Lemmikit

Tervetuloa karvakamut!

 
Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai lemmikkinäyttelyyn, meille Sokos Hotelleihin eläinystäväsi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Huolehdimme siitä, että matkastanne tulee helppo, onnistunut ja mukava. Lemmikkihuonelisä on 15 €/vrk/huone. Jos olet S-Card-kanta-asiakas, yöpyy eläinystäväsi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).
 
Kerrothan meille lemmikistäsi hotellivarauksen yhteydessä. Mikäli teet huonevarauksen verkkosivuiltamme, voit liittää lemmikin mukaan majoitukseesi Lisäpalvelut -kohdassa. Voit myös ilmoittaa mukanasi matkustavasta karvakamusta soittamalla tai sähköpostilla. Näin osaamme varata teille lemmikkihuoneen. Koska lemmikkiystävällisiä huoneita on rajallisesti, pidätämme oikeuden vaihtaa varauksen huonetyyppiä, saman hintaluokan huoneeseen. 
 
Koiravieraitamme odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista. Kissavieraillemme on herkkupussi. Lisäksi olemme koonneet yhteen tiedot alueen eläinlääkäripalveluista.
 
Tervetuloa Royal Vaasaan lemmikkiystäväsi kanssa!
puhelin
Soita +358 20 780 8860 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hovioikeudenpuistikko 21 65100, Vaasa
location
Hovioikeudenpuistikko 21
65100, Vaasa
directions
parking