ateriaedulla syöt matkoillasi hyvin. Ravintoloiden normaalin ruokalistan lisäksi useat ravintolamme tarjoavat S-Cardilaisille arkisin erikseen suunniteltuja vaihtoehtoja, joten valinnanvaraa on. Ateriaedun ansaitset heti ensimmäisestä majoituksesta alkaen yöpyessäsi Sokos Hotelleissa Suomessa ja Virossa, Suomen Radisson Blu -hotelleissa sekä Radisson RED Helsinki hotellissa S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla.

Ateriaedun arvo on 12 € / yö (Virossa 10 €) ja se on voimassa voimassa 6 kuukautta. Ateriaedun voit siis käyttää heti majoituksen yhteydessä̈ tai hyödyntää̈ myöhemmin.

Ateriaedulla voit maksaa ruokaa ja juomaa ja voit käyttää niitä maksuksi useamman samalla kertaa.

Hotellikohtaisista S-Card-eduista löydät arkisin erikoishintaisia annoksia, jotka saat ateriaedulla ilman lisämaksua. Huomioithan, että tämä erikoihintainen annos on henkilökohtainen etu vain sinulle kanta-asiakkaanamme.

Ateriaetua voit käyttää maksuna sadoissa ravintoloissamme sekä lisäksi voit myös hyödyntää edut ja pysähtyä ruokailemaan matkasi varrella ABC-liikenneasemien ravintoloissa ympäri Suomen.

Kaikki S-ryhmän ravintolat löydät täältä

Huomioithan, että S-Card ei käy Hesburgereissa eikä joissain yksittäisissä uniikki ravintoloissamme.

Ateriaetu ABC-liikenneasemien ravintoloissa
Voit maksaa ateriaeduilla myös ABC-liikenneasemien ravintoloissa (pl. Hesburgerit). Huomioithan, että ABC-ravintoloissa käyvät maksuna ainoastaan ateriaedut. Et voi maksaa ABC-ravintoloissa S-pisteillä etkä kerryttää S-Card-ostotapahtumaa. Mainitsethan aina ruokailun yhteydessä, kuinka monta ateriaetua haluat kerralla käyttää.