Nähtävyydet ja tekemistä Tampereella

 

Original Sokos Hotel Villa sijaitsee ihanteellisella paikalla Tampereen keskustassa: aivan juna-aseman vieressä ja lähellä kaikkia palveluita.Villasta pääsee kävellen helposti mihinpäin Tampereen keskustaa tahansa ja jos et jaksa kävellä, voit aina hypätä Tampereen kuuluisan ratikan kyytiin ja hurauttaa vaikka aina Hervantaan asti.

Tampereella riittää nähtävää vaikka useammallekin päivälle. Jos aikaa on kuitenkin käytettävissä vain vähän, niin alla on muutama vinkki aivan Villan välittömästä läheisyydestä!

 

Perheille suosittelemme:

Irti maasta -sisäkiipeilypuisto

Villan naapurissa, Tullintorin kauppakeskuksessa sijaitsee hauska kiipeilypuisto Irti maasta. Se tarjoaa liikunnan riemua eri ikäisille ja tasoisille kiipeilijöille. Puistoon voi mennä myös ilman ennakkovarausta, mutta suosittelemme tekemään sen etukäteen. Lue lisää!

Muumimuseo

Maailman ainoa muumimuseo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Villasta. Elämyksellinen taidemuseo tarjoaa nähtävää kaikenikäisille muumien ja kuvataiteen ystäville. Lue lisää!

Sorsapuisto

Sorsapuisto eli Sorsis on viehättävä pikkupuisto Tamperetalon ja Muumimuseon vieressä. Puiston keskellä on pyöreä lampi, jota  reunustavat kauniit vanhat puut. Sorsapuisto tarjoaa kivaa tekemistä läpi vuoden: talvella siellä voi esimerkiksi laskea pulkkamäkeä ja luistella viereisellä tekojäällä. Puistossa on myös lasten aidattu leikkipuisto.

Aikuisille suosittelemme:

Nokia Arena

Muutaman sadan metrin päässä Villasta sijaitsee uusi Nokia Arena, joka on 15 000 katsojapaikan elämysareena Tampereen sydämessä. Nokia Arenalla tapahtuu ympäri vuoden, tarjolla on mm. huippukiekkoa, konsertteja ja muita elämyksiä. Katso tulevat tapahtumat tästä!

Tammelantori

Tänne tullaan ostoksille ja vaihtamaan kuulumisia sekä tietysti nauttimaan Tamperelaisesta torikokemuksesta aidoimmillaan.Monet nälkäiset suuntaavatkin lounasaikaan Tammelantorille nauttimaan lounasta ympäri vuoden. Tietenkin Tampereen kuuluisaa Tapolan mustamakkaraa saa täältä jokaisena toripäivänä. Valtaosa torikauppiaista käyttää vakiintuneita aukioloaikoja ma – la 6-14.

Tampere-talo

Tampere-talo on Sorsapuistossa sijaitseva Pohjoismaiden suurin konsertti- ja kongressikeskus. Siellä on vuosittain satoja tapahtumia ja konsertteja. Katso tulevat tapahtumat tästä!

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
directions
parking