Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Legendaarisen Original Sokos Hotel Vantaan uudistus alkaa tammikuussa 2024

Legendaarisen Original Sokos Hotel Vantaan, tutummin Hotelli Vantaan, mittava uudistus käynnistyy tammikuussa 2024.

Legendaarisen Original Sokos Hotel Vantaan, tutummin Hotelli Vantaan, mittava uudistus käynnistyy tammikuussa 2024. Uudistuksen aikana hotellihuoneet saavat uuden valoisamman ja modernimman ilmeen, ja koko ensimmäinen kerros uudistuu vastaanotto- ja neuvottelutiloineen sekä ravintoloineen paremmin asiakkaita ja heidän monipuolisia tarpeitaan palveleviksi.

Original Sokos Hotel Vantaan erinomainen sijainti junaradan ja Tikkurilan kauppakeskuksen vieressä vetää niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita puoleensa. Uudistuksen myötä hotellin monipuoliset tilat tulevat entistä viihtyisämmiksi ja toimivammiksi. Tikkurila on Vantaan kovimpia kasvukeskittymiä ja sen vetovoimaa lisää palveluiden, liikennejärjestelmien sekä virkistysalueiden jatkuva, voimakas kehittäminen.

Uudet raikkaat ja modernit huoneet, kokoustilat sekä ravintolamaailma toteutetaan kahdessa vaiheessa

Original Sokos Hotel Vantaan uudistuksen ensimmäinen vaihe toteutetaan tammikuun ja lokakuun 2024 välisenä aikana. Marraskuuhun mennessä uuden ilmeen saavat hotellin kantaosan 157 hotellihuonetta käytävineen ja hissiauloineen, ensimmäisen kerroksen vastaanottotilat sekä monikäyttöiset, täyden palvelun kokoustilat, joiden tekniikka modernisoidaan asiakkaiden erilaisia tarpeita vastaaviksi.

Myös ravintolamaailmaa uudistetaan. Tuttu kodikas ja viihtyisä seurusteluravintola Pub Hertas avautuu ensimmäisenä asiakkaille huhtikuussa 2024. Muut ravintolat, kuten uudistettu Amarillo, legendaarinen Tulisuudelma sekä yökerho Night avautuvat marraskuussa 2024, ja on hotelliin luvassa jotain täysin uuttakin.

Uudistuksen toinen vaihe valmistuu keväällä 2025, jolloin myös hotellin laajennussiiven 100 hotellihuonetta käytävineen sekä siellä sijaitsevat kokoustilat ovat valmiita asiakkaille.

- Hotellin 265 huonetta sekä 14 erikokoista juhla- ja kokoustilaa muuttuvat tyylikkäiksi ja laadukkaiksi tiloiksi, jotka vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin. Uudistuksessa modernisoidaan muun muassa yli 100 hengen auditorio, joka soveltuu erinomaisesti korkeatasoisiinkin tiedotustilaisuuksiin, koulutuksiin ja seminaareihin. Ja kokouspäivän jälkeen onkin mukava rentoutua täysin uusitulla saunaosastolla, kertoo Martin Andergård.

Hotellikiinteistön omistaa julkisen alan työeläkevakuuttaja Keva, jolle uudistus on merkittävä investointi.

- Hotelli Vantaalla on meille aivan erityinen merkitys, onhan se Kevan ensimmäisiä kiinteistösijoituksia noin 35 vuoden takaa. Meillä on ollut pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö Sokotelin kanssa myös tämän uudistuksen suunnittelun osalta. Remontilla varmistamme, että kiinteistö tarjoaa toimivat puitteet jatkossakin, kertoo Kevan toimitilasalkunhoitaja Leeni Andersson.

Kokoustilojen ja hotellihuonekerrosten ilmeen ja sisustuksen suunnittelun on tehnyt Vallila Interiors. Ravintoloiden suunnittelusta vastaa Visionary Design Partners.

Vantaalaisten ja matkailijoiden kohtaamispaikka ja elämyskeskus jo yli 30 vuotta

Original Sokos Hotel Vantaa avattiin vuonna 1991. Sijainti kehittyvän Tikkurilan ja sen rautatieaseman vieressä on alusta alkaen ollut ylivertainen pääkaupunkiseudulle ja sieltä matkaileville. Hotelli Vantaasta onkin rakentunut vuosikymmenten aikana käsite, jonne tullaan yhä uudelleen niin työmatkalle kuin vapaa-ajallakin.

Original Sokos Hotel Vantaa sulkee ovensa 17.12.2023 ja avautuu jälleen marraskuussa 2024.

Lisätietoja:

Martin Andergård, hotellinjohtaja Original Sokos Hotel Vantaa, martin.andergard@sok.fi 050 388 3350

Leeni Andersson, toimitilasalkunhoitaja, Keva, leeni.andersson@keva.fi, p. 050 440 0339