Menu

Pysäköinti

Ilmainen pysäköinti hotelliin majoittuville asiakkaille

Hotellin pysäköintitilat sijaitsevat viihdekeskus Flamingon katetussa parkkihallissa. Pysäköinti on maksutonta hotellille varatuilla paikoilla ja kokousvieraille tarkoitetuilla 5h-kiekkopaikoilla. Auto tulee rekisteröidä heti hotellille saapuessa.

Kun piipahdat hotellissa, ravintolassa tai kokousosastolla ja vierailusi kestää alle 5 tuntia, pelkkä parkkikiekko riittää. Pysäköi autosi 5h-merkitylle paikalle.

Rekisteröidy näin:

  • Kun majoitut hotelliin, aja hotellille merkittyyn paikkaan ja rekisteröi autosi hotellin vastaanotossa 1. kerroksessa. Voit sisäänkirjautua myös Wing-vastaanoton aulassa A2-tasossa pe-la klo 15–18.
     
  • Kun tulet kokousvieraaksi, pysäköi 5h-kiekkopaikalle ja rekisteröi autosi automaatilla kokousvastaanotossa 3. kerroksessa. Pysäköintiaikasi on 12 tuntia.

MUISTA käyttää pysäköintikiekkoa rekisteröinnin lisäksi!  

Näin löydät perille

Parkkihalliin ajetaan Tasetien puolelta. Hotellin vastaanotto sijaitsee A1-tasossa ja kokousvastaanotto A3-tasossa. Parkkihallin eri kerroksista pääsee vastaanottoihin hissillä tai portaikon kautta.

Autopaikat täynnä?

Mikäli hotellille varatut paikat ovat täynnä, kun olet tulossa majoittumaan, voit poikkeuksellisesti käyttää 5h-merkittyjä paikkoja. Käytä pysäköintikiekkoa ja rekisteröidy hotellin vastaanotossa 1. kerroksessa. Ethän käytä inva-paikkoja ilman lupaa!

Isot ajoneuvot

Myös isojen ajoneuvojen pysäköinti on maksutonta majoittuville hotellivierailijoille. Flamingon etupihan alueella on merkittynä parkkiruudut, joihin voit pysäköidä yli 2,3m korkean auton. Muistathan rekisteröidä myös autosi pysäköintijärjestelmään vastaanotossa.

Lisäksi isoille autoille on lisäpaikkoja Jumbon ulkoparkkialueelle (osoite Tasetie 3). Tänne tarvitset vastaanotostamme erillisen väliaikaisen pysäköintiluvan. Voit pyytää sen ja ajo-ohjeet vastaanotosta.

Aja parkkialueelle Tasetien ja Vantaanportinkadun risteyksestä (ABC:n ja Hesburgerin risteys). Pysäköintialueen osoite on Tasetie 3, 01510 Vantaa.

 

Esteetön pysäköinti

Flamingo- pysäköintihallista löytyy myös invapaikkoja.  A1 tasolta löydät 3 kpl invapysäköintiruutuja ja A2 tasolta kolme lisää. Näiltä tasoilta hotelliin kulku on helpointa. Myös kattotasanteelta A3 löytyy kolme invapysäköintiruutua. Taso A 1 on vastaanoton kanssa samalla tasolla. A-päädyn muiltakin tasoilta on hissiyhteys vastaanoton viereen.  

 

Sähköauton lataus

Flamingon Viihdekeskuksesta löytyy myös neljä paikkaa varattuna sähköautojen lataamiselle. Latauspiteitä ylläpitää Vantaan Energia. Sähköauton latauspaikkoja ei voi varata etukäteen ja ne ovat yhteiskäytössä Viihdekeskus Flamingon muiden asiakkaiden kanssa. 
Ajo latauspisteille: Latauspisteet löytyvät jälkimmäisen ulosmenoreitin oikealta puolelta  (K2-kerros, eli ns. katutasosta vielä kaksi kerrosta alaspäin).
Lataus on maksullinen.
Pistoketyyppi Type 2, maksimiteho 22 kW. Lisätietoja latauspisteistä löydät täältä: app.virta.global »

 


Katso linja-autojen pysäköintiohjeet tästä>>

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking