Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Ravintolat

Tampereen Solo Sokos Hotel Tornissa on kolme ravintolaa: ruokaravintola Grill it! Paja, Paja Bar, sekä hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee Moro Sky Bar.

Grill it! Paja

Ruokaravintola Grill it! on erikoistunut laadukkaisiin grilliruokiin. Keittiön aito puuhiiligrilli antaa ruokiin omintakeisen, ehdan maun. Lapset voivat valita ruoka-annoksensa omalta listalta. Grill it!:ssä tarjoillaan myös hotellin tasokkaat aamiainen ja lounas. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Paja Bar

Paja Bar on kunnianosoitus Manserockille. Tunnelmaltaan rentoa ja vapaamuotoista ravintolaa ovat olleet luomassa Manserockin legendat Popeda, Eppu Normaali ja Yö. Paja Barin seiniä koristavat muun muassa Juice Leskisen kaksi legendaarista kitaraa. Paja Barin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Torni Tampereelle panemat useat oluet, kuten Heijari ja Pajavasara. Aidon Manserock-elämyksen viimeistelee vinyylilevyjä soittava jukebox. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Moro Sky Bar

Huikaisevat maisemat ympäri kaupunkia tarjoavasta Moro Sky Barista on tullut nähtävyys jo itsessään: se on Tampereen ensimmäinen skybar sekä Suomen korkeimmalla sijaitseva baari. Moroon ja 88 metrin korkeuteen sinut kuljettaa hissi suoraan hotellin aulasta.

Moro tarjoaa loistavat puitteet niin rennolle yhdessäololle, kuin erityislaatuisten tilaisuuksien juhlistamiselle laadukkaiden drinkkien äärellä. Moro on kohtaamispaikka, jonne kaikki ovat tervetulleita – niin kaupunkilaiset kuin vierailijatkin, tutut ja tuntemattomat! Lue lisää ravintolan sivuilta!

Tutustu Tampereen muihin S-ravintoloihin tästä.