Menu

Kylpylä Flamingo Spa

Kylpyläloma Break Break Sokos Hotel Flamingossa alkaa, kun ajat hissillä alakerroksiin. Flamingo Spa tarjoaa iloisia hetkiä 32 asteen lämmössä pienille ja isoille vesileikkien ystäville. Jos uskallusta riittää, lasketaan alas Pohjoismaiden pisimmästä vesiliukumäestä. Kuka huutaa kovimmin?

Rannekkeita on saatavilla kahdenlaisia: ranneke, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn vain vesipuiston puolelle sekä ranneke, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn vesipuiston lisäksi kylpyläosastolle. Kylpyläranneke on myytävissä vain yli 18-vuotiaille. Ranneke ei sisällä pyyhkeitä, joten ota pyyhe huoneesta mukaan.

Ruokataukoihin vesipuistosta löytyy allasravintola Spa Cafe.

Vauhdin vastapainoksi ylellinen Kylpyläosasto (K18) huolehtii asiakkaidensa hyvästä olosta rentouttavassa ilmapiirissä. Kylpylästä palaat energisenä mutta samalla ihanasti hemmoteltuna. Aikuisten Kylpyläosastolla nautiskelet kansainvälisestä kylpyläkulttuurista. Kylpylän asiakkaana käytössäsi ovat sekä vesipuisto altaineen ja liukumäkineen että itämaisittain sisustettu sauna-alue. Alue sisältää kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepotiloja, mineraali- ja lämminvesialtaan sekä allasravintolan A-oikeuksineen.

Sisäänpääsyhintaan ei sisälly pyyhe, pyyhettä tarvitset Kylpyläalueen saunoissa, joten ota pyyhe huoneesta mukaan. Lisäpyyhkeen voit myös vuokrata Kylpyläosastolta (K1 kerros), hintaan 8€/kpl.

Tarjolla on laaja valikoima rentouttavia yksilö- ja ryhmähoitoja jotka toteutetaan Kylpylän hoitoalueella erilaisissa hoitosviiteissä. Tervetuloa rentoutumaan!

Huomioitavaa

Flamingo Spa ja Break Sokos Hotel Flamingo toimivat omina erillisinä yrityksinään, joten kylpyläliput eivät automaattisesti sisälly huonehintoihin.

Kylpytakit ja tossut kuuluvat Superior-luokan –huoneiden sekä sviittiemme huonevarusteluun. Takkeja ja tossuja on vuokrattavissa hotellin vastaanotosta edulliseen hintaan 9€/hlö.

Kylpylään pääsee kätevästi hotellin hisseillä. Mikäli käytössäsi on kylpytakki voit siirtyä kylpylään takki päällä. Ota pyyhe mukaan. Uimavarusteet voi vaihtaa myös Flamingo Span tilavissa pukutiloissa. Pukutiloista löytyvät lukolliset pukukaapit, kaapit lukitaan ja avataan kylpylärannekkeilla.

Kylpylässä on myös vaihtuvia tarjouksia sekä poikkeavia aukioloaikoja. Katso ajantasalla oleva kylpylä info www.flamingospa.fi sivuilta.

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.