Hotellit Tampere

Hotellit Tampere

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
 Tampere nähtävyydet

Tampereen nähtävyydet

Näsinneulan näkötorni

Pohjoismaiden korkeimman näkötornin huippu kurottaa 168 metriin.

Pyynikin näkötorni

Munkeistaan tunnettu persoonallinen kahvila sijaitsee maailman korkeimman soraharjun,

Amurin työläismuseokortteli

Kortteli työläisarkea ja Tampereen ominta historiaa.

Lue lisää
 Tampere tapahtumat

Tampereella tapahtuu ympäri vuoden

Tampere on täynnä ohjelmaa, jota riittää läpi kirpeän talven, raikkaan kevään, rennon kesän ja sävykkään syksyn aina uudenvuoden toivotuksiin asti.

Lue lisää

Tampere

Tampereen perusti Ruotsin nuori kuningas Kustaa III vuonna 1779, ja nykyään kaupunki on Suomen kolmanneksi suurin. Se sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven välisellä kannaksella. Tampereen keskustassa pääset nauttimaan Tammerkosken kansallismaisemasta ja keskustorin palkitusta valaistuksesta.

Sokos Hotellit - Parasta Tampereella

Tampereen Sokos Hotellit pistävät nyt parastaan ja tarjoavat vierailleen herkullisen kattauksen aitoja tamperelaisia hotellikokemuksia. Yhdessä Tampereen Sokos Hotelleista muodostuu varsin monipuolinen ja vetovoimainen kolmikko – saammeko esitellä:

Solo Sokos Hotel Torni Tampere – Näköalapaikka Manseen ja maailmalle
Original Sokos Hotel Villa – Omaleimainen putiikkihotelli
Original Sokos Hotel Ilves – Tapahtumatalo keskellä elämää

Nämä hotellit tarjoavat miljöön ja palvelut jokaiseen hetkeen ja tarpeeseen – oli kyse sitten työ- tai vapaa-ajan matkasta, tapahtumista tai kokouksista. Vaikka hotellit ovat keskenään erilaisia, huokuu niistä jokaisesta Tampereen rento ja omaleimainen tunnelma. Kaikki Tampereen Sokos Hotellit sijaitsevat loistavien liikenneyhteyksien varrella kaupungin keskustassa, joten koko kaupunki ja sen monipuoliset tapahtumat ja elämykset ovat aina vain askeleen päässä.

Hotellit Tampere

Hatanpään Valtatie 1
33100 Tampere
+358 20 1234 631
Ilves.tampere@sokoshotels.fi
Sumeliuksenkatu 14
33100 Tampere
+358 20 1234 633
villa.tampere@sokoshotels.fi
Ratapihankatu 43
33100 Tampere
+358 20 1234 634
torni.tampere@sokoshotels.fi
Kaikki hotellit
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Hotellit

Tampere

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Tapahtumatalo keskellä elämää

 

Original Sokos Hotel Ilves on valovoimainen maamerkki kaupungin keskipisteessä. Ilves tarjoaa vierailleen modernia ja ylellistä mukavuutta sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla.

 

Ilves ei ole vain perinteinen hotelli - se on kansainvälinen ja ainutlaatuinen elämyskokonaisuus, joka vie viihtymisen aivan uudelle tasolle. Hotellissa on monipuolinen ravintolamaailma sekä rentouttavan saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa. Kokoustarjontamme viehättää muuntautuvilla tiloillaan ja mahdollistaa niin pienien work shoppien kuin isojen messujenkin järjestämisen. Ilvekseen on helppo tulla. Julkisilla kulkuneuvoilla pääset muutaman korttelin päähän ja omalla autolla ajat suoraan hotellin omaan parkkihalliin. Hotellin kattavan tarjonnan lisäksi jalkojemme juuressa on koko kaupunki, esimerkiksi shoppailu onnistuu saman kiinteistön sisällä Koskikeskuksessa, jossa on yli 90 erilaista liikettä. Ilves palvelee, huolehtii ja välittää mutkattomasti niin majoitus-, kokous- kuin ravintolavieraiden erilaisista tarpeista.

 

Ilves on kiinteä osa aktiivista Tamperetta - kaikki kaupungin tapahtumat koetaan suurella tunteella poikkeuksetta myös Ilveksessä. Tampereen syke tuntuu hotellissa. Ilveksessä viihtyy usein niin hyvin ettei tarvetta lähteä hotellin ulkopuolelle synnykään. Mikäli kuitenkin Tampereen vetovoima vie mennessään niin kaupungin kiinnostaviin kulttuuri- ja matkailukohteisiin on lyhyt kävelymatka, Tammerkoski virtaa vieressä ja monipuoliset ulkoilureitit lähtevät ovelta. Tampere on herkuttelijan paratiisi, joten ravintoloita löytyy varmasti jokaiseen makuun ja muun muassa eläväinen Kauppahalli herkkuineen odottaa nautiskelijoita.

 

Tulehan viihtymää Mansen syrämee Ilveksee!