Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Tampere – 3 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Ilves

Ilves on hotelli täynnä tapahtumia keskellä Tamperetta

Tervetuloa Original Sokos Hotel Ilvekseen keskelle Tampereen tapahtumia ja nähtävyyksiä  Hotelli tarjoaa ylellistä mukavuutta, aitoja tamperelaisia kokemuksia sekä monipuolisia palveluita suurella sydämellä.

Ilveksessä viihdytään monella tapaa

Ilves vie viihtymisen aivan uudelle tasolle. Hotellissa on useita ravintoloita  sekä rentouttavan saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa.Herkullinen aamiainen nautitaan runsaasta noutopöydästä joka aamu. Muuntautuvat kokoustilamme mahdollistavat niin juhlien, tapahtumien kuin isojen messujenkin järjestämisen.

Upea sijainti Tampereen ytimessä

Ilvekseen on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla ja omalla autolla ajat suoraan hotellin parkkihalliin. Sisäkautta pääset shoppailemaan Koskikeskukseen  eikä Ratinan Kauppakeskuskaan kaukana ole. Viereisen Kyttälän korttelin putiikeista löydät vaikkapa tuliaiset kotiin viemisiksi.

Tulehan viihtymää Mansen syrämee Ilveksee!

Ilveksen sopeutetut palvelut Näytä enemmän
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Original Sokos Hotel Villa

 

Original Sokos Hotel Villa on tunnelmallinen ja kodikas putiikkihotelli Tampereen sydämessä. Vanhaan viljamakasiiniin tyylikkäästi rakennetun hotellin jokainen huone on yksilöllinen. Design ja kädentaito ovat läsnä kaikkialla hotellissa: voit istahtaa esimerkiksi palkitulle Kola-tuolille tai RAR-klassikkokeinutuolille ja kääriytyä ihanan lämpimään käsinkudottuun torkkupeittoon. Hotelli Villa tarjoaa vierailleen pieniä elämänmakuisia nautintoja, ja siellä majoittuessasi voit nauttia myös vieressä sijaitsevan Solo Sokos Hotel Torni Tampereen monipuolisista palveluista. Villa onkin tarjonnaltaan pieni suuri hotelli.

Tervetuloa rentoutumaan ja ihastumaan Original Sokos Hotel Villaan!

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Vallitsevasta tilanteesta johtuen sopeutamme toimintaamme. Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevan tiedon löydät täältä »

Näköalapaikka Manseen ja maailmalle

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin. Hotellin kongressikeskus on ainutlaatuinen miljöö onnistuneille juhlille ja kokouksille. Hotellin kolme ravintolaa sekä tasokas aamiainen tarjoavat niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisillekin herkullisia makuelämyksiä. Ylimpänä, 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar kattoterasseineen on jo muodostunut suosituksi kohtaamis- ja näköalapaikaksi Manseen ja maailmalle.

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Tampereen perusti Ruotsin nuori kuningas Kustaa III vuonna 1779, ja nykyään kaupunki on Suomen kolmanneksi suurin. Se sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven välisellä kannaksella. Tampereen keskustassa pääset nauttimaan Tammerkosken kansallismaisemasta ja keskustorin palkitusta valaistuksesta.