Menu

Lasten kanssa Tampereella

Myös perheen pienimmät matkustajat huomioidaan Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa. Lapsivieraita odottaa hotellissa pieni tervetuliaislahja.

Onni Orava -maskotti vierailee hotellissa silloin tällöin. Kannattaa myös kysyä vastaanotosta ohjeet Onni Oravan aarrejahtiin!

Hotellihuoneissa voi veloituksetta katsoa lastenkanavaa ja vastaanotostamme voi lainata kirjoja sekä pelejä huoneeseen.

Lisävuoteellisia huoneita on saatavilla lisämaksusta, pienimmille vauvansänkyjä veloituksetta. Perheen on myös mahdollisuus majoittua kahdessa väliovella toisistaan erotettavassa huoneessa. Vastaanottomme neuvoo mielellään sopivan huoneen varauksessa.

Ravintola Grill it!:ssä lasten lempiherkut on koottu erilliselle lastenlistalle. Toistaiseksi huonepalvelu on käytössä ilman huonepalvelumaksua eli ravintolan aukioloaikojen puitteissa voi ruuat tilata myös huoneeseen. Vastaanotossamme on myös myynnissä herkullisia bageleita ja raikkaita smoothieita vaikkapa välipalaksi.

 

Vastaanoton vinkkejä hauskaan tekemiseen Tampereella

 

Tampereen museoista löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja myös lapsiperheille

 

Eläimelliset kahvilat

  • Kissakahvila Purnauskis: Kahvilassa on vajaa tusina kissoja, joista osa on asustellut ennen löytöeläinkodissa. Kissoja silitellessään voi nauttia à la carte -menun annoksia, tuoreita leivonnaisia tai kymmeniä eri kahvi- tai teelaatuja
  • 3D Crush Café Pupukahvila: Kahvilassa voi vierailla pupujen huoneessa, istuskella niiden seurassa lattialla ja seurata niiden touhuja, kaneille on myös mahdollista ostaa herkkuja. Kahvila on erikoistunut jälkiruokiin.

 

Leikkipuistot

  • Sorsapuiston leikkipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä hotelliltamme. Sorsapuistossa on kesäisin myös jäätelökioski sekä kahvila 
  • Pikku Kakkosen puistossa teemana ovat lastenohjelmasta tutut hahmot. Puisto sijaitsee Tampereen keskustassa Koskipuiston kupeessa.  Alueella on mm. kiipeilytelineitä, liukumäkiä ja köysirata. Tutustua voi myös Ransun Puskii-laivaan sekä Maltin ja Valtin poliisiautoon. Aikuisille puistossa on kuntoiluvälineitä.
  • Tiitiäisen satupuistossa on mm. liukumäkiä, patsain koristeltu hiekkalaatikko, trampoliineja ja kiipeilytelineitä.
puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking