Menu

Parhaat matkavinkit | Sokos Hotels

Parhaat matkavinkit | Sokos Hotels

 Parhaat matkavinkit, vinkkejä lomalle kotimaanmatkailuun sokos hotels
Parhaat matkavinkit!

Talven parhaat matkavinkit

Katso lomavinkit vauhdikkaaseen talveen!

Anna luonnon liikuttaa ja rentouttaa! Sokos Hotellissa vietät vauhdikkaat vapaat ja leppoisan talviloman.

Mistä löytyisi lunta suksien alle, jotain kivaa tekemistä lasten kanssa, yhteistä aikaa ystävyksille tai rentoa viihtymistä teille kahdelle? Katso vinkit alta ja varaa talviloma asiakasomistajana jopa –25 % päivän hinnasta.  

Lähde luontoon ja unohda arki

Kun pakkanen nipistelee poskipäitä ja silmä lepää lumisten vaarojen kauneudessa, tietää tosiaan olevansa lomalla. Lähde Break Sokos Hotel Kolille nauttimaan Ukko-Kolin mahtavista rinteistä.

Hotellin edustalta lähtevät hiihtoladut on valaistu ja niitä ylläpidetään jatkuvasti. Upea Kolin kansallispuisto tarjoaa mahdollisuudet retkeilyyn talvellakin. Kansallispuistossa on useampia pysähdyspaikkoja, joilta voit nähdä pakkasen valkoiseksi huurtamat vaaramaisemat jäätyneelle järvenselälle asti. Vuokraa lumikengät ja lähde seikkailemaan! 

Koe vauhdin hurmaa moottorikelkalla

Break Sokos Hotel Tahkolla riittää talvista tekemistä. Kokeile vaikkapa moottorikelkkailua! Reittejä löytyy niin aloittelijalle kuin kokeneellekin kuskille. Niiden varrelta pääsee poikkeamaan kahville tai ruokailemaan vaikkapa tunnelmallisessa Pehkubaarissa tai Aholansaaressa.

Tahkolla on erinomainen ja hyvin hoidettu latuverkosto, lumisimpaan aikaan jopa 64 kilometriä. Ladut kiertävät metsä- ja järvimaisemissa, leveyttä riittää erinomaisesti vapaalle ja perinteiselle tyylille. Hiihtopäivän päätteeksi on mukava lämmitellä saunassa.

Mikäli olet liikkeellä lasten kanssa, piipahda Kuopiossa, jonka ykköskohde on paikallinen Lelukauppa Partanen. Myymälässä saatat kohdata satuhahmoja ja siellä myös askarrellaan, jahdataan aarretta, jaetaan ilmapalloja, tehdään tatuointeja tai pyöräytellään onnenpyörää – ja tietysti leikitään!

Viihdettä koko perheelle Break Sokos Hotel Flamingossa

Kun hotelli sijaitsee Pohjoismaiden suurimmassa viihde- ja kauppakeskuksessa, on tarjolla ihan kaikkea. Voit shoppailla kolmessa kerroksessa, käydä elokuvissa, keilata, hohtogolfata, seikkailla virtuaalipuistossa, paeta Prison Islandin salaisista selleistä tai nostaa hien pintaan kuntokeskus Elixiassa. Flamingo Span Vesipuistossa vesipedot polskuttelevat sydämensä kyllyydestä ja kylpylässä nautitaan höyrysaunasta, porealtaista ja hemmottelevista hoidoista. Hissi alle ja menoksi! Break Sokos Hotel Flamingo »

Kylpylään polskuttelemaan

Oletko käynyt kylpylässä vähään aikaan? Tervetuloa Break Sokos Hotel Bomballe. Rentoudu kylpylän altailla tähtitaivaan alla ja kokeile, millaisia saunoja ovat karjalainen Kyly, suomalainen Sampo ja höyryävä Taivaankansi.

Asiakasomistaja lomailee edullisemmin

Asiakasomistajana saat Sokos Hotelleista huikeat edut ja kirjautuneena asiakasomistajana vieläkin paremmat, jopa –25 % ja peruutusoikeuden.
Tutustu asiakasomistajan etuihin »

Elämme poikkeuksellista aikaa ja se saattaa vaikuttaa aktiviteettien tarjontaan ja aukioloihin. Tarkastathan ne, kun suunnittelet lomaasi.

 

Karista arki kannoiltasi ja tule Sokos Hotelliin virkistymään!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.