Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

 

Näköalapaikka Manseen ja maailmalle

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin. Hotellin kongressikeskus on ainutlaatuinen miljöö onnistuneille juhlille ja kokouksille. Hotellin kolme ravintolaa sekä tasokas aamiainen tarjoavat niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisillekin herkullisia makuelämyksiä. Ylimpänä, 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar kattoterasseineen on jo muodostunut suosituksi kohtaamis- ja näköalapaikaksi Manseen ja maailmalle.

location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
parking
puhelin
+358 20 1234 634 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 786 1000

Asiakaspalautteet

Respassa palvelu erittäin ystävällistä. Huone mieleenpainuva, etenkin kylpyhuone. Maisemat mahtavat. Moro Sky Bar tyylikäs ja ainutlaatuinen. Kyllä kelpaa katsella yli kattojen. Aamiainen laadukas. Suosittelen.

Uusi ja erittäin siisti hotelli keskeisellä sijainnilla. Hotellissa käytetty paljon uutta tekniikkaa, joka tuo ylellisyyden tunteen. Saatiin huone ylimmästä kerroksesta (Baarin alapuolelta), josta aivan mielettömät näkymät! Äänieristys oli hyvä, eikä käytävältäkään kuulunut liikaa ääniä. Monet ovat valitelleet hissien vähyyttä, mutta me pääsimme aina lähes suoraan hissiin.
Hotellin alakerrassa siisti kuntosali saunoineen. Aamupala oli maukas ja reilu. Hinta ymmärrettävästi vähän kalliimpi kuin muissa hotelleissa, mutta ei varsinaisesti mitään muuta negatiivista sanottavaa ole. Suosittelen!

Erilaisuus on erittäin positiivista täällä. Sisustus hienoa, kattobaari mahtava näköaloineen ja huoneet viihtyisät. Jos jostain pitää sanomista etsiä, niin vilkkaimpaan aikaan hotellin ollessa täysi saa hissejä välillä odottaa. Ehdottomasti tampereen paras hotelli.

Miellyttävä kokemus, varsinkin jos näköalat korkealta miellyttää. Uutta ajattelua huoneen toiminnallisuuteen ja käyttöön. Siisti, hyvä palvelu, oikein kattava aamiainen. Huoneen katto ja seinät osin muottipinnalla, mutta istuu hyvin kokonaisuuteen.

Huikea hotelli, siisti, puhdas, ihana henkilökunta. Mahtava aamupala ja huikea kattoterassi. Kuinka ihanaa oli tulla aamupalalle kun useampi hotellin henkilökuntaan kuuluva niin respassa kuin itse ravintolan puolella sanoi iloisesti huomenta. Ja kuinka lapsille tuotiin aamupalalla kaakaot pöytään. Tämä oli nyt toinen kerta meille tässä hotellissa eikä varmasti viimeinen. Seuraava reissu jo suunnitelmissa.

Koko hotelli oli suunnittelijoiden, arkkitehtien taidonnäyte. Sisustusarkkitehti oli tehnyt näkemyksellistä työtä, nautimme siitä äärettömästi. Majoituskerroksessamme oli se erityinen pesutilaratkaisu joka lumosi. On hienoa, että historiaa on rakennuksessa mukana, siis osattu kytkeä historiallista vanhaa uuteen moderniin rakennuskantaan. Ihastelimme huoneen betonikattoa joka keskusteli vanhan veturihallin materiaalien kanssa mielestämme. Kiitos suuresta elämyksestä hotellissanne!

Upea hotelli! Huone on tosi tyylikkäästi sisustettu. Vaikka oli työreissu, tuntui kuin olisi lomamatkalla. Kirjallisuus huoneessa oli super. Pahan miehen paluu ehdittiin lukea, urheilukirja hauska. Taideteos keskustelutti. Ajateltiin ottaa taitelijaan yhteyttä. Keskustelimme betonirakenteiden näkymisestä. Mielipiteemme olivat erilaiset! Seinäkartta oli kiva keksintö.

Asiakaspalvelu on ihan huipussaan täällä ja tietty hotelli on kerrassaan upea.

Hotelli itsessään on hieno ja mainio piristys Tampereen hotellitarjontaan. Huone on moderni viimeistelemättömine kattoineen ja betoniseinineen. Erityisesti ilahdutti huoneen varustukseen kuuluva, Seppo Jokisen ko. hotelliin sijoittuva novelli.

Henkilökunnan palvelualttius oli hyvä, jopa aamiaisella joka oli ruuhkainen kiireisenä viikonloppuna. Huone oli tyylikäs ja hiljainen sekä sisälsi hienot näkymät. Kalliimmalle hinnalle sai siis vastinetta ja viihdyimme hyvin.

Viihtyisä nykyaikainen hotelli. Huone oli sisustettu tunnelmalliseksi ja hotellin ikkunasta upeat maisemat. Vastaanotossa ja ravintolassa erittäin miellyttävää ja lämminhenkistä palvelua. Aamupala oli erinomainen ja hotelli alakerrassa käytettävissä myös kattava kuntosali ja saunat. Suosittelen käymään Moro sky barissa ihastelemassa upeita maisemia.

Netistä poimittua

Kulttuuribloggaaja Sateenkaarenmaalari vieraili Tampereella museo- ja teatterireissulla, lue kokemuksia täältä.

Taaperon kanssa Tampereella, lapsiperheen reissukokemuksia 

Minloma Tampereella by tarukatariina

FitFunFamily- blogin poppoo kävi meillä perhelomalla, lue kokemuksesta lisää täältä.

Äidin ja tyttären reissu Tampereelle, hotelliloma tyttären silmin täältä ja äidin kokemuksia täältä.