Henkilökunta suosittelee

Tampereelta löytyy tekemistä ja näkemistä moneen makuun. Museotarjontaa on muumimuseosta vakoilumuseoon. Ihania pieniä design puoteja voi kierrellä kehräsaaressa sekä aistia vanhan ajan tunnelmaa Tallipihalla. Tammerkoski virtaa kaupungin sydämessä ja tarjoaa mahdollisuuden hengähdykseen veden äärellä esimerkiksi shoppailupäivän lomassa. Henkilökuntamme kertoo omista suosikkipaikoistaan vinkkejä Tampereen reissulle.

Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

 

Vastaanoton Olli suosittelee:

Keskustassa Puutarhakadulta löytyy mahtava Taverna Lautapelikahvila. Taverna on Suomen ensimmäinen ja ainoa lautapelikahvila ja sillä on valikoimassaan yli 500 erilaista lauta- ja korttipeliä. On hienoa kokeilla vanhoja suosikkeja ja sitten uusia tuttavuuksia, kahvilasta löytyy myös paljon lisäosia ja eri painoksia mulle tutuista peleistä. Kahvila on todella suosittu joten kannattaa varata pöytä pelailuun, mutta hyvällä onnella pöytä löytyy myös vain tupsahtamalla paikalle.

 

Vastaanoton Krista suosittelee:

Ikuri Arcade on aivan mahtava tamperelaisten salaisuus! Pelihalli täynnä uusia ja vanhoja flippereitä ja kolikkopelejä. Halli ei ole vakituisesti avoinna mutta järjestää erikseen peli-iltoja jolloin pelejä pääsee pelailemaan pääsymaksun hinnalla. Peli-iltoihin ilmoittaudutaan etukäteen.

 

Vastaanoton Minna suosittelee:

Kävely Tampellan alueella. Finlaysonin vanhat tehdasrakennukset ja Tammerkosken ranta ovat ihania paikkoja kävelylle aivan Tampereen sydämessä. Tampellan alueella on myös monipuolinen museokeskus Vapriikki. Vapriikin ohjelmistossa on aina yli 10 näyttelyä, joiden teemat vaihtelevat historiasta luonnontieteisiin. Vapriikin yhteydessä on myös mm. Tampereen luonnontieteellinen museo sekä Suomen jääkiekkomuseo ja pelimuseo.

 

Vastaanoton Katri Suosittelee:

Tallipihalla on ihanaa vanhan ajan tunnelmaa. Pieniä puoteja, joista löytyy mitä ihanampia pieniä sisustustavaroita ja käsitöitä sekä lahjaideoita. Tallipihalla käydessä kannattaa aina myös vierailla suklaapuodissa, sieltä löytyy herkkuja moneen makuun ja myös ihana teevalikoima!

Kehräsaaren käsityökorttelin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käsityönä. Kattava tuotevalikoima sisältää mm. asusteita, koruja, vaatteita, keramiikkaa, sisustus- ja lahjatavaratuotteita.

 

puhelin
Soita 020 1234 630 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking