Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on erilliset vuoteet sekä seinältä avattava lisävuode (90 200) kolmannelle majoittujalle lisämaksusta. Huoneessa on koko seinän levyinen suuri ikkuna lentokentälle päin, joista on mukava katsella koneiden nousuja ja laskuja. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, 2 kpl lähdevesiä, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion).

Superior Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tyylikäs Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on parivuode sekä koko seinän levyinen suuri ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, 2 kpl lähdevesiä, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion).

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisän skandinaavisesti sisustettu, tilava parivuoteellinen huone, jossa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisässä ja tilavassa huoneessa (n 25 m2) erilliset vuoteet sekä seinältä avattava lisävuode (90 x 200) kolmannelle majoittujalle lisämaksusta. Huoneessa on koko seinän levyinen suuri valoa tuova ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisän skandinaavisesti sisustettu, tilava huone kahdella erillisellä sängyllä. Huoneessa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Vaalein värein sisustettu viihtyisä ja toimiva perhehuone. Huoneessa kaksi erillistä sänkyä sekä kaksi seinältä avattavaa lisävuodetta (90 x 200) kahdelle lapselle lisämaksusta. Huoneessa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Superior Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on kaksi erillistä sänkyä sekä koko seinän levyinen suuri ikkunan. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, 2 kpl lähdevesiä, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion).

Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Avarat ja valoisat sviitit sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Tilavassa sviitissä (50 m2) on erillinen olohuone, makuuhuone sekä iso vaatehuone. Makuuhuoneen varusteluun kuuluu iso parivuode sekä taulu-TV, Olohuoneen puolella sinua odottavat mukava sohvaryhmä, taulu-TV, seinältä avattava lisämaksullinen lisävuode (90 200) kolmannelle majoittujalle, mikroaaltouuni, astiasto neljälle sekä jääkaappi, josta löytyvät minibar tuotteet erillisveloituksesta. Sviitin kylpyhuonevarusteluun kuuluvat maksuttomat lähdevedet, suihku sekä kylpyamme, kylpytakit ja tossut, hiustenkuivain sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion, palasaippua, partahöylä, vanity kit, ompelusetti, suihkumyssy, hammasharja ja -tahna). Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä sekä silitysvälineet. Kaikki huoneet ovat savuttomia.