Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Ylimmät kerrokset, Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Kylpytakki ja tossut, Kapselikahvinkeitin, Erilliset vuoteet, Vedenkeitin, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on erilliset vuoteet sekä seinältä avattava lisävuode (90 200) kolmannelle majoittujalle lisämaksusta. Huoneessa on koko seinän levyinen suuri ikkuna lentokentälle päin, joista on mukava katsella koneiden nousuja ja laskuja. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion).

Superior Queen

Ylimmät kerrokset, Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Kylpytakki ja tossut, Kapselikahvinkeitin, Vedenkeitin, Parivuode, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tyylikäs Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on parivuode sekä koko seinän levyinen suuri ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion).

Standard Queen

Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Vedenkeitin, Parivuode, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisän skandinaavisesti sisustettu, tilava parivuoteellinen huone, jossa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Erilliset vuoteet, Vedenkeitin, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisässä ja tilavassa huoneessa (n 25 m2) erilliset vuoteet sekä seinältä avattava lisävuode (90 x 200) kolmannelle majoittujalle lisämaksusta. Huoneessa on koko seinän levyinen suuri valoa tuova ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard king

Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Vedenkeitin, Parivuode, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Kaikki standard king huoneet sijaitsevat hotellisiiven 2-6 kerroksissa. Huoneen parivuoteellinen sänky on muhkea ja takaa rentouttavat unet koko vierailun ajan. Vedenkeittimellä valmistat itsellesi maistuvan kupillisen kahvia tai teetä. Huonevarusteluun kuuluu silitysmahdollisuus, tallelokero, minibar ja huonekohtainen jäähdyttävä ilmastointi. Kylpyhuoneessa on joko amme tai suihku.

Standard Twin

Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Erilliset vuoteet, Vedenkeitin, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisän skandinaavisesti sisustettu, tilava huone kahdella erillisellä sängyllä. Huoneessa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Erilliset vuoteet, Vedenkeitin, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Vaalein värein sisustettu viihtyisä ja toimiva perhehuone. Huoneessa kaksi erillistä sänkyä sekä kaksi seinältä avattavaa lisävuodetta (90 x 200) kahdelle lapselle lisämaksusta. Huoneessa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Superior king harmony

Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Kylpytakki ja tossut, Kapselikahvinkeitin, Vedenkeitin, Parivuode, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Kaikki superior king huoneet sijaitsevat hotellisiiven 7. kerroksessa. Huoneen parivuoteellinen sänky, 200 210 cm on muhkea ja untuvaiset peitot takaavat pehmeät ja rentouttavat unet. Valmista itsellesi erikoiskahvi huoneen Cupsolo-keittimellä, sujauta kylpytossut jalkaan ja kietoudu pehmoiseen kylpytakkiin ja nauti olostasi. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, silitysmahdollisuus, tallelokero, minibar ja huonekohtainen jäähdyttävä ilmastointi. Laaja valikoima ylellisiä kylpyhuonetuotteita on vapaasti käytettävissäsi, ja minibaarin alkoholittomat juomat sisältyvät huonehintaan. Kylpyhuoneessa on joko amme tai suihku.

Superior Twin

Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Kylpytakki ja tossut, Kapselikahvinkeitin, Erilliset vuoteet, Vedenkeitin, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on kaksi erillistä sänkyä sekä koko seinän levyinen suuri ikkunan. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion).

Sauna suite

Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Kylpytakki ja tossut, Kapselikahvinkeitin, Vedenkeitin, Parivuode, Sauna, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Tämä saunallinen sviitti sijaitsee joko hotellisiiven 6. tai 7. kerroksessa. Huonekokonaisuus tarjoaa käyttöösi valoisan olohuoneen ja tunnelmallisen makuuhuoneen, jossa on tilaa 48 m2. Rentoudu saunassa, sujauta kylpytossut jalkaan ja kietoudu pehmoiseen kylpytakkiin ja nauti olostasi valmistamasi erikoiskahvin kera. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, Cupsolo kahvinkeitin, silitysmahdollisuus, tallelokero, minibar ja huonekohtainen jäähdyttävä ilmastointi. Laaja valikoima ylellisiä kylpyhuonetuotteita on vapaasti käytettävissäsi, ja minibaarin alkoholittomat juomat sisältyvät huonehintaan sekä valitsemasi saunajuoma. Kylpyhuoneessa on suihku.

Suite

Ylimmät kerrokset, Ilmastointi, Hiustenkuivain, Silitysmahdollisuus, Kylpytakki ja tossut, Vedenkeitin, Parivuode, Maksuton WiFi, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Avarat ja valoisat sviitit sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Tilavassa sviitissä (50 m2) on erillinen olohuone, makuuhuone sekä iso vaatehuone. Makuuhuoneen varusteluun kuuluu iso parivuode sekä taulu-TV, Olohuoneen puolella sinua odottavat mukava sohvaryhmä, taulu-TV, seinältä avattava lisämaksullinen lisävuode (90 200) kolmannelle majoittujalle, mikroaaltouuni, astiasto neljälle sekä jääkaappi, josta löytyvät minibar tuotteet erillisveloituksesta. Sviitin kylpyhuonevarusteluun kuuluvat maksuttomat lähdevedet, suihku sekä kylpyamme, kylpytakit ja tossut, hiustenkuivain sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion, palasaippua, partahöylä, vanity kit, ompelusetti, suihkumyssy, hammasharja ja -tahna). Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä sekä silitysvälineet. Kaikki huoneet ovat savuttomia.