Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

Tarjoilemme herkullisen buffet aamiaisen Break Sokos Hotel Flamingon Bankett-ravintolassa.

Aamiainen on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 6.30-9.30 ja lauantaista-sunnuntaihin klo 7-11. Aamiainen on jaettu kattausaikoihin, joihin on saatavilla rajattu määrä paikkoja. Näin voimme taata jokaiselle rauhallisen aamiaishetken ravintolasalissamme.

Muut kuin majoittuvat vieraat

Olet myös lämpimästi tervetullut aamiaisellemme vaikka et majoittuisikaan hotelissamme. Aamiaisen hinta on erikseen ostettuna 20,00 €/aikuinen, lapset 3-12 v 1 €/ikävuosi.

Huoneaamiainen

Halutessasi voit myös nauttia aamiaisen omassa huoneessasi. Tilaathan huoneaamiaisen viimeistään edellisenä iltana vastaanotosta. Huoneaamiaisen hinta alk. 20,00€. Huoneaamiainen sisältää (Leipää, karjalanpiirakkaa, juustoa, porsaanpaistia, kalkkunaleikettä, kurkkua, tomaattia, salaattia, hedelmiä, tuoremehua, kananmuna, maitoa, kahvia/teetä ja pientä makeaa).

Lisämaksusta on mahdollista tilata vielä erikseen: murot, jogurtti & marjat, nakit, pekoni, meetvursti, puuro, munakokkeli, kasvispyörykät ja croissant.

Lisätiedot hotellimme vastaanotosta.

Tiedossa aikainen lähtö?

Onko sinulla aikainen lähtö, edessä pitkä matka tai haasteita täynnä oleva työpäivä? Break Sokos Hotel Flamingossa pääset nauttimaan varhaisaamiaista klo 4 alkaen. Laitamme varhaisaamiaisen esille sinun aikataulusi mukaan.