Menu

Ravintolat

Gunnar Eatery & Bar:iin on helppo piipahtaa vaikka työpäivän jälkeen lasilliselle. Juomatuotteista löytyy todellisia helmiä – lähes kaikkia viinejämme ja shampanjaa tarjoillaan laseittain. Todellisille viinin ystäville on saatavilla rajoitettu erä harvinaisuuksia kellarilistaltamme. Suosimme paikallisia tuottajia juomavalinnoissamme. Tällä hetkellä valikoimissa on muun muassa oluita Naantalin Mallassepiltä. Gunnariin voit tulla yksin tai isommassa seurueessa.

Suurikokoinen, Porthanin puistosta kaadetusta, jalavasta valmistettu "chef's table" kutsuu seurueet yhteiseen ruokailuun herkkujen äärelle. Pöytä on kunnianosoitus paikalliselle puutyön taidolle, sillä se on valmistettu oppilastyönä Turun ammattikorkeakoulussa. Paikallisuus näkyy Gunnarissa sisustuksen lisäksi myös ruoassa ja raaka-aineissa.

Ruokafilosofiamme kunnioittaa raaka-aineiden puhtaita makuja ja käytämme kotimaista lihaa ja Airistolta pyydettyä kalaa sekä paikallisia raikkaita salaatteja ja vihanneksia. 0-ajattelu on vahvasti mukana keittiömme toiminnassa, kysy esimerkiksi itsetehdyn cremolatan ohjetta – yllätyt!

Majoittuville vieraillemme saatavilla myös huonepalvelu (huonepalvelulisä 15€).

Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekoa ennakkoon! Suosituin herkkuteluhetki sijoittuu päivittäin klo 18.00-21.00 välille. Tee pöytävarauksesi helposti tästä!

Lisätietoa ajankohtaisista uutisista ja aukioloajoista »

Sydämellisesti tervetuloa!

 
puhelin
Soita 0300 870 040 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Humalistonkatu 2 20100, Turku
location
Humalistonkatu 2
20100, Turku
directions
parking