Parhaat matkavinkit | Sokos Hotels

Parhaat matkavinkit | Sokos Hotels

 Parhaat matkavinkit, vinkkejä lomalle kotimaanmatkailuun sokos hotels
Näillä vinkeillä kesäloma onnistuu!

Hotellikesä odottaa! Sokos Hotelleissa sinusta pidetään huolta.

Tänä kesänä matkaillaan kotimaassa, jossa upeita maisemia ja kirkkaita vesiä riittää. Jo yö hotellin puhtaissa lakanoissa tekee ihmeitä poikkeuksellisen kevään jälkeen. Tervetuloa.  
 
Suomen vastuullisin ja luotetuin hotelliketju Sokos Hotels huolehtii turvallisuudestasi hotellivierailusi aikana. Nyt meillä on siistimpää ja turvallisempaa kuin koskaan. Anna meidän onnellistaa sinut ja keskity sinä nauttimaan kesälomasta!
 

Parhaat lomavinkkimme Suomen kesään

Rantaloma, cityloma, luontoloma, perheloma, hotelliloma?  Suomen suvesta löytyy tämä kaikki ja 44 Sokos Hotellia. Tutustu vinkkeihimme ja suunnittele oma lomamatkasi!
 
Rantalomalle ei tarvitse lentää. Suomessa on ihania hiekkarantoja. 
Haluatko nauttia puhtaan valkeasta hiekasta ja meren syleilystä? Se onnistuu Porin Yyterissä, Oulun Nallikarissa tai Turun Ruissalossa. Saimaalla ja Päijänteellä pulahdetaan puhtaaseen järviveteen. Sadepäivänä polskitaan kylpylässä, kuten Vantaan Flamingossa tai Oulun Edenissä, Bomballa tai Kolilla. Uikkarit kassiin ja matkaan, ei meillä vedet lopu! 
 
Kaupunkikierroksilla oppii aina uutta. 
Tiesitkö, että Jyväskylässä on maailman eniten Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia? Ja että Lappeenrannassa rakennetaan uusi, valtava hiekkalinna joka kesä? Kauniin kaupunkiolohuoneen löydät vaikka Aurajoen rannalta, Kokkolan vanhakaupunki Neristanista tai Porin Kirjurinluodosta. Helsinki saarihyppelyineen, esplanadeineen ja puistoineen on ihan oma juttunsa! Nyt tekee mieli nähdä ihmisiä!
 
Suomalainen luonto on vertaansa vailla. 
Maalaa Kolin upea maisema eteesi, bongaa lintuja Oulun Liminganlahdella tai valloita Vuokatin vaarat! Patikkareittejä löytyy ympäri Suomen, vaikkapa Espoon Nuuksiosta tai Kouvolan Repovedeltä. Porrastreeneille pääsee Kuopion Puijolla, Lahden mäkihyppytornissa ja Tampereen Pyynikillä. Ähtärin eläintarhassa asuvat ihanat pandat, ja luonnon oma eläintarha poroineen sijaitsee Levillä. 
 
Lasten kanssa seikkailu löytyy mistä vain. 
Huvipuistot ja eläintarhat ovat monen lapsiperheen lomalistalla. Korkeasaaren leijonat, Linnanmäen vuoristorata, Tykkimäki ja Särkänniemi aukeavat kaikki kesällä – poikkeusjärjestelyin ja sinun turvallisuutesi huomioiden. Kaupunkiloma on ihan kiva muutenkin, aina voi etsiä kaupungin parhaan leikkipuiston, jännimmän muurin, haastavimman minigolfradan ja herkullisimman jäätelökioskin.
 
Jokaisessa hotellissa on jotain uniikkia.
Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin huipulta näkee yli kaupungin. Lahden Seurahuoneen aamiaista sanotaan maan parhaaksi. Rovaniemen Vaakunassa voit nukkua joulutunnelmassa ja Helsingin Original Sokos Hotel Presidentissä juhannushuoneessa. Vantaan Break Sokos Hotel Flamingo tarjoaa kokonaisen kerroksen vain aikuisille matkailijoille! Valitse sinun suosikkisi 44 Sokos Hotellista?
 
Matkaatpa sitten luontoon, rannalle tai kaupunkikulttuurin äärelle, avoinna olevan Sokos Hotellin löydät läheltä. Tarkista hotellien aukiolo täältä »
 
Sivustolle 100syyta.fi on koottu paljon hyviä vinkkejä Suomi-lomalle!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, päivitämme lomavinkkejä läpi kesän!
 
Tervetuloa!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone