Menu

Parhaat matkavinkit | Sokos Hotels

Parhaat matkavinkit | Sokos Hotels

 Parhaat matkavinkit, vinkkejä lomalle kotimaanmatkailuun sokos hotels
Parhaat matkavinkit!

Kevään parhaat matkavinkit

Kevätlomalle lähelle 

Poikkeuskevään lomareissu on lyhyt, mutta sitäkin rennompi. Sinunkin kotiseudullasi on monta mielenkiintoista matkakohdetta ja luonto on ihanimmillaan herätessään kevääseen. Varaa lyhyt staycation tai vietä reissunpäällä vaikka koko viikko! 

Karista ruuhka kannoiltasi

Suomineidon helmassa ei nähtävyydet lopu kesken. Kun haluat pois ruuhkasta, lähde Kotkan ja Kouvolan suuntaan Repoveden kansallispuistoon hengittämään keväisen raikasta ulkoilmaa. Lapinsalmen sillalta, Ketunlossilta tai näkötornista voit löytää oman Repovesi-seikkailusi! Tutustu myös Kotkan kuuluisiin ja palkittuihin puistoihin. 

Rentoudu vaikkapa näissä hotelleissa:
Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola »
Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka »

Keväistä Helsinkiä ristiin rastiin

Laita hyvät kengät jalkaan ja kierrä Helsinkiä turistina. Nyt sinulla on vihdoinkin aikaa käydä juuri niissä kohteissa, jotka jäävät aina kiireen jalkoihin. Poikkeusaikana kannattaa tarkastaa aukioloajat ja napata varamaskeja taskuun. Julkinen liikenne vie sinut kätevästi paikasta toiseen. Reippaile Töölönlahdella, shoppaile Triplassa tai Jumbossa, hengähdä Oodissa ja nauti kahvit kauppatorilla aurinkoisen kevätpäivän kunniaksi. 

Tervetuloa viihtymään:
Original Sokos Hotel Tripla »
Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki »

Aikamatkalle Hämeeseen

Hämeenlinnan ja Lahden seudut ovat historiasta kiinnostuneen aarreaittoja. Kun Hämeen linna ja Vankila on kierretty, voi päivän päättää samoilemalla Aulangolla. Golfaa Vanajanlinnan maisemissa, uskaltaudu uimaan Ahvenistolla ja vieraile Sibeliuksen syntymäkodissa. Lahteen päin mentäessä koet luontonähtävyydet Pulkkilanharjusta Pirunkirkkoon. Myös Lahden klassikot Urheilukeskuksesta satamaan tarjoavat nähtävää koko perheelle. 

Täällä sinut majoittaa:
Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna »
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone »

Etsi Alvar Aallot

Keski-Suomessa ei jämähdetä paikoilleen. Vietä yö Tampereella Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa tai ihanassa Original Sokos Hotel Villassa, jossa jokaisella huoneella on oma uniikki luonteensa. Siitä matka jatkuu Jyväskylään. Nappaa hotellilta polkupyörä lainaksi ja tee Alvar Aalto -pyöräily. Tämä Suomen maineikkain arkkitehti aloitti menestyksekkään uransa Jyväskylässä ja hänen suunnittelutöitään löytyykin kymmeniä. Montako sinä löydät? 

Lomatunnelmia Tampereella:
Original Sokos Hotel Villa »
Solo Sokos Hotel Torni Tampere »

…ja Jyväskylässä:
Original Sokos Hotel Alexandra »
Solo Sokos Hotel Paviljonki »

Rantaviivaa rennosti

Kevättuulta on luvassa, jos asut Länsi-Suomessa ja valitset matkakohteeksesi Suomen läntisen rantaviivan. Aurinkoinen reissu on hyvä aloittaa Turusta. 

Turussa pääsee kahdesti linnaan: Turun linnaan ja Kakolaan. Kakolanmäki on yksi Turun seitsemästä kukkulasta. Siellä toimi 2007 saakka Turun Keskusvankila. Poikkea katsomaan maisemia!

Koska kävit viimeksi Ruissalossa? Siellä on paljon muutakin kuin Ruisrock, esimerkiksi tammimetsät, 1800-luvun pitsihuvilat, Kansanpuisto, Honkapirtin hernekeitto ja Kasvitieteellinen puutarha. 

Tervetuloa Turkuun: 
Original Sokos Hotel Kupittaa » 
Original Sokos Hotel Wiklund »

Vaihda farkut verkkarihousuun!

Tutussa laulussa vaihdetaan verkkarit jalkaan ja lähdetään Pohjois-Karjalaan. Lähde sinäkin! Rentoudu Kolin kansallispuiston ylväissä maisemissa, ihastele Pielisen aaltoja, tutustu Bomban taloon ja virkistäydy Joensuun kasvitieteellisessä puutarhassa. Karjalainen vieraanvaraisuus vie sinut hetkessä lomatunnelmaan, vaikka koti olisi vain muutaman kilometrin päässä. 

Tule vieraaksemme:
Break Sokos Hotel Koli »
Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes »
Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu »

Lapin lumo

Lappi on Lappi keväälläkin. Se kuljettaa sinut tunturiin, täyttää reppusi uskomattomilla kokemuksilla ja vie sydämesi ikuisiksi ajoiksi. 

Vietä unohtumaton loma:
Break Sokos Hotel Levi »

 

Asiakasomistaja lomailee edullisemmin

Asiakasomistajana saat Sokos Hotelleista huikeat edut ja kirjautuneena asiakasomistajana vieläkin paremmat, jopa -25 % ja peruutusoikeuden. 
 
 
Elämme poikkeuksellista aikaa ja se saattaa vaikuttaa aktiviteettien tarjontaan ja aukioloihin. Tarkastathan ne, kun suunnittelet lomaasi. Hotellit, jotka ovat tällä hetkellä suljettuina, näet täältä »
 
Karista arki kannoiltasi ja tule Sokos Hotelliin virkistymään! 
 
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, saat parhaat lomavinkit ensimmäisenä!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.