Kuva uudistetusta Original Sokos Hotel Presidentistä

LähiTapiolan henkilökunnalle

Alkaen -15 % päivän hinnasta  

Tervetuloa Sokos Hotelliin!

 

Ihmiset ovat erilaisia. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi meillä on kolme täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break ja Solo.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin, luotetuin, vastuullisin ja verkostoltaan laajin hotelliketju, johon kuuluu 50 hotellia Suomessa, kaksi Tallinnassa ja kolme Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai vapaa-ajan kohteissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.  

Sokos Hotels -ketju tarjoaa LähiTapiolan henkilökunnalle Friends & Family (F&F) -hintaetua, joka on alkaen -15 % päivän hinnasta. Varauksen voi tehdä alennuskoodilla LAHITAPIO ketjun omilta nettisivuilta tai myyntipalvelun kautta. Huoneita voi varata enintään kolme per varaus.

 

Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Täytä varauskoodiksi LAHITAPIO. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

LähiTapiolan henkilöstöön kuuluminen on osoitettava toimipaikoissa näyttämällä kuvallista LähiTapiolan henkilöstökorttia. Hintaetu on voimassa koko vuoden 2017. Hintaetua saa myös Tallinnan ja Pietarin Sokos Hotelleista. Hinnasta saat S-ryhmän omistajana Bonusta.

 

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa