Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

Tekemistä ja nähtävää Lappeenrannassa

Shoppailemaan, ulkoilemaan, kahvittelemaan tai teatteriin... Ja laatukahvia!

Shoppailua ja hemmottelua

Hotellimme sijaitsee kauppakeskus IsoKristiinassa. Hotellin aulasta pujahdat helposti kauppakäytävälle. Hemmottele itseäsi kampaamokäynnillä tai kauneushoidolla: Sokoksen yhteydessä palvelee myös Sokos Hyvä Olo parturi-kampaamo ja kauneushoitola. Ostosten lomassa piipahdat helposti kahvittelemaan tai lasilliselle kuplivaa.

Ulkoilemaan Saimaan äärelle

Ainutlaatuisen upea Saimaa sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellista ja se mahdollistaa ulkoilun mitä ihastuttavimmissa maisemissa. Rantaraitin varrella on ulkokuntosalikin. Jään paksuuntuessa ulkoilla voi myös jäällä ja halutessaan piipahtaa noin kilometrin päässä sijaitsevassa Karhusaaressa laavulla vaikka paistamassa makkaraa. Avantouijille Myllysaari tarjoilee virkistävän pulahduksen Saimaaseen.

Kulttuuria ja hyvää ruokaa ja kahvia

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee hoitellin kanssa saman katon alla kauppakeskuksessa. Tänäkin kautena teatterissa esitetään upeita näytöksiä; tutustu esityksiin teatterin sivustolla. Myös elokuvateatteri Finnkino Strand sijaitsee samassa kauppakeskuksessa.

Kulttuurinnälkään Linnoituksen alue on ainutkertainen: Suomen vanhin ortodoksinen kirkko sijaitsee kauniilla linnoituksen kukkulalla. Museokävijöille talviaikaan saatavilla on myös Linnoituksessa sijaitsevat Etelä-Karjalan museo, Etelä-Karjalan Taidemuseo sekä Ratsuväkimuseo. Kävelymatkan päässä hotellista sijaitsee Wolkoffin talomuseo, jossa henkilökuntamme kävi tyhyilemässä ja vaikuttui kohteen kiinnostavuudesta.

Elämyksiä ruoan äärellä

Mikäli vierailusi osuu arkipäivälle, suosittelemme käymään lounaalla Linnoituksessa, ravintola Kehruuhuoneella, jonka miljöö tekee vaikutuksen; salaattipöytä niin ikään! Kehruuhuoneen historia 1800-luvulta naisvankilana tuo paikalle oman omituispiirteensä. Kahvila Majurska ja sen yhteydessä toimiva Tyyki-puoti ovat elämys kahvilatuotteineen ja käsityöläistaidonnäytteineen.

Sataman kärjestä Satamatie 6:sta löytyy palkittu Paahtimo Lehmus Roasteryn kahvila sekä tehtaanmyymälä. Jos sinua onnistaa, näet, kuinka kahvia paahdetaan upeassa, mustassa paahtimessa. Kotiinviemiseksi suosittelemme tietysti Lehmuksen laatukahvia.

Saunaan ja virkistymään

Reippaan ulkoilun jälkeen sauna on parasta! Lappeen oma saunaosasto on kuin pieni kylpylä. Iso uima-allas piristää ja ilahduttaa. Erityisesti myös lapsia. Kuntoilijoille meillä on kompakti kuntosali, jonka käyttö on hotelliasukkaalle veloituksetonta.

Hotellin väki toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi Lappeenrantaan!