Menu

LähiTapiolan henkilökunnalle

Alkaen -20 % päivän hinnasta  

Tervetuloa Sokos Hotelliin!

Ihmiset ovat erilaisia. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi meillä on neljä täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break, Solo ja Heymo.

Sokos Hotels on Suomen arvostetuin, luotetuin ja vastuullisin hotelliketju, johon kuuluu 45 hotellia Suomessa ja yksi Tallinnassa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai vapaa-ajan kohteissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.  

 

Sokos Hotels -ketju tarjoaa LähiTapiolan henkilökunnalle erikoishintaedun, joka on

-20% – -30 % päivän hinnasta

Varauksen voi tehdä alennuskoodilla LAHITAPIO ketjumme verkkosivuilta www.sokoshotels.fi tai myyntipalvelun kautta. Huoneita voi varata enintään kolme per varaus. Etu vaihtelee hotellikohtaisesti ja alennushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Hintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa hotellissa ja huoneluokassa varaukseen merkitylle henkilömäärälle
  • aamiainen (pl. Heymo 1) 

 

Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Täytä varauskoodiksi LAHITAPIO. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

LähiTapiolan henkilöstöön kuuluminen on osoitettava toimipaikoissa näyttämällä kuvallista LähiTapiolan henkilöstökorttia. Hintaetu on voimassa koko vuoden 2023. Hintaetu on saatavilla myös Tallinnan Sokos Hotellissa. Hinnasta saat S-ryhmän asiakasomistajana Bonusta.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.