Lasten kanssa reissussa

Huoletonta lomailua ja matkustamista koko perheen voimin, meille pääsee kätevästi kävellen Tikkurilan juna-asemalta ja autonkin saa lämpöiseen parkkiin.  Leppoisan vierailun varmistamiseksi meiltä saa matkasänkyjä veloituksetta, tarvitseeko lapsi vielä pottaa tai vaikkapa koreketta? Ei hätää nekin onnistuvat. Kerrothan tarpeestasi jo varauksen yhteydessä ja muistathan, että samalla voit tilata ikioman Onni Orava pehmolelun suoraan huoneeseen. Onni Orava pehmolelun voit myös ostaa vastaaanotosta.

Leikkihuoneemme löytyy Ravintola Amarillosta ja on lapsiasiakkaidemme käytettävissä Amarillon aukioloaikoina. Lastenhoitohuone sijaitsee Amarillon pääsisäänkäynnin vieressä ja henkilökuntamme avaa oven mielellään. Tarvittaessa voimme lämmittää myös lastenruoat ja lainata vedenkeittimen vastaanotosta.  Jäikö iltasatu kotiin? Kysy lastenkirjoja lainaan vastaanotosta.

Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös leikkipuisto sekä Tiedekeskus Heureka, jotka sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista.

 

 

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 20 1234 618 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hertaksentie 2 01300, Vantaa
location
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
directions
parking