Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Uudistustyöt etenevät

content-page-hero-image

Break Sokos Hotel Tahkon uudisosa valmistuu joulukuussa, ylimpään kerrokseen spa- ja saunaosasto

Break Tahkon kantaosan uudistustyöt sekä Hophausin ja kantaosan välisen siiven purkutyöt ovat valmistuneet, nyt uudisosa kohoaa vauhdilla.

Tiedote 13.3.2024

Osuuskauppa Peeässän omistamalla Break Sokos Hotel Tahkolla on käynnissä mittava uudistus. Koko hotelli uudistetaan ja osittain rakennetaan uudelleen vuosien 2023–2024 aikana. Hotellin kantaosan ravintolatilat sekä hotellihuoneet saivat täydellisen muodonmuutoksen jo syksyllä 2023. Täysin valmista hotellissa on joulukuun 2024 aikana. Hotelli on avoinna koko uudistuksen ajan ja jo uudistetut tilat ovat asiakkaiden käytössä.

Break Tahko – täyden palvelun hotelli elämänjanoiselle

Kantaosan ja Hophausin välinen siipi purettiin loppuvuodesta 2023 kokonaan ja nyt viisikerroksinen uudisosa kohoaa vauhdilla. Uudisosasta majoituskapasiteettia löytyy noin 60 huoneen verran standard-huoneista sviitteihin. Majoitustiloissa on maksimoitu Tahkon upeat maisemat ja suurin osa huoneista rakentuukin rinteiden puolelle käytävän jäädessä takapihan suuntaan.

Tahko on kaikkea muuta kuin tylsää ja niin erityisesti on myös Break Tahko, hotellin uudisosa on nimittäin höystetty tekemisellä! Ylimpään kerrokseen valmistuu oikea kylpijän paratiisi SPA- ja saunaosastoineen, jossa altaista ja saunoista voit nauttia niin sisällä kuin ulkona terassilla ympäri vuoden – hulppeilla rinne- ja järvimaisemilla tietenkin. Break Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen toteaakin naurahtaen että ”huoneet ja kylpylät saavat niin henkeäsalpaavat maisemat, että jatkossa meidän täytyy muistuttaa asiakkaitamme hengittämään”.

Pohjakerroksesta löytyvät jatkossa myös kuntosali, jotta reissun päälläkin onnistuu monipuolinen voimatreeni sekä aerobinen harjoittelu, myös kuntosalin yhteydessä on asiakassaunat, joten saunan lauteilla tilaa riittää uudisosassa. Lisäaktiviteetteja tuomaan hotelliin rakentuu simulaattorihuone, jossa viihtyy mukaansa tempaavan pelimaailman pyörteissä pidempäänkin. Simulaattorihuoneeseen virvokkeita ja naposteltavaa saa haettua kätevästi uudistetun hotellin vastaanoton yhteydestä.

Break Tahkon uudistuneet ravintolapalvelut

Kantaosan ravintolat Hillside, Pizza Breikki ja Hesburger saivat uuden raikkaan ilmeen syksyllä valmistuneessa uudistuksessa ja uniikkia Tislaamoravintola Hophausia ollaan parhaillaan laajentamassa lisäasiakaspaikkojen mahdollistamiseksi. Ravintola palvelee normaalisti koko uudistuksen ajan. Hophaus on kokenut uudistusta menneen vuoden aikana myös laajentamalla huomattavasti ohjelmavalikoimaa mm. torstain stand up -show:lla sekä perjantain ja lauantain livemusiikilla. Hophausin yhteydessä olevassa tislaamossa valmistuu Tahkon luomu giniä sekä viskiä. Break Tahkolla saman katon alta löytyy myös Sale -kauppa pieniin ja vähän suurempiinkin ostoksiin.

Tahko Break – vuorenvarmasti loman parhaita hetkiä.

Lisätietoja: Anna Hämäläinen, Hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Tahko, puh. 044 7197 965,

s-posti anna.hamalainen@sok.fi