Menu

Lemmikit

  • Aamuinen kaupunki herää verkkaisesti yönjäljiltä, Aurajoki virtaa hitaasti ja välkehtien auringon ensisäteistä. Mikä olisikaan kauniimpi aamulenkki, kuin kierros jokirannassa yhdessä lemmikkisi kanssa. Lenkin jälkeen lemmikin on mukava jäädä nauttimaan herkuista hotellihuoneen rauhaan ja levähtää hetki mukavalla pedillä.
  • Lemmikkiystävämme pääsevät nauttimaan herkuista, vaikka heti saavuttuaan, sillä heidän oma tervetuliaispaketti sisältää laadukkaita herkuttelutuotteita. Haluamme, että voitte yhdessä rentoutua ja nauttia lomastanne, joten tervetulopaketti sisältää myös lähialueen kartan sekä kerromme mielellämme ulkoilureittiehdotuksia ja autamme löytämään vaihtoehtoja lemmikin kanssa yhteiseen tekemiseen Turussa. Lemmikkihuoneen lisämaksu on 15€/vrk ja S-Card kanta-asiakkaidemme lemmikit majoittuvat veloituksetta.
  • Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä Solo King huonetyypissämme ja voit tiedustella saatavuutta sähköpostilla suoraan hotellimme vastaanotosta osoitteesta seurahuone.turku@sokoshotels.fi tai myyntipalvelustamme sokos.hotels@sok.fi
  • Puhelimitse myyntipalveluumme numerosta 0300 870 000. Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 51 snt/min + pvm/mpm
    Suomesta soitettaessa hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Humalistonkatu 2 20100, Turku
location
Humalistonkatu 2
20100, Turku
directions
parking