Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Parasta Tampereella - Näköalapaikka Manseen ja maailmalle

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin. Hotellin kongressikeskus on ainutlaatuinen miljöö onnistuneille juhlille ja kokouksille. Hotellin kolme ravintolaa sekä tasokas aamiainen tarjoavat niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisillekin herkullisia makuelämyksiä. Ylimpänä, 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar kattoterasseineen on jo muodostunut suosituksi kohtaamis- ja näköalapaikaksi Manseen ja maailmalle.

location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 634 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 786 1000
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Hotellihuoneen sänky on uskomattoman hyvä! Sain varmaan elämäni parhaimmat unet yöpyessäni hotellissa. Myös yleiset tilat ovat trendikkäitä ja viihtyisiä.

 

Moderni, ainutlaatuinen ja huikea hotelli.

Aamiainen oli niin hyvä, että sitä täytyi hakea kerran lisää. 10. kerroksen huoneesta oli mahtavat maisemat. 25. kerroksen Moro Sky Bar:ta oli huikeat näkymät yli koko Tampereen. Ei ihme, että paikka on huippusuosittu. Kertakaikkiaan mahtava ja ainutlaatuinen hotelli koko suomessa. Suosittelen käymään hotellissa edes kerran elämänsä aikana. Tällaista kokemusta ei voi saada muualla kuin Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellissa.

Uniikki kohde mm. näköalan vuoksi. Hotelli on myös uusi ja se näkyy sen nykyaikaisuudessa. Henkilökunnan palvelualttiuteen on selkeästi panostettu; kaikkeen tarvitsemaamme löytyi nopeasti ja helpon oloisesti ratkaisu. Jopa pienen miehen keksimä vaahtokylpy järjestyi, kun respasta löytyi kylpyvaahtoa. :)