Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Helsingin parhaat hotellit lasten kanssa

Etsitkö lapsiperheille sopivaa hotellia Helsingistä? Tutustu perheiden suosikkihotelleihin!

Viihtyisä majoitus on yksi onnellisen perheloman tärkeimmistä ainesosista. Siksi hotellin valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lasten kanssa matkustaessa. Katso alta lista lapsiperheiden suosikkihotelleista Helsingissä!

Millainen hotellihuone kannattaa valita lasten kanssa?

Yhden tai kahden lapsen kanssa matkustaessa lisävuoteellinen huone on usein sopiva vaihtoehto. Mikäli haluatte enemmän tilaa ja extramukavuutta, voi huoneluokan korottaa esimerkiksi Superior-huoneeseen. Isommille perheille paras ja yleensä myös edullisin vaihtoehto on perhehuone.

Oletko lähdössä perhelomalle useamman kuin yhden lapsen kanssa vai lähteekö matkaan mukaan nuoria, jotka kaipaavat omaa huonetta? Sokos Hotelleilla voit varata myös lapsille oman huoneen edullisesti, lue lisää!

Lapsiperheiden suosikkihotellit Helsingissä

Original Sokos Hotel Presidentti

Etsitkö kohtuuhintaista perhemajoitusta huippusijainnilla? Original Sokos Hotel Presidentti sijaitsee parhaalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa, lähellä nähtävyyksiä ja palveluita.

Lapsivieraat toivotetaan Presidentissä aina lämpimästi tervetulleiksi ja heitä odottaakin vastaanotossa pieni tervetuloyllätys. Hotellin uima-allas, leikkihuone ja kerroksittain vaihtuvat teemat tarjoavat hauskaa tekemistä ja tutkittavaa.

Presidentissä on saatavilla useita perheille sopivia huoneita. Tarjolla on lisävuoteellisia huoneita lisämaksusta sekä pienokaisille matkasänkyjä ilman lisäveloitusta. Perheille löytyy tilavia Standard XL -huoneita sekä väliovellisia huoneita.

Suosittelemme perheille erityisesti seuraavia huoneita:

  • Superior King by Ivana Helsinki lisävuodemahdollisuudella
  • Standard XL by Ivana Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna

Tyylikäs Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan Helsingin Rautatieasemaa vastapäätä. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Vaakuna sopii mainiosti tukikohdaksi koko perheen kaupunkilomalle.

Vaakunassa riittää tekemistä lasten kanssa. Voit lainata hotellin vastaanotosta lukemista tai kiikareita, joilla voit bongailla Helsingin kuuluisia maamerkkejä. Huoneissa oleviin TV:siin on asennettu Chromecast, jolla voit striimata lempiohjelmasi suoraan puhelimesta tai läppäriltä. Vaakunasta löytyy useita erikokoisia huoneita, jotka sopivat perheille.

Suosittelemme perheille erityisesti seuraavia huoneita:

  • Superior King
  • Friends & Family suite

Original Sokos Hotel Tripla

Tripla on pohjoismaiden suurin ostoskeskus, josta saman katon alta löydät hotellin, lukuisia ravintoloita, sekä paljon erilaisia aktiviteettejä eri ikäisille. Original Sokos Hotel Tripla sijaitsee rakennuksen 4-17 kerroksessa ja sen huoneista aukeavat näkymät ympäri Helsinkiä.

Triplaan on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta ja sieltä pääsee näppärästi liikkumaan eri puolille Helsinkiä, sijaitseehan hotelli Pasilan rautatieaseman yläpuolella. Junien bongaus onkin suosittua ajanvietettä hotelissa!

Triplassa on useita lisävuoteellisia huoneita, jotka tarjoavat koko perheelle rentouttavat yöunet. Tarjolla on myös muutamia väliovellisia huoneita.

Suosittelemme perheille erityisesti seuraavia huoneita:

  • Superior Twin, lisävuodemahdollisuus
  • Superior Queen, lisävuodemahdollisuus