Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Bomban pikkujoulupaketti

content-page-hero-image

Vietä pikkujouluilta Bomballa hyvän musiikin tahtiin!

Bomban pikkujoulujen majoituspaketilla nautit maukkaasta ruuasta, tanssit tähtiartistien tahtiin ja illan päätteeksi nukahdat hotellin pehmeiden lakanoiden syleilyyn.

Tip tap! Bomban pikkujouluilloissa yleisöä viihdyttää tähtiartistit. Miltä kuulostaisi ilta esimerkiksi Klamydian tai Neljän Ruusun keikalla ensin nauttien maittavasta pikkujoulubuffetista ja jää sen jälkeen yöksi Bomballe!

Bomban pikkujoulupaketti (K18) saatavilla pikkujouluiltoina pe 8.11. Klamydia, pe 15.11. Happoradio, pe 22.11. Neljä Ruusua, pe 29.11. Bess ja la 7.12. Oku Luukkainen.

Alk. 204 €/2hh karjalaiskylässä
Alk. 249 €/2hh standard-huoneessa

Pikkujoulupaketti sisältää:

  • majoitus (1vrk)
  • aamiainen
  • pääsylipun pikkujouluiltaan Bomban talolla K18 (1 lippu/hlö)
  • pikkujoulubuffetin Bomban talolla (1 krt/paketti)

*Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaa näin netistä: Valitse päiväksi jokin pikkujouluiltamme. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja varauskoodi: PIKKUJOULUT. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Huom. paketti edellyttää ennakkomaksua. Maksettua varausta ei voi kuluitta muuttaa tai peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. Paketti on K18. Varaukset min. 1 vrk ennen saapumista.

Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Hinta ei sisällä S-Card-etuja. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, tarjous koskee vain uusia varauksia. Saatavuus vaihtelee päivän mukaan.

Tervetuloa viettämään pikkujouluiltaa Bomballe!