Menu

Lasten kanssa Tampereella

 

SAAPUMINEN HOTELLIIN

 

Original Sokos Hotel Ilves si­jait­see aivan Tampereen keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Rautatieasemalta ja Linja-autoasemalta. Oman auton saa pysäköityä kätevästi hotellin alla sijaitsevaan pysäköintihalliin.

TEKEMISTÄ LASTEN KANSSA TAMPEREELLA
 

Lasten suosikkikohteet ovat helposti saavutettavissa Ilveksestä käsin. Laukontorille on lyhyt matka ja sieltä pääsee mukavasti laivalla Viikinsaareen piknikille. Särkänniemeen huvittelemaan pääsee läheiseltä bussipysäkiltä tai kesällä hotellin edestä lähtevällä katujunalla. Pikku Kakkosen puisto ja muut keskustan suosikkikohteet ovat nekin kävelyetäisyydellä. Ilveksen vastaanoton vieressä on lapsille ikioma leikkihuone, joka on aina pienten vieraidemme käytettävissä.

Vauhdikkaan päivän jälkeen on mukava mennä saunomaan ja uimaan. Saunaosastoltamme löydät isomman altaan, porealtaan ja lasten oman altaan. Jokaisessa huoneessamme on Chromecast, joten lasten omien suosikkiohjelmien toistaminen onnistuu helposti tv:stä.

Lapsivieraita odottaa hotellissa pieni tervetuliaislahja ja vastaanotosta saat ohjeet jännittävään Onni Oravan valokuvasuunnistukseen!


PERHEILLE SOPIVAT HUONEET
 

Perheille on saatavilla väliovellisia huoneita Standard Twin lisävuoteella ja Superior King näköalalla -huoneluokissa, jossa on mahdollisuus majoittaa kaksi aikuista ja jopa kolme lasta. Lisävuoteellisia huoneita on saatavilla sekä Standard, Superior että Suite -huoneluokissamme.

Jos toivotte kylpyammeellista huonetta, toivomme siitä etukäteen ilmoitusta vastaanoton sähköpostiin (ilves.tampere@sokoshotels.fi). Huoneisiin on mahdollista saada pinnasänky etukäteen varattuna. Pinnasängyn mukana toimitamme aina myös potan ja pyyhkeet. 


LAPSILLE OMA HUONE?

 

Voit varata lapsille lisähuoneen hintaan alk. 70 €/2 lasta/ vrk Standard huoneessa, kun varaatte aikuisille oman huoneen.  Varaa ensin normaalihintainen huone netistä ja sen jälkeen lasten lisähuone myyntipalvelusta.

RUOKAILU HOTELLISSA
 

Hotellimme molemmissa ravintoloissa, Amarillossa ja Rossossa, on oma lasten ruokalista ja syöttötuoleja perheen pienimmille. Aulan Lynx Bar & Cafesta löytyy kivoja välipaloja ja herkullista jäätelöä. Tutustu ravintoloihin tästä >>

Hotellin runsaasta aamiaisbuffetista löytyy monia lapsille mieluisia juttuja, kuten croissanteja, pannukakkuja ja tuoreita hedelmiä. Sekä tietysti puuroa lisukkeineen!

 

Tervetuloa viettämään viihtyisiä päiviä Ilvekseen!

 

Tie­dus­te­lut ja va­rauk­set:

Sokos Ho­tels Myyn­ti­pal­ve­lu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-​18.​ Puhelun hinta 0300-al­kui­seen nu­me­roon: 0,51€/min + pvm/mpm.
 

puhelin
Soita 020 1234 631 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
directions
parking