Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Turku – 3 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel City Börs

Itsenäisen kulkijan hotellivaihtoehto, rento ja urbaani turkulainen

Haluatko asua omassa rauhassa keskellä kaupunkia? Elellä itsenäistä hotellielämää ja pujahtaa vaivatta Turun menoihin? Varaa hotellihuone Original Sokos Hotel City Börsistä!

Kompaktin kokoinen Original Sokos Hotel City Börs tarjoaa helpon majoitusvaihtoehdon itsenäisille, elämästä nauttiville citysinkuille, festareita kiertäville kaveriporukoille ja omatoimista lomaa viettäville lapsiperheille. City Börs on sopivan viihtyisä valinta myös pitkäaikaiseen majoitukseen.

Meillä asut tilavissa hotellihuoneissa, joissa kaikissa on jääkaappi ja vedenkeitin. Huonekerroksista löydät myös mikroaaltouunin ja iltalukemista varten minikirjaston.

Vastaanoton palvelut, aamiainen jugendsalissa, sauna ja uima-allas sekä ravintolapalvelut löytyvät Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä.

Siinäkin on etunsa, että sinulla on majoitus tavaratalon yläkerrassa. Sokos Wiklundilla teet hotellivierailusi aikana kaikki ne ostokset, joihin arjessasi ei jäänyt aikaa. W wine & delin hemmottelevat makeat ja suolaiset herkut sekä suositut sushit ja salaatit ovat helposti nautittavissa viinin, kuohuvan tai kahvin kanssa, ehdottomasti päivän kohokohtiasi.

Turku on Suomen ruokapääkaupunki, joten kiinnostavia ravintoloita riittää. Jos haluat nauttia iltapalaa omassa rauhassa, hae herkullista syötävää Sokos Wiklundin W wine & delistä tai poimi mukaan lähipuutarhojen herkkuja Turun kauppatorilta tai Wiklundin S-Herkusta. Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä sinua palvelevat Oscar Pub & Grill, rento Shamrockcafe sekä bistro Frans & Emilie.

Original Sokos Hotel City Börsissä vietät omatoimista hotellielämää. Hamburger Börsin palvelut ja koko Turku käden ulottuvilla.

Original Sokos Hotel City Börs on myös vastuullinen hotellivalinta. Hotellilla on Green Key -ympäristömerkki sekä Allergiatunnus.

 Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

(Hotelli)legenda Turun sydämessä

Turussa kokoonnutaan kauppatorille, ja kahviloihin vaihtamaan kuulumisia. Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä majoitut turkulaisten tapahtumien ja energisen tunnelman ytimessä.

Suomen Turku on kompakti paketti tasokasta kulttuuria, kepeää viihdettä, herkullisia ravintoloita, Aurajoen elämää ja hienoa historiaa. Legendaarinen Original Sokos Hotel Hamburger Börs on tuhansien tarinoiden ja kohtaamisten talo Turussa, sykkivä sydän kauppatorin laidalla. Istahda aulabaarimme ikkunapöytään tai iloisen bistron sohvaan tarkkailemaan kadun ja viereisen torin elämää. Tai kurkistele kauppatorille kattosaunamme terassilta - ihosi vielä höyrytessä hyvän löylyn ja uinnin jäljiltä.

Hamburger Börs on ollut suomalaisen hotelli- ja ravintolamaailman ikoni jo vuodesta 1895, jolloin Börsissä alettiin tarjoilla vieraille ruokaa ja juomaa Oscar Waldemar Aspelundin toimesta. Vuonna 1898 Hamburger Börsin osti tukholmalainen neiti Wallina Valtin, joka laajensi Börsin hyvätasoiseksi hotelliksi. Ensimmäiset hotellihuoneet, 14 kappaletta, sisustettiin vuonna 1904 ja Hamburger Börsistä tuli aikansa loistohotelli show-ohjelmineen.

Persoonallisia hotellihuoneita on meillä nyt yli 300. Turun sydämessä olevassa hotellissa vilkas touhu ja elämä jatkuu modernilla otteella.

Nälän tai janon yllättäessä piipahda ravintoloihimme. Maista Oscar Pub & Grillin kehuttuja klassikkoja tai viivähdä Frans & Emilie -bistrossa nauttimassa ranskalaisia herkkujamme - turkulaisella vivahteella tietenkin. Shamrockcafe on hotellin rento ruoka- ja menopaikka, jonka avotuliuunissa paistuvat mehevät pizzat ja baarissa syntyvät mahtavat juomat. Ravintolat eivät Turussa, Suomen ruokapääkaupungissa, ihan heti lopu. Lähde kaupungille ja etsi oma suosikkisi vaikka läheiseltä Aurajoen rannalta.

Aamukahvin kuumalla maidolla ja tuoreet leivät maiskuttelet jugendhenkisessä ravintolasalissamme. Täältä on hyvä aloittaa Turku-päivä hotelliyösi jälkeen!

Kun Turku-elämyksesi kaipaa lisätietoa, kysy meidän kaupunkieksperteiltämme Logomon viihdekonserteista, museoiden näyttelyistä, viihtyisimmistä viinibaareista tai Turun parhaista putiikeista! Vastaanottomme on matkailutoimisto minikoossa, joka tarjoaa aina kiinnostavimmat vinkit vieraille.

Kiertele, nautiskele, kävele ja viihdy. Turku alkaa Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs on myös vastuullinen hotellivalinta. Hotellilla on Green Key -ympäristömerkki sekä Allergiatunnus. Saunapalveluillemme on myönnetty Sauna from Finland -laatusertifikaatti.

 Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Turku tarjoaa runsaasti historiallista nähtävää ja kulttuurielämyksiä. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Turun linna. Turku on myös yksi tärkeimmistä väylistä Suomen upeaan saaristoon. Myös Muumit asuvat vain lyhyen matkan päässä Turusta!