Hae varaus

hotel-logo

Burger & Spa -paketti

Burger & Spa -paketti saatavilla Kimmelistä

Sinä joka rakastat sekä burgereita että kylpylässä rentoutumista, toiveisiisi on nyt vastattu!

Burger & Spa -paketti on nyt täällä!

Tämä tuotepaketti sisältää maukkaan Bistron burgerin sekä kertakäynnin uuteen upeaan Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan! Kokonaisuudessaan paketille jää hintaa 35 €, kun erikseen ostettuna hinta olisi yhteensä 50 €.

Huomaathan että paketti edellyttää, että käyt ensin syömässä herkullisen burgerin, ja sen jälkeen suuntaat kylpylän kuohuihin. Paketti on tarjolla joka päivä Bistro Heilin aukioloaikojen mukaisesti. Otathan oman pyyhkeesi mukaan!

Paketti tarjolla Bistro Heilissä. Tarkistathan Bistro Heilin ja Kimmel Span aukioloajat erikseen. Huom. Burger & Spa -paketti ei ole saatavilla 12.-16.2. span huoltoviikon takia.

Kun teet pöytävarauksen Bistro Heiliin, valitse haluamasi määrä Burger & Spa -paketteja. Burgerin syötyäsi saat kuitin, jota vastaan pääset kylpylään rentoutumaan.

Bistron burger (L) on yksi Bistro Heilin suosituimmista annoksista! Se sisältää mehevän naudan hampurilaispihvi, cheddarjuustoa, chipotlemajoneesia, marinoitua punasipulia, salaattia ja suolakurkkua. Annoksen kruunaa tietenkin rapeat ranskalaiset!

Nautiskelukylpylä Kimmel Spa on avautunut kesällä 2022 Original Sokos Hotel Kimmelin alakertaan Kylpylästä löydät sekä lämpimiä että kylmiä altaita, kaksi erilaista saunaa sekä jännittäviä elämyssuihkuja! Kylpylään voi myös tulla rentoutumaan ilman burgerilla käyntiä S-Etukortilla hintaan 22 € (norm 25 €).

Tervetuloa kokemaan Joensuun rentouttavin sekä maukkain elämyspaketti!