Lapsiperheille tekemistä Turussa

Original Sokos Hotel Wiklund sijaitsee keskellä Turkua. Saman katon alta löydät helposti koko perheelle sopivat ruokailuvaihtoehdot mm. kotiruokalounaat, pizzat ja burgerit kuin maittavat välipalat ja jopa kotijäätelön. Huoneen jääkaapissa voit myös säilyttää omia retkieväitä, joita täydennät helposti pohjakerroksen S-market WIklund Herkusta. 

Hotellihuoneistamme useat sopivat perhemajoitukseen. Isommalle poppoolle suosittelemme Quatro-huonetyyppia, jossa voit neljän hengen huoneita yhdistellä vielä toisiinsa avattavien väliovien avulla.

Eikä aika tule pitkäksi - mikä näistä Turun suosituista kohteista on suosikkisi? 

CYBERNET

Original Sokos Hotel Wiklundin kolmannessa kerroksessa sijaitsee virtuaalipelimaailma Cybernet joka tarjoaa mielenkiintoista tekemistä koko perheelle. Virtuaalitodellisuudessa pääset kokemaan monenlaista: voit ampua yksin tai kaverin kanssa zombeja tai tutkia avaruutta kuitenkaan liikkumatta Turun keskustaa kauemmas. Yli 40 elämyksestä osa sopii kaikille, osa K-12 tai K-18, tutustu rohkeasti! Avoinna ympäri vuoden.

SAMPPALINNAN MAAUIMALA

Kivenheiton päässä keskustasta löytyy vesipetojen keidas Samppalinnan maauimala. Sen isossa 50 metrin altaassa on tilaa niin uimareille, vesijuoksijoille, uimahyppääjille kuin muuten vaan pulikoijillekin. Pikkuväelle on tarjolla oma lasten allas. Aurinkoa mahtuu ottamaan laajoilla auringonottotasanteilla ja nurmialueilla.

ABOA VETUS & ARS NOVA

Kiinnostaako historia tai arkeologia? Aurajoen rannassa sijaitseva Aboa Vetus & Ars Nova järjestää lapsille jännittäviä ja juonellisia kierroksia, joissa lapsi on mukana tehtäviä selvittämässä. Aboa Vetuksen maan alta esiin kaivettu rauniokortteli kertoo Turun keskiaikaisesta menneisyydestä mielenkiintoisella tavalla. Avoinna ympäri vuoden.

JUKUPARK

Jos kaipaat vauhdikasta tekemistä koko perheelle, suuntaa JukuParkiin! Vesipuistosta löytyy huikeita liukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Puistoalueella on myös muuta hauskaa tekemistä mm. Jättivesipallot, Power Paddlers miniveneet ja pomppulinnoja.

MUUMIMAAILMA

Kesän parhaat hetket koetaan Muumien kanssa Naantalin Muumimaailmassa! Seikkaile pitkin Kailon saarta ja koe mahtavia hetkiä teatterin, satupolkujen sekä Taikasimpukoiden parissa. Hotellista voit ostaa erikoishintaisen muumirannekkeen (voim. 2 peräkkäistä päivää) sekä hypätä suositun Muumibussin kyytiin. 

FLOW PARK

Turun Skanssissa sijaitseva Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan jopa kahdenkymmenen metrin korkeudella. Tehtävät ovat eritasoisia yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille tyypeille – haastetta löytyy niin tavallisille tallaajille kuin kokeneille eräjormille!

SUPERPARK

Koko perheen hassuttelupaikka löytyy Superparkista, jonka seikkailualueella pääset hyppimään, pomppimaan, kiipeilemään...ei niin väliä vaikka et vielä osaisikaan, taidot kehittyy seikkaillessa. Avoinna ympäri vuoden.

Lisäinspiraatiota Kiss My Turku -sivustolta, lue lisää>>

puhelin
Soita +358 (0)2 337 3800 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
location
Eerikinkatu 11
20100, Turku
directions
parking