Etusivu

Hae varaus

Henkilökuntahinta

content-page-hero-image

S-ryhmän henkilökuntahinnat Sokos Hotelleissa

Sokos Hotellit tarjoavat edulliset hinnat S-ryhmän henkilökuntaan kuuluville. Varauksen voit tehdä ainoastaan sokoshotels.fi-sivustolla ja aikaisintaan 60 vrk ennen majoitusta. Edun varaaminen edellyttää kirjautumista sivustolle.

Henkilökuntahinta on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen ja on voimassa kaikkina viikonpäivinä varaustilanteen salliessa. Huoneita on myynnissä rajoitettu määrä.

Henkilökuntahinta on talouskohtainen ja tarkoitettu vain S-ryhmän henkilökuntaan kuuluvien käyttöön. Huonevaraus tulee tehdä henkilökuntaetuun oikeutetun henkilön nimellä ja henkilön, jonka nimellä varaus on tehty, tulee itse majoittua huoneeseen. Henkilökuntaetua ei voi laajentaa useampaan huoneeseen, henkilökuntatalouden ulkopuolelle. Hintaan oikeuttava sirullinen S-Etukortti tulee esittää hotelliin saapuessa.

Maksu henkilökuntaan kuuluvan S-Etukortti Visalla tai verkkopalvelussa S-Pankin verkkopankkitunnuksilla (tai osuuskaupan oman ohjeistuksen mukaisesti).

Henkilökuntahintaisen huoneen varaaminen edellyttää kirjautumista S-käyttäjätilillä. Varatessa tulee käyttää varauskoodia STFF. Tarkasta etukäteen, että sinulla on S-käyttäjätili ja siellä tiedot kunnossa. Näin nopeutat varaamistasi!

Tarvittaessa kysy varausohjeita esihenkilöltäsi tai lue lisää sPointista hakemalla 'henkilöstöedut'.