Henkilökunta suosittelee

 

Meirän uus huippumorerni hotelli takaa, että reisus luannistuu. Eio yhtääv väliä suuntaakko Tampereelle hupi- vaikko tyämiälessä; meiräh hoteissa vihryt kummassakin tapauksessa. Takuulla.

Kuntoiliat on ylistäny meirän salia ja kummastellu, kunka reenit voikin onnistua nih hianosti!

Jos satut tyätilaa tartteen, nin semmosta voit näppärästi vuakrata Visiolupilta. Sen nimi on suameks Visio Klubi. Voit tiarustella tilaa tampereeks tai suameks. Kumpikin käy. Nij ja kyä me muitakin kiäliä ymmärretään.

 

Kuntoilusta taikka tyänteosta saattaa tulla nälkä, mutta ei hualeh häivää. Pajapaarissa (Paja Bar) voit herkutella esmes Eppu Normaalin, Yän taikka Poperan äijien suasikkisapuskoilla. Pajapaarissa nääs huakuu manserokih henki. Palanpainikkeeks voit testata jopa vasiten Tornille tehtyjä mallasjuamia.

 

Tornih huipulla Moro Kaipaarissa (Moro Sky Bar) tarjoiluun kuuluu Maisema. Jalkojej juuressa meinaal lepää Tampereen upee keskusta taloineen toreineen koskineej järvineen kaikkineen.

 

Torni hualehtii susta viä yälläkin: huaneet on huamattavah hiljasia ja ne saa ernomasem pimeeks jos pimeestä tykkää, ja patja suarastaan hyväilee sua. Se kattos muatoutuu nukkujam mukaan. Ameriikan ilmailu- ja avaruushallinto NASA on kehittäny meille semmottet patjamateriaalit.

Tämmöstä  täälä meillä on. Ei muuta kun tuut ja rupeet vihtyyn!

puhelin
Soita +358 20 1234 634 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking