Henkilökunta suosittelee

Hotelli Villassa huales takuulla haihtuu! Om meinaan nin kiahtova tunnelma. Se lähtee ihah historiasta asti. Se om miälenkiintone. Tää talo on nääs alkujaav vanha osuusliikkeem makasiini. Ja kun tästä sitte tehtiih hotelli, nin viästejä menneisyyrestä jätettiin tarkotuksella näkösälle ja sisustusratkasujakin tehtiin sem menneisyyren ehroilla. Sillai saatiin miälestämme aikaam melkosen kiintosa kokonaisuus, joka ov viä monimuatonenki: huaneissa eio kahta samallaista.

 

Lepposan meininkim meille ov viimestelly Mummon Kammari. Se on semmonen tamperelaisev vapaaehtosen vanhustyän keskus. Sej jäsenet on kutonu kaikkiih huaneisiin torkkupeitot, jokka lämmittää somasti hartioita ehtoolla. Niij, ja ne jokka on ottaneet meiltä hääpaketin ja viättää täälä hääyänsä, saa ittelleem muistoks villasukat. Ne on kans Mummon Kammarilaisten kutomia.

 

Villa muuten on niitä Sokos Hotelleja, joille on myännetty Riin Kii (elikkä Green Key) -ympäristömerkki. Siittä tiätää, että meillä ympäristöstä hualehritaan torella laaja-alasesti – just niinkun asiakkaastakin.

 

Pas poiketen. Et karu!

puhelin
Soita +358 20 1234 633 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
directions
parking