Menu

Nähtävyydet ja tekemistä Tampereella

Tampereelta löytyy tekemistä ja näkemistä moneen makuun. Museotarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin, kuten upea Muumimuseo tai jännittävä Vakoilumuseo. Ihania pieniä designpuoteja voi kierrellä Kehräsaaressa ja vanhan ajan tunnelmaa pääsee aistimaan Tallipihalla. Tammerkoski virtaa kaupungin sydämessä ja tarjoaa mahdollisuuden hengähdykseen veden äärellä esimerkiksi shoppailupäivän lomassa.

 

Hotelliltamme on kulku katettua käytävää pitkin Kauppakeskus Tullintorille, josta löytyy paljon erikoisliikkeitä. Kauppojen lisäksi siellä on myös monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja. 

  • Irti maasta kiipeilykeskuksessa on 14 erilaista kiipeilyseinää, joista korkeimmat ovat yli yhdeksän metriä korkeita!  
  • Prison Islandissa puolestaan on 23 erilaista selliä, joissa ratkotaan erilaisia nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia tehtäviä 
  • Megazone on lasertaistelupeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille

 

Tampereen museotarjonta on monipuolinen, tässä pari vastaanoton poimintaa

  • Hotelliltamme lähestulkoon kulman takana sijaitsevassa Tampere-talossa on maailman ainoa Muumimuseo, joka esittelee Tove Janssonin Tampereen kaupungille lahjoittamaa kokoelmaa, joka koostuu taiteilijan alkuperäisistä muumiteoksista. Esillä on muun muassa viisikerroksinen pienoismalli Muumitalosta, jonka sisustus on täynnä satoja harkittuja ja kiehtovia yksityiskohtia
  • Museokeskus Vapriikissa on vaihtelevia näyttelyitä sekä Tampereen luonnontieteellinen museo, Tampereen kivimuseo, postimuseo, Suomen jääkiekkomuseo, Mediamuseo Rupriikki, Suomen pelimuseo ja nukkemuseo

 

Tampereen uniikkeja ostopaikkoja ovat mm:

  • Tallipihalla on ihanaa vanhan ajan tunnelmaa. Pieniä puoteja, joista löytyy mitä ihanampia pieniä sisustustavaroita ja käsitöitä sekä lahjaideoita. Tallipihalla käydessä kannattaa aina myös vierailla Suklaapuodissa, sieltä löytyy herkkuja moneen makuun ja myös ihana teevalikoima!
  • Kehräsaaren käsityökorttelin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käsityönä. Kattava tuotevalikoima sisältää mm. asusteita, koruja, vaatteita, keramiikkaa sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteita.
  • Tampereen Kauppahallissa palvelee yli kolmekymmentä erilaista kauppiasta ja ruokatarjontaakin löytyy moneen makuun. 

 

Hotelliltamme lähistöllä ovat legendaariset keikkapaikat Pakkahuone sekä Klubi, unohtamatta tietenkään Tampere-talon upeita esityksiä sekä keikkoja. Tsekkaa ajankohtaisimmat keikkatiedot tapahtumapaikkojen sivuilta!

Vastaanottomme väki neuvoo mielellään onnistuneen Tampereen loman suunnitellussa ja vastaanotostamme on saatavilla Tampereen keskustan kävelykarttoja sekä erilaisia esitteitä. Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking