Hae varaus

Talven parhaat matkavinkit

Parhaat talvilomat S-Etukortilla jopa 25 % edullisemmin

Millainen lomailija sinä olet? Romantikko, lapsenmielinen, himoshoppaaja vai jotain ihan muuta. Katso tästä matkavinkit talvilomallesi ja hyödynnä asiakasomistajan etu jopa –25 % päivän hinnasta.

Romantikon toiveloma: käsi kädessä Tallinnaan

Romantiikan nälkäisille suosittelemme lumoavan kaunista Tallinnaa. Arki unohtuu nopeasti kävellessä käsi kädessä vanhassa kaupungissa, jossa lukuisat kahvilat ja ravintolat houkuttelevat herkuttelemaan. Historiallisia helmiä riittää tutkittavaksi, kuten Kadriorgin puisto, Toompean linna, Aleksanteri Nevskin katedraali ja Raatihuoneentori. Patkulin näköalatasanteelta aukeaa upea näkymä yli vanhan Tallinnan.

Original Sokos Hotel Viru

Lapsille ja lapsenmielisille

Talviloma on parasta aikaa. Ja sitähän löytyy Vantaan Flamingosta. On vesipuistoa, koko perheen hohtokeilausta, laserseikkailua ja monenlaisia pelejä. Leffat, kaupat ja ravintolat ovat hissimatkan päässä hotellista. Ja kun Vantaalle tulee, ei kannata jättää Heurekaa kokematta.

Toinen lasten toivekaupunki on Rovaniemi, jossa on aina joulu! Angry Birds Activity Park -ulkopuistosta löytyy tekemistä useammaksi tunniksi. Kannattaa tutustua myös Arktikumiin, Korundiin sekä tiedekeskus Pilkkeeseen, jotka löytyvät keskustan tuntumasta. Sukset mukaan, sillä täällä on varmasti lunta ja ladut odottavat.

Break Sokos Hotel Flamingo

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Revontulien metsästäjälle

Etelässä asuvalle revontulet ovat harvinainen ja upea kokemus. Kun lähdet metsästämään taivaan tulia, suosittelemme Kolia, Tahkoa, Rovaniemeä ja Leviä. Netistä löytyy useita erilaisia palveluita, jotka ennakoivat revontulien näkyvyyttä kuten Avaruussääkeskus RWC Finland tai Ilmatieteen laitoksen Revontulet ja avaruussää Voit myös sopia vastaanoton kanssa, että sinut herätetään, jos yöllä näkyy revontulia.

Sokos Hotellit Kolilla

Break Sokos Hotel Tahko

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Break Sokos Hotel Levi

Himoshoppaajan talviloma

Missään Suomen kaupungissa ei ole niin montaa kauppakeskusta kuin Helsingissä – ja kun päälle lisätään maan toimivin joukkoliikenne, on shoppailijan paratiisi löytynyt. Täältä löydät myös erikoisliikkeet ja idylliset kivijalkamyymälät. Tee lyhyt täsmäisku alennusmyynteihin tai kierrä kaupunkia ajan ja ostoslistan kanssa. Jalkojen lepuuttaminen onnistuu lukuisissa kahviloissa ja ravintoloissa. Eikä Helsingistä nähtävyydet lopu, jos ostosten teko alkaa kyllästyttää.

Sokos Hotellit Helsingissä

Sokos Hotellit Espoossa

Lopen uupuneille

Käykö talven pimeys kunnon päälle – etkö jaksaisi liikauttaa evääkään? Sinulle suosittelemme matkaa Joensuuhun Pielisjoen rantaan. Original Sokos Hotel Kimmel ja Superior X -huone King Size -vuoteella vievät sinut Höyhensaarelle hetkessä. Ja jos alkaa tuntua, että jotain jo jaksaisi tehdäkin, sinua hemmottelevat Kimmel Spa, iltaravintola Las Palmas, läheiset lenkkipolut ja Joensuun nähtävyydet.

Sokos Hotellit Joensuussa

Roadtrippaajalle

Oletko sinä lomailija, jolla on tulta kantapäissä ja etsit aina uusia kokemuksia ja nähtävää? Kun maantie on kuuma – tai ainakin näin talvella aurattu – tee reipas kierros kauniissa Suomessa. Valitse tästä reittisi, jossa saat helposti kulumaan vaikka koko lomaviikon. Etelä-Suomen tapahtumarikas lomamatka kulkee Helsingistä Hämeenlinnaan, siitä Tampereelle ja lopuksi Turkuun. Kappale kauneinta Keski-Suomea löytyy kulkiessasi Jyväskylästä Kuopioon ja sieltä Mikkeliin. Hieman pohjoisempia teitä kulkee reitti Oulusta Kokkolaan ja lopuksi Kajaaniin. Katso vinkit kaupunkien nähtävyyksiin hotellien sivuilta.

Löysitkö omasi? Tervetuloa lomalle Sokos Hotelliin!

Tutustu asiakasomistajan etuihin täällä »