Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Puijonsarven suitet

content-page-hero-image

Hemmottelua ja arjesta juhlaa Puijonsarven suiteissa

Tutustu valikoimaan ja varaa oma hetkesi arjen yläpuolella

Hemmottelua hotellielämään Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarven suiteissa

Hääyö, tyylikäs kokous, tiimi-illallinen, astetta parempi työmatka, saunailta, etkot, hemmottelua perhelomaan. Tai arvostettu lahja tärkeälle ihmiselle. Original Sokos Hotel Puijonsarven suitet tarjoavat hemmottelua niin arkeen kuin elämän tärkeisiin juhlahetkiin. Jokainen suiteistamme on omanlaisena, upeita kaikki! .

Majoitu kuin rokkitähti!

Rock Suitessa saat olla oman elämäsi rokkistara – on sitten kyse festarien tai pikkujoulujen etkoista tai romanttisesta viikonloppulomasta. Huoneistosta löytyy lavamainen vuode, viihtyisä olohuone kutsuvine sohvineen ja Amphion-äänentoistojärjestelmineen, oma sauna ja rock-elämään sopivaa detaljiikkaa mustasta sametista kullattuihin pyyhekoukkuihin. Kylpyhuoneen erikoisuuksia ovat väriä vaihtavat suihkuvalot ja huuhdeltava wc-istuin. Tämä suite on todella uniikki!

Rock Suite on tietysti oikea musiikinharrastajan unelma. Mitä jos antaisit tutulle musadiggarille lahjaksi yön Puikkarin upeassa Rock Suitessa?

Maaherrankadun seesteisen tyylikäs suite

Tämä kaunis ja tunnelmaltaan rauhallinen 65-neliöinen huoneisto koostuu olo- ja makuuhuoneesta sekä omasta saunaosastosta. Olohuone nahkasohvineen, koripunostuoleineen, upottavine mattoineen ja maanläheisine värityksineen tarjoaa todella kutsuvan näyttämön tuloksellisille kokouksille ja neuvotteluille.

Maaherrankadun suite sopii myös rentoihin saunailtoihin, tiimipalavereihin ja romanttisiin viikonloppuihin Savon sydämessä. Perheelle tämä huoneisto jättää unohtumattoman lomamuiston Kuopiosta!

Tanssiaskelia Jorma Uotinen -suitessa

Hotellimme koristeellisesta jugendosasta löytyvä Jorma Uotinen -suite on savolaisen hotelliklassikkomme helmiä. Tanssahtele sisään! Tanssitaiteilija Uotisen kädenjälki näkyy huoneiston sisustuksessa monin tavoin, kuten nojatuolien hehkuvan punaisena värinä ja veistoksellisissa verhoissa. Suitessa on erilliset olo- ja makuuhuone sekä kylpyhuoneessa amme ihaniin, yksityisiin kylpyhetkiin.

Suurista erkkeri-ikkunoista avautuvat näkymät Snellmanin puistoon ja sieltä Kuopion museolle saakka. Oletko tulossa Kuopioon nauttimaan kulttuuritapahtumasta – varaa tästä uniikki majoitus vierailullesi!

Päärakennuksen uudet suitet

Hemmottele itseäsi tyylikkään hotellisuiten muodossa! Päärakennuksemme uusien sviittien sisustus on saanut inspiraationsa paikallisen musiikin ja tanssin eri muodoista, niiden synnyttämästä liikkeestä ja rytmistä.

Tilan tuntu, harmoninen värimaailma, laadukkaat sisustustekstiilit ja uniikit valaisimet luovat huoneistoihin hienoa tunnelmaa.

Jokaisessa suitessa on oma olo- ja makuuhuone, ja kylpyhuoneessa amme ihaniin kylpyhetkiin. Muhkeiden vuoteiden ylelliset samettipäädyt ja makuuhuoneen lempeä valaistus suorastaan houkuttelevat unten maille.

Nämä suitet sopivat romanttiselle rakkauslomalle, perheen laadukkaaseen lomaan tai työmatkan Kuopio-kodiksi.

Lisätietoja Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelusta

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

Puh. 010 762 9500 (hinta (pvm/mpm).

sales.peeassa@sok.fi