Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Hotellit Turku – 3 hotellia

Hotellit kartalla
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Yllätyksellinen elämys Turun sydämessä

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko. Sisustussuunnittelija Jaakko Puron käsiala ja kupliva 20-luku näkyy kaikkialla hotellissamme. Jokainen huone on omanlaisensa kokonaisuus niin kooltaan kuin sisustukseltaan. Valmistaudu aisteja hivelevään vierailuun tunnelmallisessa hotellissamme.

Nauti hotellielämästä

Tule ihastumaan ja löytämään juuri sinun lempihuoneesi. Heittäydy hellään hoivaamme, palvelemme sinua huolella ja huomaavaisesti. Nautiskele Turun uniikin kaupunkikulttuurin tunnelmasta. Hotellin eläväisestä elämästä. Siemaile lasillinen kuplivaa. Syö hyvin.
Helli itseäsi hemmottelevalla vaahtokylvyllä ja nukahda muhkean Solo-vuoteemme syliin. Aamulla sinua odottaa Turun paras aamiainen artesaanituotteineen.
Tunnustuksena kestävän matkailun eteen tehdystä työstä, hotellillamme on Green Key-sertifikaatti ja Sustainable Travel Finland -merkki.

Pujahda turkulaiseen tunnelmaan

Hotellimme seinien sisälle kätkeytyy pala turkulaista historiaa. Turun Seurahuoneella on kestitty ja hurmattu vieraita jo lähes vuosisadan ajan. Hotellimme ainutlaatuinen tunnelma tarjoaa koskettavia ystävyyden hetkiä ja unohtumattomia rakkaustarinoita. Meillä elät osana eläväisen Turun tarinaa.

Piipahda yllättymään läheiseen Kauppahalliin, ihastele taidetta, käy konsertissa. Löydä kaupungin parhaat ostokset, kahvilat ja ravintolat - ihan viereltämme. Poimi parhaat helmet Turun kaupunkikulttuurista.

Pujahda sisään boutiquehotellin elämään, saamme sinut loistamaan juuri sellaisena kuin olet.
#lempihotellisi

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Staycation Turussa

Turku on yksi Suomen suosituimmista lomakaupungeista. Talvikaudella se innostaa tunnelmallaan ja tapahtumillaan staycationin viettäjiä.

Staycation Turussa

Turku on yksi Suomen suosituimmista lomakaupungeista. Talvikaudella se innostaa tunnelmallaan ja tapahtumillaan staycationin viettäjiä.

Turku tarjoaa runsaasti historiallista nähtävää ja kulttuurielämyksiä. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Turun linna. Turku on myös yksi tärkeimmistä väylistä Suomen upeaan saaristoon. Myös Muumit asuvat vain lyhyen matkan päässä Turusta!