Hae varaus

hotel-logo

Häämatkalle Kolin huipulle

Häämatkalle Kolin kansallismaisemaan

Ikiaikainen tunnelma ja mystinen maisema tekevät Kolista ainutlaatuisen häämatkakohteen. Yhdistelkää häämatkaan luontoelämyksiä, ihania illallisia ja kylpylähemmottelua. Break Sokos Hotel Koli Ukko-Kolin huipulla tarjoaa ihanat puitteet yhteisen elämän alkuun!

Kansallispuiston huipulle ja hotellille noustaan näköalahissillä, elämys sekin! Ylhäällä odottaa Kolin vaaramaiseman ja Pielisen järvimaiseman muodostama yhdistelmä. Näky, jota ei muualta löydy. Luonnon vaikutus on täällä mykistävä.

Hotellin pihasta lähtevät polut Kolin kolmelle huipulle, ja talvella rinteisiin pääsee suoraan takapihalta. Kansallispuiston eri pituisista ja -tasoisista retkeilyreiteistä voitte valita juuri teille sopivimman. Astukaa monoihin tai lumikenkiin, hypätkää satulaan tai solmikaa patikkakengät. Nauttikaa jylhästä kansallismaisemasta ja pohjoiskarjalaisesta luonnosta.

Ulkoilun ja retkeilyn jälkeen kietoudutaan kylpytakkeihin ja pulahdetaan Koli Relax Span altaisiin. Löylytelkää toisenne lämpimiksi, lillutelkaa varpaita jalkakylpyaltaissa ja nauttikaa ulkoaltaissa lasi kuplivaa maisemaa ihaillen. Mukaan saatte kylpykiulun, joka sisältää Lumenen hemmottelevia kylpytuotteita. Illallinen tarjoillaan näköalaravintola Grill it! Kolissa.

Häämatkan voi kruunta huoneeseen ennakkoon tilattavalla hedelmälautasella ja pullolla samppanjaa sekä huoneaamiaisella.

Leikkisät parit varaavat myös Iloa parisuhteeseen -paketin, johon kuuluu tehtäväkirjanen, höyhenhuiska ja hierontaöljyä.

Nauttikaa Kolin lumosta ja toisistanne!