Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Tampere – 3 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Ilves

Ilves on hotelli täynnä tapahtumia keskellä Tamperetta

Tervetuloa Original Sokos Hotel Ilvekseen keskelle Tampereen tapahtumia ja nähtävyyksiä  Hotelli tarjoaa ylellistä mukavuutta, aitoja tamperelaisia kokemuksia sekä monipuolisia palveluita suurella sydämellä.

Ilveksessä viihdytään monella tapaa

Ilves vie viihtymisen aivan uudelle tasolle. Hotellissa on useita ravintoloita  sekä rentouttavan saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa.Herkullinen aamiainen nautitaan runsaasta noutopöydästä joka aamu. Muuntautuvat kokoustilamme mahdollistavat niin juhlien, tapahtumien kuin isojen messujenkin järjestämisen.

Upea sijainti Tampereen ytimessä

Ilvekseen on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla ja omalla autolla ajat suoraan hotellin parkkihalliin. Sisäkautta pääset shoppailemaan Koskikeskukseen  eikä Ratinan Kauppakeskuskaan kaukana ole. Viereisen Kyttälän korttelin putiikeista löydät vaikkapa tuliaiset kotiin viemisiksi.

Tulehan viihtymää Mansen syrämee Ilveksee!

VIIKONLOPPUISIN PORRASTETUT AAMIAISAJAT Näytä enemmän
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Tampereen perusti Ruotsin nuori kuningas Kustaa III vuonna 1779, ja nykyään kaupunki on Suomen kolmanneksi suurin. Se sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven välisellä kannaksella. Tampereen keskustassa pääset nauttimaan Tammerkosken kansallismaisemasta ja keskustorin palkitusta valaistuksesta.