Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Teatteripaketit Kuopiossa

content-page-hero-image

Teatteripaketit Kuopiossa

Koe upea teatterimatka Kuopiossa!

MOMO

On tullut aika hypätä seikkailuun!

Kuopion kaupunginteatterin ja Tanssiteatteri Minimin yhteistuotannossa sekoittuvat teatteri, tanssi, parkour ja taikuus. Tämä on nähtävä!

Kuvittele maailma, jossa kenelläkään ei ole aikaa. Ei aikaa ystäville, ei aikaa mielikuvitukselle eikä seikkailuille. Momolla on supervoima, se on kuuntelemisen taito. Totuus on, että hänellä on aikaa kuunnella ihmisten huolia, aikaa leikkiä ystäviensä kanssa, aikaa ihmetellä maailmaa vanhan kadunlakaisija Beppon kanssa ja unelmoida turistiopas Gigin kainalossa.

Elämä kulkisi hyvin omalla mallillaan, mutta kaupunkiin soluttautuvat Aikavarkaat, harmaat herrat. Nämä armottomat agentit huijaavat kaupunkilaiset säästämään aikaansa aikapankkiin, josta sen saisi myöhemmin korkojen kanssa takaisin. Ihmisten elämä muuttuu ankeaksi ja harmaaksi, mutta Aikavarkailla ei ole aikomustakaan antaa säästettyä aikaa takaisin.

Kaikkia huijataan, paitsi Momoa. Supervoimansa avulla hän saa selville Aikavarkaiden juonen. Rohkea Momo saa apua Mestari Horalta ja kilpikonna Kassiopeialta, ja yhdessä he käyvät taisteluun voittamattomalta tuntuvaa vihollista vastaan.

Momo perustuu Michael Enden romaaniin, jonka saksankielinen alkuteos julkaistiin jo vuonna 1973. Momosta on tehty lukemattomien näytelmäsovitusten lisäksi myös elokuvia. Michael Enden romaanin pohjalta tehty fantasiaelokuva Päättymätön tarina on monelle tuttu.

Rooleissa: Sari Harju, Atte Antikainen, Ari-Kyösti Seppo, Ilkka Pentti, Riina Björkbacka, Mikko Paananen, Sari Happonen, Katri-Maria Peltola ja Santeri Niskanen.

Tanssijat: Tanssiteatteri Minimi: Virva Torkko-Muñoz, Jasu Parviainen, Katja Mustonen, Aurora Suhonen ja Anniina Tammi.

*******

ISÄ

André haluaa pärjätä yksin kotona, omillaan. Anne-tytär on syystä huolissaan. Tuntuu kuin rakas, hankala ja omapäinen isä eläisi jo omassa, muistisairauden mukana alati muuttuvassa maailmassaan. Varastaako Annen palkkaama hoitaja isän kellon, vaihtuuko huoneiden järjestys miten sattuu, kenen kotona tässä oikein tänään ollaan? Jokainen aamu on aloitettava tyhjästä: missä minä olen? Onko hoitaja ovella tuttu? Entä tytär, onko tämä ainoa tyttäreni, eikös niitä ollut kaksi, semmoinen mukavampikin?

Florian Zeller on Euroopan arvostetuimpia nykydramaatikkoja. Hän osaa punoa kirpeän rajuihin kohtauksiin odottamatonta huumoria. Moneen kertaan palkittu näytelmä on omassa sarjassaan ainutlaatuinen: se katsoo maailmaa päähenkilönsä silmin. Elokuvaversio (2020) voitti kaksi Oscar-palkintoa, mm. parhaasta miespääosasta, jota näytteli Anthony Hopkins.

Rooleissa: Esko Roine (vier.), Riina Björkbacka, Ari-Kyösti Seppo, Kaisa Ritola, Sari Harju ja Ilkka Pentti.

Kesto: n. 2 h sis. väliajan

*******

Veriveljet

Kaksi veljestä, jo vauvoina toisistaan erotetut. Arpaonni ei käy tasan, Mickey jää vähävaraisen äitinsä luo, Eddie saa kodin vauraan, lapsettoman pariskunnan luota.

Väkevä, antiikin tarinoiden kaltainen kohtalonomaisuus vie katsojan mukaansa hurjille kierroksille. Äidit yrittävät estää poikia milloinkaan tapaamasta toisiaan, mutta sepä ei ole heidän vallassaan. Miten hienon ja rakkaan ystävän pojat toisistaan saavatkaan! Miten riehakkaan iloista on löytää sielunsukulainen, veriveli!

Niin paljon iloa, huumoria, hulluja seikkailuja yhdessä! Ja mikä myrsky ja maanjäristys onkaan edessä, kun pojat rakastuvat samaan tyttöön. Mitä suurempaa ystävyyden aikaa onkaan eletty, sitä rajumpaa nyt on järkytys. Kuin tähtiin kirjoitettuna tarina vie kohti tragediaa.

Musikaali on ollut Lontoossa yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä, sitä on West Endin teattereissa esitetty yli 10.000 kertaa.

"Kukaan ei kaipaa teatterissa hailakkuutta ja harmautta, niitä puskee arki niskaan joka tapauksessa. Veriveljet on suurten, syvien tunteiden musikaali. Haluamme tulla kosketetuiksi, elää mukana sekä villissä ilossa että syvässä draamassa."

Rooleissa: Katri-Maria Peltola / Johanna Jauhiainen (vier.), Mikko Rantaniva / Akseli Ferrand, Atte Antikainen, Oliver Kollberg (vier.), Mika Juusela, Lotta Vaattovaara, Ilkka Pentti, Santeri Helinheimo, Riina Björkbacka, Leea Lepistö, Sari Happonen ja Sari Harju.

Esityksissä mukana myös ensemble ja orkesteri.

Ensi-ilta Minna-näyttämöllä pe 6.9.2024

*******

ORIGINAL SOKOS HOTEL PUIJONSARVI, KUOPIO

TEATTERIPAKETIT ASIAKASOMISTAJILLE JOPA -25%

Pa­ket­tiin si­säl­tyy:

  • Majoitus
  • Runsas buffetaamiainen
  • Kuopion kattojen yllä asiakassaunan ja kuntosalin käyttö
  • Teatteriliput, teatterilippujen hinnat vaihtelevat teoksen mukaan. Kysythän lisää hotellimme myyntipalvelusta.

Va­rauk­set ja tie­dus­te­lut:

Ori­gi­nal Sokos Hotel Pui­jon­sar­vi, net­ti­si­vuil­tam­me tai puh. +358107629500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi