Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Break Sokos Hotel Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee lentokentän läheisyydessä keskellä Flamingon monipuolista viihde- ja elämyskeidasta. Hotellissa sykkii kansainvälinen tunnelma ja Flamingon kylpylä, ravintolamaailma, kauppakeskus, minigolf ja elokuvateatteri luovat puitteet, josta ei tekeminen hevillä lopu.

Liikematkustajille Flamingo tarjoaa tasokkaat Break-kokouspalvelut, joista huokuu rentous ja hyvä fiilis. Flamingossa kokouksissa kravatti jää naulaan ja hyvin varustelluista kokoustiloista kuuluu usein naurun remakka. Tauko-ohjelmaakin löytyy fiiliksen mukaan.

Ihmisille, jotka haluavat päästä matkan päälle, mutta pysytellä kotimaassa Break Sokos Hotel Flamingo tarjoaa loistavan vaihtoehdon. Flamingossa työ ja vapaa-aika nivoutuvat elämänmakuiseksi kokonaisuudeksi, joka energisoi ja luo muistoja.

Tervetuloa Break Sokos Hotel Flamingoon, josta lähdet aina energisempänä kuin tulet.

location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 605 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 20 1234 606
Yleistä Sijainti

Internet-yhteydet

Hotellin alueella on maksuton langaton Wifi-verkko. Vastaanoton läheisyydestä löytyy asiakaspäätteitä hotellivieraiden käyttöön.

Ilmastointi

Ilmastointi koko hotellissa

Huoneet

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on erilliset vuoteet sekä seinältä avattava lisävuode (90 * 200) kolmannelle majoittujalle lisämaksusta. Huoneessa on koko seinän levyinen suuri ikkuna lentokentälle päin, joista on mukava katsella koneiden nousuja ja laskuja. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, 2 kpl lähdevesiä, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion, hammasharja ja -tahna).

Superior Queen

Parivuode

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tyylikäs Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on parivuode sekä koko seinän levyinen suuri ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, 2 kpl lähdevesiä, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion, hammasharja ja -tahna).

Standard Queen

Parivuode

Viihtyisän skandinaavisesti sisustettu, tilava parivuoteellinen huone, jossa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Viihtyisässä ja tilavassa huoneessa (n 25 m2) erilliset vuoteet sekä seinältä avattava lisävuode (90 * 200) kolmannelle majoittujalle lisämaksusta. Huoneessa on koko seinän levyinen suuri valoa tuova ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Viihtyisän skandinaavisesti sisustettu, tilava huone kahdella erillisellä sängyllä. Huoneessa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet

Vaalein värein sisustettu viihtyisä ja toimiva perhehuone. Huoneessa kaksi erillistä sänkyä sekä kaksi seinältä avattavaa lisävuodetta (90 * 200) kahdelle lapselle lisämaksusta. Huoneessa koko seinän levyinen valoa tuova ikkuna. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, minibar ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.

Superior Twin

Erilliset vuoteet

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior -luokanhuone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Tilavassa huoneessa (n 25 m2) on kaksi erillistä sänkyä sekä koko seinän levyinen suuri ikkunan. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä, silitysvälineet, minibar, hiustenkuivaaja, suihku tai amme ja suihku. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Superior –huoneen lisävarustukseen kuuluu vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, 2 kpl lähdevesiä, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion, hammasharja ja -tahna).

Suite

Parivuode

Avarat ja valoisat sviitit sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Tilavassa sviitissä (50 m2) on erillinen olohuone, makuuhuone sekä iso vaatehuone. Makuuhuoneen varusteluun kuuluu iso parivuode sekä taulu-TV, Olohuoneen puolella sinua odottavat mukava sohvaryhmä, taulu-TV, seinältä avattava lisämaksullinen lisävuode (90 * 200) kolmannelle majoittujalle, mikroaaltouuni, astiasto neljälle sekä jääkaappi, josta löytyvät minibar tuotteet erillisveloituksesta. Sviitin kylpyhuonevarusteluun kuuluvat maksuttomat lähdevedet, suihku sekä kylpyamme, kylpytakit ja tossut, hiustenkuivain sekä yksittäispakatut kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, body lotion, palasaippua, partahöylä, vanity kit, ompelusetti, suihkumyssy, hammasharja ja -tahna). Kaikissa hotellin huoneissa on ilmainen langaton internet -yhteys, huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, työpöytä sekä silitysvälineet. Kaikki huoneet ovat savuttomia.