Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Vaasassa!

content-page-hero-image

Lasten kanssa Vaasassa

Vaasassa pääset viettämään perhelomaa, joka sujuu kuin Strömsössä konsanaan!

Lasten kanssa Vaasassa

Vaasassa pääset viettämään perhelomaa, joka sujuu kuin Strömsössä konsanaan! Vaasasta ja Vaasan seudulta löytyy koko perheelle mieluisaa tekemistä ympäri vuoden.

Luonto & ulkoilu

Pienimmätkin luonnonystävät viihtyvät Merenkurkun saaristossa, joka on Suomen ainoa UNESCO:n luonnonperintökohde. Henkeä salpaavan kaunis ajoreitti kulkee suoraan Vaasan keskustasta Suomen pisimmän sillan, Raippaluodon sillan, kautta jatkaen upeiden saaristomaisemien läpi Björköbyhyn Svedjehamnin satamaan ja maailmanperintökohteeseen. Perillä voi kiivetä Saltkaret-näkötorniin tähystelemään upeita maisemia, jotka jaksavat ihastuttaa kaiken ikäisiä.

Aava Kertun Kotitilalla Södra Vallgrundissa eläinten ystävät pääsevät viettämään rennon päivän nauttien aidosta maalaismiljööstä kahvikupposen ääressä tai vaikka osallistuen eläinten harjaukseen ja hoitoon. Vierailulle tekemistä: alpakoiden kävelytystä, hevosajelua, talutusratsastusta, makkaranpaistoa nuotiolla. Räätälöi perheellesi sopiva ohjelma ja varaa yksityisvierailu Aava Kertun Kotitilalle.

Öjbergin ulkokuntoilukeskus on mukava retkikohde ympäri vuoden, grillikota makkaran paistoa varten löytyy. Öjbergetillä voi talvikaudella lasketella, hiihtää ja laskea pulkkamäkeä.

Kulttuuri

Aikamatkalla vanhanajan maalaiskylään Stundarsiin voi kokea, millaista elämä oli perinteisessä maalaiskylässä 1900-luvulla. Museon alueelta löytyy aitoja, perinteisiä maalaiskylään kuuluvia rakennuksia, kuten maalaiskauppa, koulu, perinteinen talonpoikaistalo sekä erilaisia käsityöläistupia. Vaasan museot järjestävät myös lapsille sopivia näyttelyitä.

Muut aktiviteetit

Vaasan keskustan tuntumasta löytyy useita leikkipuistoja. Esimerkiksi monipuolinen Laivapuisto on aina auki innokkaille leikkijöille ja liikkujille.

Tekemistä tarjoavat myös sisäleikkipuisto Hoplop sekä kiipeilykeskus Wasa Up ja kylpyläparatiisi Tropiclandia, jossa on rantakelit ympäri vuoden.

Edvininpolku

Söderfjärdenin meteoriihi

Bragegården

Zip Adventure Park

Uimarannat Vaasassa

Lilliputti kaupunkijuna

Skeittiparkki

Lisää infoa nähtävyyksistä sekä aktiviteeteistä löytyy täältä

Tervetuloa Vaasaan viihtymään koko perheen voimin!

Sisäaktiviteetteja

Graffitilandia Vaasa

WasaUP

HopLop

Kylpylä ja vesipuisto Tropiclandia

Cinema Bowling

Luonnontieetellinen museo, Terranova

Kuntsi