Menu

Pysäköinti

Ilmainen pysäköinti hotelliin majoittuville asiakkaille

Hotellin pysäköintitilat sijaitsevat viihdekeskus Flamingon katetussa parkkihallissa. Pysäköinti on maksutonta hotellille varatuilla paikoilla ja kokousvieraille tarkoitetuilla 5h-kiekkopaikoilla. Auto tulee rekisteröidä heti hotellille saapuessa.

Kun piipahdat hotellissa, ravintolassa tai kokousosastolla ja vierailusi kestää alle 5 tuntia, pelkkä parkkikiekko riittää. Pysäköi autosi 5h-merkitylle paikalle.

Rekisteröidy näin:

  • Kun majoitut hotelliin, aja hotellille merkittyyn paikkaan ja rekisteröi autosi hotellin vastaanotossa 1. kerroksessa. Voit sisäänkirjautua myös Wing-vastaanoton aulassa A2-tasossa ma–to klo 16–20 sekä la klo 15–18.
     
  • Kun tulet kokousvieraaksi, pysäköi 5h-kiekkopaikalle ja rekisteröi autosi automaatilla kokousvastaanotossa 3. kerroksessa. Pysäköintiaikasi on 12 tuntia.

MUISTA käyttää pysäköintikiekkoa rekisteröinnin lisäksi!  

Näin löydät perille

Parkkihalliin ajetaan Tasetien puolelta. Hotellin vastaanotto sijaitsee A1-tasossa ja kokousvastaanotto A3-tasossa. Parkkihallin eri kerroksista pääsee vastaanottoihin hissillä tai portaikon kautta.

Autopaikat täynnä?

Mikäli hotellille varatut paikat ovat täynnä, kun olet tulossa majoittumaan, voit poikkeuksellisesti käyttää 5h-merkittyjä paikkoja. Käytä pysäköintikiekkoa ja rekisteröidy hotellin vastaanotossa 1. kerroksessa. Ethän käytä inva-paikkoja ilman lupaa!

Isot ajoneuvot

Myös isojen ajoneuvojen pysäköinti on maksutonta majoittuville hotellivierailijoille. Pysäköinti tapahtuu Jumbon ulkoparkkialueella ja auto tulee rekisteröidä. Pysäköintiaikaa on viisi tuntia pysäköintikiekolla.

Aja parkkialueelle Tasetien ja Vantaanportinkadun risteyksestä (ABC:n ja Hesburgerin risteys). Alue on aidattu ja osoitettu Break Sokos Hotel Flamingolle. Pysäköintialueen osoite on Tasetie 3, 01510 Vantaa.

 

Esteetön pysäköinti

Flamingo- pysäköintihallista löytyy myös invapaikkoja.  A1 tasolta löydät 3 kpl invapysäköintiruutuja ja A2 tasolta kolme lisää. Näiltä tasoilta hotelliin kulku on helpointa. Myös kattotasanteelta A3 löytyy kolme invapysäköintiruutua. Taso A 1 on vastaanoton kanssa samalla tasolla. A-päädyn muiltakin tasoilta on hissiyhteys vastaanoton viereen.  

 

Sähköauton lataus

Flamingon Viihdekeskuksesta löytyy myös neljä paikkaa varattuna sähköautojen lataamiselle. Latauspiteitä ylläpitää Vantaan Energia.
Ajo latauspisteille: Latauspisteet löytyvät jälkimmäisen ulosmenoreitin oikealta puolelta  (K2-kerros).
Lataus on maksullinen. (Lataushinta 0,15€ / kWh). Pistoketyyppi Type 2, maksimiteho 22 kW.
Lisätietoja latauspisteistä löydät täältä: app.virta.global »

 


Tulosta pysäköintiohjeet tästä >>

Katso linja-autojen pysäköintiohjeet tästä>>

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking