Pysäköinti

Hotellin asiakkaille tarjoamme maksuttoman pysäköinnin viihdekeskus Flamingon katetussa parkkihallissa. Parkkihalliin ajetaan Tasetien puolelta, Hotellin vastaanotto sijaitsee A1-tasossa.

Vastaanottoon pääsee hallin muista kerroksista hissillä tai portaikon kautta.

Flamingo Viihdekeskuksen autopaikoitusta valvoo ja hallinnoi Q-Park Oy. Lisää saapuessasi parkkikiekko (5h) ja ilmoita vielä vastaanottoon autosi rekisterinumero.

Mitä sinun tulee muistaa:

1.      Jos piipahdat hotellissa tai kokousosastolla asiakkaana alle VIISI tuntia, riittää autosi etuikkunaan parkkikiekko.

2.      Jos majoitut hotellissamme tai olet kokouksessa yli VIIDEN tunnin ajan, tulee sinun rekisteröityä hotellimme vastaanotossa tai kokousosastolla. Kysymme sinulta siis autosi/moottoripyörän rekisterinumeron/viipymän ja syötämme tiedot Q-Parkin järjestelmään. Laita siis kiekko autoon jo valmiiksi, kun saavut parkkihalliin.

Jos tätä ei tehdä, tulee siitä automaattisesti sinulle sakko. Et tarvitse siis erillistä pysäköinti lupaa vaan sähköinen rekisteröinti riittää. 

3.      Jos hotellipaikat ovat täynnä, voit parkkeerata autosi myös paikoitushallin muihin vapaana oleviin paikoitusruutuihin, pl. inva paikat. Muista tässäkin tapauksessa rekisteröityä!

4.      Flamingon isojen ajoneuvojen pysäköinti on osoitettu Jumbon ulkoparkkiin. Pysäköintiaika on 5 h pysäköintikiekolla ja hotellivierailijoille majoituksen ajan maksuton. Ajo isojen ajoneuvojen parkkialueelle tapahtuu Tasetien ja Vantaanportinkadun risteyksestä (ABC:n/Hesburger:in risteys) . Alue on aidattu ja osoitettu Break Sokos Hotel Flamingolle. Pysäköintialueen osoite on Tasetie 3, 01510 VANTAA.

Autopaikoitus on maksuton, mutta vaatii rekisterinumeron/viipymän tallentamisen Q-Parkin järjestelmään kun kirjaudut hotelliimme majoittumaan tai kokouksille kokoustamaan yli VIIDEKSI tunniksi.

Tulosta pysäköintiohjeet tästä >>

Katso linja-autojen pysäköintiohjeet tästä>>

 

puhelin
Soita 0201234600 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking