Menu

Parhaat matkavinkit | Sokos Hotels

Parhaat matkavinkit | Sokos Hotels

 Parhaat matkavinkit, vinkkejä lomalle kotimaanmatkailuun sokos hotels
Parhaat matkavinkit!

Syksyn parhaat matkavinkit

Syksyllä nautitaan Suomen ainutlaatuisesta luonnosta! Koe kaunis ruskaloma pohjoisessa tai lataa akkuja kaupunkilomalla.

Suomen vastuullisin ja luotetuin hotelliketju Sokos Hotels huolehtii turvallisuudestasi hotellivierailusi aikana. Anna meidän onnellistaa sinut ja keskity sinä nauttimaan!

Parhaat lomavinkkimme syksyyn

Syysloma lasten kanssa, urheilullinen luontoloma ruskamaisemissa vai aikuisten staycation kaupungissa? Mitä ikinä kaipaatkin, 44 Sokos Hotellia tarjoavat unohtumattomia hetkiä ympäri Suomea. Tutustu vinkkeihimme ja suunnittele oma lomasi!

Ruska kauneimmillaan syys-lokakuussa

Syksy saa arvostamaan Suomen luontoa ja ainutlaatuisia vuodenaikoja aivan uudella tavalla! Ihaile Keski- ja Pohjois-Suomen punaisena hehkuvaa maisemaa parhaimpaan ruska-aikaan ja näe miten revontulet loimuavat pohjoisen hiljaisuudessa. 

Aktiiviloma tuo energiaa arkeen

Lähde päivävaellukselle Espoon Nuuksioon tai Kouvolan Repovedelle, valloita Vuokatin vaarat tai tee retki maastopyörillä Tahkon maisemissa. Porrastreeneihin Kuopion Puijolla, Lahden mäkihyppytornissa tai Tampereen Pyynikillä. Hotellin omalla kuntosalilla saa hyvin hien pintaan, ja päivän lopuksi rentoudutaan saunassa!

Lasten kanssa seikkailu löytyy mistä vain

Kaupungeissa riittää tekemistä lapsiperheen syyslomalla – oli sää mikä tahansa! Leffaan, leikkipuistoon, kiipeilemään, museoon... vaihtoehtoja riittää. Koko perheen hotellilomalla nautitaan hyvistä yöunista, herkullisista ravintolaruoista ja ennen kaikkea yhdessä vietetystä ajasta. 

Staycation uniikissa hotellissa

Miksi lähteä merta edemmäs lomalle – paras syysloma voi löytyä ihan nurkan takaa! Näe oma kotikaupunki uusin silmin hotellin ikkunasta, kierrä naapurikaupungin nähtävyydet ja hemmottele itseäsi kunnon illallisella. Staycationin kruunaa tietysti ihanan runsas ja kiireetön hotelliaamiainen. Valitse uniikeista Sokos Hotelleista suosikkisi! 

Tutustu hotelliemme syyslomatarjontaan täältä »

 

Asiakasomistaja lomailee edullisemmin

Asiakasomistajana saat huikeat edut ja kirjautuneena asiakasomistajana vieläkin paremmat, jopa -25 % ja peruutusoikeuden. 
 
 
Elämme poikkeuksellista aikaa ja se saattaa vaikuttaa aktiviteettien tarjontaan ja aukioloihin. Tarkastathan ne, kun suunnittelet lomaasi. 
 
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, saat parhaat lomavinkit ensimmäisenä!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.